Sansar Selim Moderator Yönetici Moderator 4 May 2020 929 798 93 2 Haz 2024 #1 - Santrale bağlı kabloyu bulma eklendi. (Menu > Kurulum > Anten Ayarları > Mavi) Bu yazılım Next Kanky Gold modeli içindir, Next Kanky HD modeline yüklemeyiniz! Ekli dosyalar 2024_05_31_v1159_r139_Next_KankyGold.zip 3.5 MB · Görüntüleme: 9
- Santrale bağlı kabloyu bulma eklendi. (Menu > Kurulum > Anten Ayarları > Mavi) Bu yazılım Next Kanky Gold modeli içindir, Next Kanky HD modeline yüklemeyiniz!
S simun New member Üye 29 Tem 2024 2 0 1 29 Tem 2024 #3 Sansar Selim' Alıntı: - Santrale bağlı kabloyu bulma eklendi. (Menu > Kurulum > Anten Ayarları > Mavi) Bu yazılım Next Kanky Gold modeli içindir, Next Kanky HD modeline yüklemeyiniz! Genişletmek için tıkla ... merhaba. güncelleme yaptık sonra uyduyu fabrika ayarlarına göndermek mi gerek. cevaplayabilir misiniz. güncelleme sonrası fabrika ayarlarına göndermeden kullanıyorum ben. arada bi fark oluyor mu
Sansar Selim' Alıntı: - Santrale bağlı kabloyu bulma eklendi. (Menu > Kurulum > Anten Ayarları > Mavi) Bu yazılım Next Kanky Gold modeli içindir, Next Kanky HD modeline yüklemeyiniz! Genişletmek için tıkla ... merhaba. güncelleme yaptık sonra uyduyu fabrika ayarlarına göndermek mi gerek. cevaplayabilir misiniz. güncelleme sonrası fabrika ayarlarına göndermeden kullanıyorum ben. arada bi fark oluyor mu