- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İstanbul'daysan alalı 4 ay oluyor 300 e satarım .Arkadaşlar next 2071 alınır mı? Veya bu cihazın muadili ne alınabilir
İstanbul'daysan alalı 4 ay oluyor 300 e satarım .
2000 hd cihazim var. menü den Şifreli Yayın Ayarları bölümünden IKS bölümünü nasıl aktif edebilirim nasıl aktif ettirebilirim
Next 2071 HD V3.222 Yazılımı (24.03.2021)
hd kanallarda sureklı donma var bırturku tuzelmıyor yıllardır next kullanırım hıc boyle bır sorun olmazdı
Fethikaan71kardesim sen o açılan kanalları bir yıl sonra açmaz ve sen buna 400tl yakın para vermiş almış sin sen bu cihaza kaç kanal IPTV yüklüyorsun ben deneme amaçlı bu sitede veren günlük IPTV testleri yükledim malesef 50 bin tane bile almıyor ve ben bir yerden daha denedim bu cihaz 20binden fazla IPTV hafıza almıyor ha ben kütü demiyorum ama çokta işe yarar Bir yanıda yok yani
Fethikaan71kardesim sen o açılan kanalları bir yıl sonra açmaz ve sen buna 400tl yakın para vermiş almış sin sen bu cihaza kaç kanal IPTV yüklüyorsun ben deneme amaçlı bu sitede veren günlük IPTV testleri yükledim malesef 50 bin tane bile almıyor ve ben bir yerden daha denedim bu cihaz 20binden fazla IPTV hafıza almıyor ha ben kütü demiyorum ama çokta işe yarar Bir yanıda yok yani