- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
stalker uygulamasında 08-06 hatası veriyor diye yazmıştım ama bakıyorum mesajlarım siliniyor nedenki biz sorunları cozmek için yardım etmeye çalışyoruz
selim bey cihazda aldim alali bir sorun var cihaza epğ bilgileri yükleme yapiyorum yükleme oluyor sonra kanal değiştiriyorum cihaz boot geçiyor bu sorun halen devam ediyor genel sorun sanirim arti cihazda 6 aydir vod dizi desteği yok birde parali hizmet- Youtube oynatma düzeltildi.
selim bey cihazda aldim alali bir sorun var cihaza epğ bilgileri yükleme yapiyorum yükleme oluyor sonra kanal değiştiriyorum cihaz boot geçiyor bu sorun halen devam ediyor genel sorun sanirim arti cihazda 6 aydir vod dizi desteği yok birde parali hizmet
aynı li,steyi ztream da hata vermiyorForumda kurallar içerisinde yazdığınız mesajları kimse silmez hocam. Sorunuza gelecek olursak Stalker'de hata bulunmuyor. Ücretsiz panel kullanıyorsanız ki büyük ihtimalle ücretsiz panel, bu tür hatalarda normal. Paneli bir başka kişi kullanıyordur.
aynı li,steyi ztream da hata vermiyor
Ayni hatayi veriyor epğ ilgili sorun var bilmiyorum bellek yetersiz ondanmi acaba birde iptvde epğ desteği neden yok acaba cihazdaSon yazılımı yükledikten sonra 4 numaralı seçenek ile sıfırlayıp kanalları tarattıktan sonra D-Smart veya Tivibu kanallarından birinden EPG çekip tekrar dener misiniz? Turksat EPG sisteminde bir sorun bulunmuyor çünkü.
Ayni hatayi veriyor epğ ilgili sorun var bilmiyorum bellek yetersiz ondanmi acaba birde iptvde epğ desteği neden yok acaba cihazda
Tivibu yükleme ardından kanald den yükleme yapin deneyin göreceksiniz kanal değişikliği veya iptvye geçtiyiniz zaman boot geçiyorTekrar kontrol edeceğim. İPTV'de EPG bazı problemlere neden olduğundan iptal edildi.
selim bey sık sık bastığım tuş farklı komut veriyor ses açmaya basıyorum kanal değişiyor gibi bu sorunu da bildirmiş olayım yazılımla düzelmesini istiyorum
Arkadaş bir iyilik yapıyorsunuz süründürüyor bilgisayar winzipi bir türlü normale çeviremedim hata veriyor... LÜTFEN YA BİRİ BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİ ? SONUNDA GİDİP ANDROİD TV ALICAM VALLAHA- Youtube oynatma düzeltildi.
hata veriyor winrardan çıkarınca hata mesajı veriyor yeniden yüklermisin.- Youtube oynatma düzeltildi.
hata veriyor winrardan çıkarınca hata mesajı veriyor yeniden yüklermisin.
Selim bey cihaz yeni yazilim istiyor sanirim xtream da kanal değiştiriyorum boot geçiyor bilginiz olsun arti sanal kumandan cccam ekleme gelecekti 1 sene geçti gelecek mi- Youtube oynatma düzeltildi.