E engink77 0 Üye 26 Eki 2013 50 0 6 6 Ağu 2015 #1 Günaydın, Next mini hd mavi cihazım ile Turksat Teledünya seyredilebilir mi ? Kart girişi var Mini hd mavi de . destekleyip desteklemediğini bildirebilir misiniz . teşekkür ederim.
Günaydın, Next mini hd mavi cihazım ile Turksat Teledünya seyredilebilir mi ? Kart girişi var Mini hd mavi de . destekleyip desteklemediğini bildirebilir misiniz . teşekkür ederim.
meysa512 0 Özel Üye 11 Haz 2012 289 9 18 Hatay/Samandağ 7 Ağu 2015 #2 Kablolu yayınları izleyemeyeceğinizden cihaz kartı okusa dahi yayınları alamazsınız.Uğraşınıza değimez bence Next'in DVB-C tuner destekli diğer cihazlarına yönelebilirsiniz.
Kablolu yayınları izleyemeyeceğinizden cihaz kartı okusa dahi yayınları alamazsınız.Uğraşınıza değimez bence Next'in DVB-C tuner destekli diğer cihazlarına yönelebilirsiniz.