Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hocam ellerinize sağlık. Usb wifi taktım ama wifi manager aktif olmadı. Nasıl yapılıyor. Her Wifi adaptör çalışıyor mu teşekkürler
yazılımı indiriyoruz dosyayı açıp filaş diskin içine atıyoruz filaş diski cihaza takıyoruz gereçler bölümünden usb güncelleme ok güncelleme modu allcode+bootloder olacak başlata geliyoruz ve ok liyoruz cihaz yazılımı bitirene kadar bekliyoruz hiç müdahale etmiyoruz yazılım bitince cihaz kendiliğinden kapanıp açılacaktır bu kadar istediğin şeyler gereçler menüsünde
çok teşekkür ederim.Birde düzenlediğim kanalları flaş diske kaydedip,gerektiginde nasıl yüklerim.
Selamlar Sn. @fuat38 ;
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.
Öncelikle FAT32 olarak biçimlendirilmiş USB belleğinizi cihazınıza takıp
Menü -Gereçler - USB'den Güncelleme bölümüne geliniz.
Buradan güncelleme modunu resimdeki (Dump) gibi seçip başlat kısmına gelip okeyleyiniz. yedeğiniz USB belleğe alınmış olacaktır.
Bu yedeği geri yüklemek için ise ;
Menü -Gereçler - USB'den Güncelleme bölümüne geliniz.
Bu kez Güncelleme modunu user.db olarak seçip geri yükleme yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
2 dir uydudan güncelleme yapıyorum. %95' de "HATA, YÜKLEME TAMAMLANAMADI" mesajı alıyorum.
Nedir sorun?
2 dir uydudan güncelleme yapıyorum. %95' de "HATA, YÜKLEME TAMAMLANAMADI" mesajı alıyorum.
Nedir sorun?
üstadlar yeni yazılımın versiyon no su sistem bilgisin de 1.17 gözüküyor,OTA güncellemede( ama nedense güncelleyemiyor-%93 te kalıyor) versiyon no su 1.18 olarak gözüküyor..Sorun nerde acaba ??![]()