Next 2000 WiFi S V1.182 Yazılımı
- Bazı IPTV içeriklerini oynatma düzeltildi.Next 2000 WiFi S V1.182 Yazılımı
Next 2000 WiFi S Yazılımları, Next 2000 WiFi S V1.182 Yazılımı
www.nextyazilim.com
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
S V1.182 yzlm S V1.182 yzlm bi birini bi birini yüklüyorum seyrede bilmek için ara ara 10 dkk üzeri açıyor ama genelde 10 dakika üzerindeki videolarda ( authentication ) çok sık sorun oluyor ? ilginize teşekkür.Youtube da sorun bildirilmedi
360p dan 720 kadar denedim next içinden dns ayarı yaptım sorun düzeldi ilgine teşekkür ederimGoruntu ayari nedir 360 p vs ?
2000 wifi s cihazda cccam nasıl yükleyebilirim.menüden açtım ama orda hotbirdde izlediğim polsat kanallar açılmıyor.cccam dosyalarını usb ile atacağım.2000 wifi s de nasıl softcam yüklemeyi gördüm ama cccami usbden nasıl yükleyebilirim.
hocam cevabın için teşekkür ederim.bende böyle denedim.ama wifi s modelinde cfg dosyasını tanımıyor.softcam dosyası yüklenebiliyor ama cfg dosyasını usb yükleme yerinde görmüyor.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Next 2000 HD Minix İnternet Machina CCcam Bilgilerini USB Bellek ile Yüklemek
Next 2000 HD Minix cihazınıza server bilgilerinizi usb bellek ile kolayca yükleyebilirsiniz.. Örnek olarak ; Url : cccam.dyndns.org Port : 11000 Kullanıcı adı : karbon Şifre : karbon1 şeklinde örnek bir cccam hesabımız olsun bu hesabı cccam satıra haline şu şeklide getiririz, C...www.next.web.tr
hocam cevabın için teşekkür ederim.bende böyle denedim.ama wifi s modelinde cfg dosyasını tanımıyor.softcam dosyası yüklenebiliyor ama cfg dosyasını usb yükleme yerinde görmüyor.
hocam rar dan çıkardım 2 numaralı işlemide yaptım.sadece softcam dosyası bölümü var.1___ cccam cfg dosyasını rardan çıkradınız mı?
2___ Cihaz Bilgisi-Kırmızı Tuş-1234 kombinasyonu ile EMU ve Server bölümü açılır.