- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,460
- 113
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaslar Machina3Dsuperde DTS ses sistemi varmi? Machina cift tunerli ve tek tunerli audio ses sistemleri aynimi?
arkadaslar benim cihazda youtub calismiyor,sizin cihazlarda calisyormu?
Merhaba,
3D super cihazıma bu yazılımı yükledim ve şu an açılmıyor. Üzerinde 2014 serisi bir yazılım vardı. bulabildiğim diğer 3 yazılımı da denedim ama load diyor. Sonra cihaz açılıyor gibi oluyor. en son kanal numarası geliyor ve sonra cihazın ekranına 0095 yazısı çıkıyor. Sonrası yok. Bu konumda menu tuşuna basınca Seru yazısı çıkıyor. Muhtemelen servis demek ama neden yazılım sorun çıkardı.
Merhaba,
3D super cihazıma bu yazılımı yükledim ve şu an açılmıyor. Üzerinde 2014 serisi bir yazılım vardı. bulabildiğim diğer 3 yazılımı da denedim ama load diyor. Sonra cihaz açılıyor gibi oluyor. en son kanal numarası geliyor ve sonra cihazın ekranına 0095 yazısı çıkıyor. Sonrası yok. Bu konumda menu tuşuna basınca Seru yazısı çıkıyor. Muhtemelen servis demek ama neden yazılım sorun çıkardı.
Merhaba, Evet tüplü tv var elimde. 37 cm. Av girişinden besliyorum tv yi. Bahsettiğiniz üzere boot modunda üst tuşuna basarak atıyorum. Değişik versiyonlar denedim. Load yazıyor. Sonra 0095 yazısı geliyor. Oradan ileriye gitmiyor. Tv de görüntü gelmiyor, kanalları ileriye doğru tarama tuşuna basınca receiver ekranındaki rakam yükseliyor ama hiçbir görüntü yok ve menu tuşuna basınca da Seru yazısı geliyor.
Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara...
Zip ten çıkardım. Bahsettiğim üzere işim gereği router, switch, modem vs cihazlara 23 yıldır yazılım yükleyen biriyim. Sadece geçen yıl AVENİR marka aptal bir cihaza yazılım attım ve kapandı. Teknik servisin eksik bilgilendirmesi nedeniyle. Bu cihaz da ikinci oldu. Ip telefonu bile açılmazken geriye döndürebilmiş biriyim. Bu onun yanında daha basit ama bir sorun var kesin....