Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Tamam ustam çok teşekkür ederim hallettimMENU KURULUM KANAL DÜZENLEME 0000 en altta tüm işlevler renk ve tuşlar yazıyor onlara dikkat et
Yeşil ile taşıyacaklarını işaretle önce sonra inf+ ile taşıya bas taşıyacayın yere git ve tekrar inf+ tuşuna bas oraya taşır exit kaydet bu kadar
Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Araştırdığım üzere herkes sıkıntı yaşıyormuş cihaza özel bir durum değilmiş. Farklı uygulamalarda bir sıkıntı yaşamıyorum. Sorun TOD kaynaklıymış.Cihaz Android değil onlarda uygulama değil internet sayfasından izleniyor pc yada cep telle kıyaslanmaz muadil cihazlardaki gibi aynı çalışır.
Xtream uygulaması nda farkı varmi veya Xtream varken gerek varmiIptv üyelik xtream bilgilerini uzaktan cihaza yollamak için claptv
claptv sitesine giriyorsun cihazın mac adresine bilgileri yolluyup izliyorsun
Denedim kaydedemedim maç adresi istiyor galiba birde sunucu adı istiyorXtream uygulaması nda farkı varmi veya Xtream varken gerek varmi
Uzaktan cihaza yollamak icin claptv kendin evindeki cihaza gireceksen xtream den gir clapa ihtiyacin yok ayni zaten.Xtream uygulaması nda farkı varmi veya Xtream varken gerek varmi
Aynı sorun bende de var şifreyi açıyorum başka bukete gidip dönünce yine şifre istiyor bir türlü çözemedimHerkese iyi akşamlar. uydu cihazı içindeki ip tv hesabımdan yetişkin içeriklere girerken şifre isteme ekranını nasıl pasif hale getirebiliriz acaba? Bir yolu var mı?
Yardımcı olursanız sevinrim