- 4 May 2020
- 911
- 778
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Ustalar yazılımı online yükledim ama ses yok kanallarda fabrika ayarlarına dönmeme rağmen duyurulur- Youtube optimize edildi.
- Çeşitli sistem iyileştirmeleri yapıldı.
Yazılımda herhangi bir ses sorunu yok.Ustalar yazılımı online yükledim ama ses yok kanallarda fabrika ayarlarına dönmeme rağmen duyurulur
Eski yazılımı yükledim sesde sorun yok yeni yazılımı yükledim fabrika ayarlarına dönsemde olmadı birde usb ile yükleyeceğimYazılımda herhangi bir ses sorunu yok.
Usb ile yükledim yine aynı ses yok ilk olarak ses geliyor kanal atlattınmı ses yokEski yazılımı yükledim sesde sorun yok yeni yazılımı yükledim fabrika ayarlarına dönsemde olmadı birde usb ile yükleyeceğim
Arkadaşlar sistem bilgisinde V1.63 yazılımı var sesde hiçbir sorun yok. Yeni yazılımların hepsinde kanal atlarken ses kesiliyor. Yeni yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönsende olmuyor ses kesiliyor .bir yardımcı olursanız sevinirim ustalarıma duyurulur- Youtube optimize edildi.
- Çeşitli sistem iyileştirmeleri yapıldı.
2071 linkine yazın lütfenDefalarca yardım talep ediyorum fakat baştan savma işler var. Konusunda bilgi sahibi çözüm odaklı fikir sahibi biri varsa lütfen yardımcı olsun;
Next 2071 H.265 HVEC cihazım var, IPTV süresi doldu ve şu anda cihazdan internet üzerinden dahi TV kanalı seyredemiyorum. Rica ediyorum birisi yardımcı olsunda internet üzerinden TÜRKSAT kanallarını seyredeyim.
Bana biri IPTV kanalı satın al diye yazacaksa zahmet etmesin bu cihazın yayınları şifreli kanallar için paralı olur ben normal kanal bile seyredemiyorum.