- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
katılıyorum ve de bekliyoruz bakalımNext Machina 3D den önce 2 hd,1 i sd olmak üzere 3 tane yine Next kullandım. Machina 3D nin performansını hiç birinde göremedim. Şimdi 4K uyumlu bir cihaz almak istiyorum,inanın Next firması belki Machina 3D 4k üretir diye hep umut ederek bekliyorum. Next umarım bu talebimizi görür
herkese iyi günler bu cihazdan aile fertlerine de almıştım dileklerine katılıyorum sevgi ve selamlar forumdaki herkese mutlu yarınlar dilerim.Next Machina 3D den önce 2 hd,1 i sd olmak üzere 3 tane yine Next kullandım. Machina 3D nin performansını hiç birinde göremedim. Şimdi 4K uyumlu bir cihaz almak istiyorum,inanın Next firması belki Machina 3D 4k üretir diye hep umut ederek bekliyorum. Next umarım bu talebimizi görür
Aslında cihazda bu bahsettikleriniz var ama hem donanım olarak hem de destek olarak yetersiz kalıyor.Evet bende de bu cihaz var ve satmayı hiç düşünmedim. Hiç kullanmadan öyle duruyor. Aslında geliştirilebilse çok iyi olacak. Xtream,Stalker,m3u eklense cihaz dört dörtlük olur.
Linux var zaten next innova 4kArtık Next bu talebe bir cevap vermelidir. Artık Machina 3D 4K oscam özelliğine sahip linux bir cihaz bekliyoruz. Para ile alacağız bedava istemiyoruz.
Biliyorum ve sorunlarını da biliyorum,kullanıcıları pek memnun değil. O yüzden Machina 3D 4k cihaz bekliyoruzLinux var zaten next innova 4k