Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Evet var.eski cihaza Next in kendi sitesinden ıks yenileyebiliyorsun.şuan fiyatı 549 tl.Merhaba, ben Next 2071 almak istiyorum. Önceki aldığımda iks vardı. Yeni ürünlerde de iks var mı? Ürün tanıtımında yalnızca 2 yıl iptv olduğu söyleniyor.
MerhabaEvet var.eski cihaza Next in kendi sitesinden ıks yenileyebiliyorsun.şuan fiyatı 549 tl.
Cihaz alınırken sizden bir şey istenmiyor sadece cihaz üzerinde aktivasyonu kumanda ile yapıyorsunuz fakat ıks süresi dolduğu zaman yenilemek isterseniz cihaz bilgisi bölümündeki maç adresi ve cihazın üzerinde yapışık olan cihaz seri numarasını watsap üzerinden gönderiyorsun tekrar ıks yi aktif hale kumanda üzerinden yapıyorsun o kadarMerhaba
Yenileme yaparken kullandığım cihazın seri numarası yada mac adresi yazılması gerekiyor mu? Yoksa satın alınca kod mu veriliyor ?
Çok teşekkür ederim bilgiler için. 30 dk da hallettim.Cihaz alınırken sizden bir şey istenmiyor sadece cihaz üzerinde aktivasyonu kumanda ile yapıyorsunuz fakat ıks süresi dolduğu zaman yenilemek isterseniz cihaz bilgisi bölümündeki maç adresi ve cihazın üzerinde yapışık olan cihaz seri numarasını watsap üzerinden gönderiyorsun tekrar ıks yi aktif hale kumanda üzerinden yapıyorsun o kadar