Öyle bir durum yok hayır.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Altına imzamı atıyorumBen firmaları anlamakta bazen güçlük çekiyorum gerçektende sonuçta cihaz kendini kanıtlamış piyasada zaten.Macera aramak yerine aynı cihaza 2 GB ram koydurup uçurmak varken boşluk niçin yaratılırki.? Kimileri yok efendim bu cihaza yetermişte falanda yazıp duruyorlar hayır yetmiyor. İP tv de iken Vod ve dizilere gidildiğinde posterlere gelince kategorilerde aşağı yukarı yapıldığında cihaz bazen takılır gibi oluyor sonrada hızlı hızlı atlıyor. Oysa aynı serverlerde 2 GB ve üstü android kutularda olsun ve E2 linux cihazlarda anında açılıyor zerre takılmıyor.Bu yazdığım sadece innova için geçerli değil zaten tüm muadillerinde durum aynı şekilde.Octagon sf 8008 1Gb DDR 4 ram var buna rağmen durum yine aynı şekilde.İnşaallah bunu düşünüp 2 GB ram li aynı donanıma sahip cihaz çıkarır herhangi bir firma.Zaten bunu yapan hangi firma olursa olsun piyasanın tozunu atar olmaz diye bir şey yok yeterki istensin her şey yapılır evelallah...
Öneri, Talep ve Şikayetleriniz için;
WhatsApp : +90 505 185 0942
Çağrı Destek : +90 216 592 9800
Mail : [email protected]
İnnova yeniden çıksın isteyenler firmaya mail atar veya telle bildirirlerse daha iyi olur talebi onlarda görür..
Burdan akif beyle görüş mach1 den aldim dersin noyu elinde 2 3 tane varmiş bilgi alirsinNext İnnova 4K stoklarda kalmadı. Stok da olan satış yapan varmı ?