- 7 Ocak 2017
- 7
- 0
- 1
Sevgili Next forum üyelerinin Next Machina 3D uydu alicisi hakkindaki yorumlarini okuyarak bu camiaya bir Machina 3D uydu alicisi satin alarak katildim. Machina`dan oldukca memnum oldugumu söyliyebilirim. Görüntü kalitesi ve kanal gecisleri benim icin mükemmel. Takildigim tek nokta timeshift özelliginin benim icin yetersiz olmasi. Normalde timeshift özelligi otomatiktir. Egerki bir Bellek takiliysa uydu alicisi otomatik olarak gecici bir kayit alir ve siz bu otomatik kayit özelligi üzerinden geriye giderek kacirdiginiz bir sahneyi veya konusmayi tekrar izleyebilirsiniz. Ama Machina 3D`de timeshift özelligini pause tusuna basarak baslatiyorsunuz, baslattiginiz anda görüntü donuyor ve kayitbasliyor. Play tusuna basarak donan kisimdan baslayarak programi izliyorsunuz. kayit bittigi anda normal yayin akisini izliyorsunuz. ama arada gecen süredeki program akisinida otomatikmen kacirmis oluyorsunuz. Kisacasi bu kakar güzel özelliklere sahip olan bu Machina 3D timeshift özelligi bence yetersiz. Olay cok basit, bir yazilimla timeshift otomatik ve gecici bir kayit yaparak ve bu kayit üzerinde ileri geri giderek istedigimiz sahneyi tekrar izleyebilmeliyiz diye düsünüyorum. Ama herseye ragmen Machina 3D den memnunum