- 15 Ara 2015
- 13
- 1
- 3
arkadaslar next minix film izle bölümündeki filmleri izleyemiyorum ,mesela film basiyorum ici bombos play dügmesi hic bir sey yok nasil yaparim yardimci olursaniz sevinirim
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaslar next minix film izle bölümündeki filmleri izleyemiyorum ,mesela film basiyorum ici bombos play dügmesi hic bir sey yok nasil yaparim yardimci olursaniz sevinirim
eskisi yüklü yenisini yüklersem diy channeldeki kanalar silinirmi ?
evet silinir orası senin yüklediklerin dosyası varsa tekrar yükle yoksa cihaza explorer ile bağlantı kurup tek tek kopyalayıp yedeğini alabilirsin önemli ise mümkündür nasıl yapılacağı forumda var cafi arkadaşımız anlatmıştı sanırım
evet silinir orası senin yüklediklerin dosyası varsa tekrar yükle yoksa cihaza explorer ile bağlantı kurup tek tek kopyalayıp yedeğini alabilirsin önemli ise mümkündür nasıl yapılacağı forumda var cafi arkadaşımız anlatmıştı sanırım
Usta bende ip tv silinmiyor üzerine ekliyor?
Usta bende ip tv silinmiyor üzerine ekliyor?
İzlenip izlenmesi önemli değil sen siliniyor demiştin ya ondan dedim..bende yeni farkettim aga![]()
Bugün bende filmler izlenmiyor film izleye giriyorum bağlantı koparıyor youtube giriyorum orada sorun yok videoları rahat izliyorum fabrika ayarlarına döndüm sonuç değişmedi sizlerdede sorun varmı acaba