Next Machina 3D İlgili Testler, Fikirler, Düşünceler.....
Next Machina 3D 27/12/2012 İtibariyle evimde test ettiğim fikir ve düşüncelerim;
- Kanal Geçişleri hızlı (solarak geçiş,Kararak geçiş durarak geçiş şeklinde ;nacizane düşüncem bunların olması yerıne direk
TURBO geçiş seceneği konulabilir..ama böylede iyi sayılır...
- Mükemmel hızda Uydu taraması gerçekleşiyor 2-3...dk içerisinde tarama yapıyor
- Görüntü kalitesi çok ama çok güzel istediğiniz modda görüntüsünü ayarlayabiliyorsunuz(Film,Standart .....gibi)
- Menüleri çok hoş ve güzel olmuş ben beğendim (gerektiğinde mavi fon kapatıp şeffaf olabiliyor menü dolasmaları...
- Kartları çok hızlı okuyor ve görüyor..
- D-SMART MODÜL tanıyor okuyor lakin cihazı arkadan açpı kapatma gereği duydugunuzda veya fişten çektiğiniz zaman Modülü okumakta zorlanıyor modulu cıkarıp faıften taktıgınızda sorun kalmıyor..Cihazı stand by konumunda bırakırsanız sorun olmaz...
- Kanal bilgi barı gerçekten çok hoş olmus EPG ler olsun kanal kaçlık çözünürlükten yayın yapıyor ve hangı sıfreleme sistemini kullanıyor vs vs guzel olmus İ nfo tusuna ıkı defa bastıgınızda karsınıza epg si cıkıyor...
- EPG Görsellğini beğendim...
- Sinyal Metreden sinyal gücünü yükseltebiliyorsunuz 2000 serilerinde oldupu gibi hos bir durum...
- Radyo görselliği güzel olmuş..
- Örnek D-SMART MODUL FULL paket üyesi olduğum için SMART 3D kanalındakı o an ki maçta yayınlanan 3D 2D ye hızlı bır sekılde 3D tusuyla normal tek ekrana dondu ..
- Isınma olayı yok.....Çok küçük bir ısınması oldu o kadar da olacak..
- Donma ve kilitlenme yaşamadım ..
- Cihaz size sağlamlık hissini veriyor özellikle arkadan cihazı kapatıp acınca anlıyorsunuz..
- Önemli noktalardan biri ID numaranız yer alıyor ön panelde..
-LCD panelde mavi yazıların olması ve menuden ısıgı kapatıp acmamız (yuvarlak dugmenın kenarındakı ısıklar) guzel olmus bırde coluk cocuktan korumak ıcın panel tusları kapatılabılıyor..
- Kumanda durum ıse cihaza veya hafıf saga sola kısmında dırek algılıyor..
- Kanal Taşıması hızlı ve kolay ....
Şimdilik bu kadar aklıma geldıkce cıhaza hakım oldukca yazmaya devam edecegım
İyi seyırler hayırlı ugurlu olsun herkese
Next Machina 3D
Saygılarımla,
EROL KAPTAN