Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
hocam şu an next innova extrem hesabı giremiyorum yardımcı olurmusunuz
benim internetim yok,,innovanın son yazılımını dosya olarak atabilirmisiniz...ayrıca telefonumdan internete bağlanabilirmiyim...yardımcı olusanız çok makbule geçecek...teşekkürlerhocam şu an next innova extrem hesabı giremiyorum yardımcı olurmusunuz
Yazılımlar online olarak verildiğinden dosya olarak paylasilmiyor, telefonunuzun internetini paylaşıma açarak innovayi telefonunuz üzerinden İnternete bağlayabilirsiniz.benim internetim yok,,innovanın son yazılımını dosya olarak atabilirmisiniz...ayrıca telefonumdan internete bağlanabilirmiyim...yardımcı olursanız çok makbule geçecek...teşekkürler
Cihazı yeni aldım gayet güzel herhangi bir programı epg si olan kayıt yapıyor ama izlemek istediğimizde kanal ismi yazıyor epg veya program ismi yazmıyor bu unun çaresi varmi yardımcı olursanız kolaygelsin
Cihaza alışabildinizmi memnunmusunuz server bölümüne kaç satır yazılıyor birde donma ve kitlenmeler oluyormu kolay gelsiniks paralı olacak deniliyordu
Daha iyi cihazlar var ama çok pahalıBen herangi bir donanımsal veya yazılımsal sıkıntı yaşamadım,menüye gelince cok zorlanacak menü yok,,cccam saymadım toplu halde yükledim sanırım 80 _100 arası ...ayrıca kendisine auto cccam çekiyor ... ve oscama donuşuyor yabancı uydu bir bulsatcom var diyer uydularda nekadar verim oldunu bilemiyorum, sen bence hiç heves etme ama yinede karar senin benim görüşüm sağlam server yoksa oscam da bir işe yaramıyor ayrıca oscam içinde ayarlar var bunlar yapılmasa sıradzn bir cihazdan farkı kalmıyor...uydu kanaları geçişler çok iy ve ip oynatması çok iyi başka ne diyeyim bu paraya bukadar .umarım yazılım desteği olur yoksa nex bu ürünü satamaz.bu günlerde başka rakip firma 4k cihaz sürecek piyasaya ve eminim ve nexten kat kat üstün olacak yazılımsal olarak
Evet dostum tester lerin eline kaldık. Cihaza online yazılım verilmeli.Hayırdır next nextstar Neden YAZILIMLARI ONLİNE KOYMUYORSUNUZ MİLLET Sizin için kıymetli yazılımınızı el altından Özel Arkaşlara (testırlarınızın deyimi) veriliyor sizin firmaya gönül veren müşterilerinizi ,yazılımcılarınızı (eski) çalışanlarınızı unuttugunuz yetmedimi Kutu tanıtımıyla cihaz tanıtanları üç beş kuruşu düşünen sonrada ıks yüzünden nexte hakaret edenleri unutmadık hala el üstünde tutun bakalım......Buraya verilmeyen yazılım ı yüklemekten eski bir forumcu olarak utandığım kaçındım içindir . next_INNOVA-4K_v1.06.44_20240127.mupg
Yazdıklarım Forumumuza yönelik degildir next nextstar Firma sahiplerinedir ve Arge çalışanları ile testırlarınadır...
![]()