- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,460
- 113
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
1.Mesaja yazılıma uyumlu key2.db dosyası da eklenmiştir.
yani free share çalışıyor mu ? üstad
1.Mesaja yazılıma uyumlu key2.db dosyası da eklenmiştir.
Cihazlari tv görüntü sisteminde çözünürlüğü 1080 p 60 hz yapinca ekranda işiklar çakiyor habire youtube hatasi hava durumu koyuyor hata rss koyuyor güncellemiyor ayni cccam satirini başka bir uydu alicisin girşikir şikir açilir next cihaza gelince gazi bitmiş araba gibi her yazilim geldiğinde bütün motor ayarlarini bozar ve orjinal kumandasini almadiğiniz takdirde piyasa olan bütün kumandalarda infoya bas başka birşey çikar sat a bas başka şey biz next i uydu gurubu ile tanidik bence birazcik uydu hususunda yenilenme zamani geldi birazcik arge ekibi sağ markada bir şeyler sol markadan bir şeyler ortadan bir şeyler alip ortaya güzel bir ürün koyma vakti geldi çünkü bizler next i fiyati ne olursa olsun satabiliyoruz... Iilgilenenlere duyrulur
Üstad İyi günler. İdman tv yi sorunsuz izlerken Aztv de maçlarda şifre giriyor. Ne yaptıysam bir türlü açamadım. İdman tv biss girince açılırken aztv açılmıyor. Ben de key2 yi indirip kurmaya çalıştım ancak dosya yok uyarısı aldım. Bunun üzerine bendeki yazılım eski olduğundan ekte sunduğunuz 02.09.2015 tarihli yazılımı usb ile kurmaya çalışıyorum ancak BIN dosyası uyuşmuyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Aztv yi nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz?(minix hd black kullanıyorum). Teşekkürler...