Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
iyi akşamlar bende tavşanların hiç biri açmıyor yazılımıda yeniledim neden acaba saygılar
Ya Allah aşkına şu cihazlara biraz renk katalım. Mesela bu cihazlar için tema geliştirelim ve yükleyelim. Bu bir takım sorunları beraberinde geitrecek ama cihazlar şenlenecek. Ben bunu özellikle bekliyorum.
next machina 3d desımart modul fix calışırmı
Benim sorunum tv izlerken yaşanan ses kesilmesi.
5479 yazılımı yüklü acaba yazılımdan mı diyerek 5470 yazılımını yükledim. fabrika ayarlarına dönüyorum.
ses kesilmesi yine devam ediyor. acaba yazılım kaynaklımı yoksa benim cihazdamı bir sorun var.
ne yapabilirim.
ustalardan yardım bekliyorum. teşekkür ederim.
5479 yazılımı yüklü acaba yazılımdan mı diyerek 5470 yazılımını yükledim. fabrika ayarlarına dönüyorum.
ses kesilmesi yine devam ediyor. acaba yazılım kaynaklımı yoksa benim cihazdamı bir sorun var.
ne yapabilirim.
ne yapabilirim.
Başka bir hdmi kablo ile denedim.Merhabalar bu yazılımı çıktığından beri kullanmaktayım böyle bir sıkıntı yaşamadım size yazacağım değerleri bir kontrol ediniz.!
1.Kumandanın COLOR tuşuna basınız.
2.Resim çözünürlüğü 1080-İ
3.HDMI,S/PDIF çıkışını ise DAHİLİ ( Pcm ) seçip EXIT ile hafızaya alıp duruma birde bu şekilde bakınız...
Başka bir hdmi kablo ile denedim.
Resim çözünürlüğü 1080 i
hdmi s/pdıf dahili seçili ama değişen bir olay yok.
ses kesilmesi devam ediyor.
yardımınıza teşekkür ederim haydar hocam.
Anlıyorum ilginç bir durum gerçektende TF da bu konuda şikayeti olan bir kaç arkadaş daha vardı sanırım...Hayır yazılımsal bir hata olsa tüm cihazlardada olur bu sıkıntı peki size son bir soru.? Cihazın kanal listesi en son ne zaman güncellenmişti.?
Komple fabrika ayarlarına dönerek tarama yaptırdım.
Daha bir ay olmadı.