M mmeric 0 Üye 14 Eki 2012 26 38 13 9 Nis 2020 #1 Selam televizyonu seyrederken TKGS kanal güncellemesi geldi ve tüm yayınlarda dakikada bir ses kesiliği oluyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz başkaları da yaşıyormu bilemedim benden mi kaynaklı acaba
Selam televizyonu seyrederken TKGS kanal güncellemesi geldi ve tüm yayınlarda dakikada bir ses kesiliği oluyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz başkaları da yaşıyormu bilemedim benden mi kaynaklı acaba
M mmeric 0 Üye 14 Eki 2012 26 38 13 9 Nis 2020 #3 ego37' Alıntı: Tkgs yi kapat Genişletmek için tıkla ... Süper cevap tebrikler ben bunları zaten denedim fabrika a
ego37' Alıntı: Tkgs yi kapat Genişletmek için tıkla ... Süper cevap tebrikler ben bunları zaten denedim fabrika a
M mmeric 0 Üye 14 Eki 2012 26 38 13 9 Nis 2020 #4 mmeric' Alıntı: Süper cevap tebrikler ben bunları zaten denedim fabrika ayarına aldım tekrar tarattım sonuç aynı Genişletmek için tıkla ...
mmeric' Alıntı: Süper cevap tebrikler ben bunları zaten denedim fabrika ayarına aldım tekrar tarattım sonuç aynı Genişletmek için tıkla ...