Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next Minix HD Free Share Aktif Etmek İçin
Menü-
Gereçler-
Yerel Network Ayarları-
666666 Tuşlayın-
Free Share'niz aktif olmuştur,iyi seyirler.
Yerel Network Ayarları aktif değil ki ? (kusuruma bakmayın acemiyim biraz)
benım de wi-fi aparatım yok ancak evde kablosuz ağ var. tv den nete de girebiliyorum. yerel ağ değil de wi-fi yi nasıl aktif edicez öyle bi şansımız varmı
karbon usta bir sorum var benim evimde internet yok ben bir kere free share yle o kanalları açsam ondan sonra izleyebilirmiyim yoksa sürekli internete bağlı olmasımı gerekir
Hocam kolay gelsin şimdi bu free share için Hotbird yada Astra uydusu için ayrı bir çanağa mı ihtiyaç var yoksa internete bağlı olmamız yeterlimi ? Turksat uydusu için çanağı olan ve sinyal alan herkez kullanabilirmi ?
Hocam kolay gelsin şimdi bu free share için Hotbird yada Astra uydusu için ayrı bir çanağa mı ihtiyaç var yoksa internete bağlı olmamız yeterlimi ? Turksat uydusu için çanağı olan ve sinyal alan herkez kullanabilirmi ?
Sadece Türksat uydunuz var ise Free-share işinize yaramaz HotBird yada Astra uydularına bakan çanağınız da olması gerekir.
Karbon ustam wifi aparatını taktım, freeshare aktif ettim ama hiçbir kanalı izleyemiyorum. youtube sitesine ara sıra kopma olsada girebılıyorum ama hotbird deki sky paketini izleyemiyorum nerede hata yapıyorum acaba? yada hangi paketleri izleyebiliyorum bu freeshare le bilgi verırsenız sevınırım..