Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hiç biryerde bu konuda bilgi bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
teşekkürler hiç bir yerde bulamadım ne olduğunu satıcılar bile bilmiyor öğrenmek için foruma üye oldumali3521 işlemcili.
selam kerem bey sen doktormusun araştırıyorsun çokmu önemli eğer sen yeni cihaz görmüş isen ona ben birşey diyemem artık millet neredeyse dünyayı yiyor sen youtubeden yada google den Next2071 kurulumu veya özeliklerini desydin o sana söylerditeşekkürler hiç bir yerde bulamadım ne olduğunu satıcılar bile bilmiyor öğrenmek için foruma üye oldum![]()
hayal görüyon herhalde hiç biryerde işlemcisi hakkında bilgisi yok nedenide belli teknolojiden chipsetten anlayan için vasat bir işlemci çünkü görüntü kalitesi karanlık ve detaysızdır mesleği bilişim elektronik olan birine komik iddalarda bulunmuşsun hayırlı günler o chipsete göre fiyatıda hayli uçuk diyebilirim.selam kerem bey sen doktormusun araştırıyorsun çokmu önemli eğer sen yeni cihaz görmüş isen ona ben birşey diyemem artık millet neredeyse dünyayı yiyor sen youtubeden yada google den Next2071 kurulumu veya özeliklerini desydin o sana söylerdi
Ustam Next Machina 3d hakkinda ne diyebilrsiniz? Şahsen ben fena bulmuyorum görüntüsünü,ısınma donma da hiç yapmadıhayal görüyon herhalde hiç biryerde işlemcisi hakkında bilgisi yok nedenide belli teknolojiden chipsetten anlayan için vasat bir işlemci çünkü görüntü kalitesi karanlık ve detaysızdır mesleği bilişim elektronik olan birine komik iddalarda bulunmuşsun hayırlı günler o chipsete göre fiyatıda hayli uçuk diyebilirim.
ben fiyatı 650-850 arasında dolanınca herhalde üst seviye bir işlemcidir diye umdum ama değilmiş piyasadaki 350-500 lerle denk.
farkı anlamak için iyi chipset kullanman gerekiyor boardcom sti ,orta karar hisilicon ve arm ler iyidir,avalinkte fena değil.Ustam Next Machina 3d hakkinda ne diyebilrsiniz? Şahsen ben fena bulmuyorum görüntüsünü,ısınma donma da hiç yapmadı