- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Ben yükledim bende silmedi bilginiz olsunKanal listesi siliniyor onuda yazsalardı iyi olurdu 6 tane uyduyu işin yoksa yeniden liste yap
Kanal listesi silme ile ilgili bir problem yok hocam.Kanal listesi siliniyor onuda yazsalardı iyi olurdu 6 tane uyduyu işin yoksa yeniden liste yap
- DMDU düzeltildi.
- Yetişkin kanalları gizleme düzeltildi.
- Uydu/TP bilgileri güncellendi.
2000 hevc leri de açmıyor vod film izlerken 5 dk da bir atıyor…bence 2000 miladını doldurdu, cihaz donanım olarak geride kaldı..tavsiyem 2071 e geçin..Next 2000 e yazilim yokmu hava durumu çalişmiyor
güncellemeler sonrası SPortal çalışmıyor- DMDU düzeltildi.
- Yetişkin kanalları gizleme düzeltildi.
- Uydu/TP bilgileri güncellendi.
*Cihaz Bilgisi-Kırmızı Tuş-1234 kombinasyonu ile EMU ve Server bölümü açılır.Güncelleme sonrasında Discovery, Da vinci vs. gibi kanallar çalışmaz oldu. Şifreli kanal diyor.
Sadece bende mi oluyor, başka yaşayan var mı bu sorunu?
adamlar işlemi gizlemek için yapmışlar gazeteye ilan versinler istersen...*Cihaz Bilgisi-Kırmızı Tuş-1234 kombinasyonu ile EMU ve Server bölümü açılır.
Emu aktif edilmeden Jet TV, Gold+, Family IPTV vb. interaktif uygulamaları kullanamazsınız.
NEXT e böyle bir güncelleme geldiğinde ekrana bu talimatlarda gelmeli…
yapılması gereken işlemleri yapMerhaba arakadaşlar az önce cihaz (Next 2071) güncelme istedi bende yaptım IKS ve cccam menüsü kayboldu şifreli kanallar açılmıyor Next bunu bilerekmi yaptı acaba anlamadım.
Teşekkürler sorun yokyapılması gereken işlemleri yap