Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Minix HD Amigo 06.05.2015 Tarihli Yazılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altus

0
Üye
10 Mar 2012
26
1
3
izmir
ah amıgo ustatlar youtube düzensiz bir gelip kesilişyor destek bittimi
ve youtubede akranın arkasında yatay çizgiler oluyor buda kodec çözünürlükle alakalı yenı yazılım olacakmı w7 olrmu beklıyoruz
 

barakuda76

0
Üye
17 May 2015
10
0
1
usb den yukledım her sey gıttı kanallar dahil , yedekledıgım kanallarıda yukledım yıne olmadı , enson ınternetten guncelleye tıkladım kanallar geldı youtube yok bır çok ozellık yok , anladıgım kadarıyla yazılımı bır muhendıs degıl , nalbura falan yaptırmışlar ,aldıgım alacagım son nextstar alıcısıdır artık.
 

Ustapc

0
Üye
22 Şub 2015
11
0
1
Kutuda kanallar sorunsuz calisiyor. Yalniz iptv bolumunde takilmalar oluyor ve kutu kendini resetliyor. Insaallah biran once yeni yazilim cikar ve sorunlar giderilir.
 

falls

0
Üye
6 Şub 2015
19
0
1
Koskoca, Avrupada bile isim yapmış Next firmasına yakışıyormu. Ürettiğiniz her ürün için ayrı bir araştırma bölümünüz (arge diyelim) olduğu halde yeni yazılım diye sitenize herşeyi berbat eden yazılımı vermeniz doğrumu? Burada yazılanları hiç mi dikkate almıyorsunuz. Biz ücretini aslanlar gibi ödeyip ürününüzü aldık. Her ay yeni yazılım üretiyorsunuz. Ama ürettiğiniz yazılımları nerede deneyip test ediyorsunuz. Birde dışarıda kendi alıcınızda deneyin bakalım düzelmiş mi.Yoksa bu cihazı kullanan bir teknisyen yokmu firmada. Olabilir.Ama yinede dışarıda evlerinizde denemeniz lazım bilmeniz için. biz müşteriyiz. Müşteri velinimettir.Memnun müşteri, müşterilerin çoğalmasını sağlar, memnun olmayan da size kan kaybettirir.Sizin için en iyi reklam bu forumdur. Burada yazılanları dikkate alın.Size internetten gönderdiğimiz şikayetlerimizi lütfen dikkate alın. Sattık nasıl olsa boşver demeyin. Bir an önce burada yazılan hataları giderin.Bu kadar şikayetten sonra yazılım yüklemedim. Bundan sonrada yüklemem.Taaaaaki burada tamam olmuş denilene kadar.
 

güneyli

0
Üye
4 May 2015
5
0
1
Kalemine saglik falls kardesim.Oniki onüc gündür bu berbat yazilimin düzeltilmedigi gibi.Hala buradan kaldirilmamasinida anlamis degilim.Sayin yetkililer.Müsterilerinize Kulak verin,biraz daha duyarlilik lütfen.En azindan tahmini bir gün verin bu yazilimin ne zaman hazir olacagina dair.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst