- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,460
- 113
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hocam çok merak ediyorum bu yazılım ile HD minix mavi yazılımı aynımı??? aralarında değişik birşey varmı? belki yazılım aynı cihazlara yüklenmeye bilir fakat aralarında fark olduğunuda düşünmüyorum
Sn.Arkadaşım her cihaz için farklı ölçülerde ve boyutlarda yazılımlar hazırlanmaktadır.Dolayısı ile cihazların birbirine benzemesi aynı yazılımların kullanılabileceği anlamına gelmez...Önümüzde iki seçenek vardır.
1.Eğer yazılımlarda flash koruma varsa zaten birinin yazılımını diğerine atamazsınız , cihaz yazılımı görür ancak PASS geçer ve yüklemez.
2.Yok eğer flash koruma yoksa işte o zaman cihaz yazılımı alır ancak sonra bir daha AÇILAMAZ.! Yani flash aynen uçar bazı cihazların kurtarma yazılımları vardır oldu oldu cihaz kurtulur olmadı aynen size TEKNİK SERVİS yolu aynen gözükür.
Akıllı kumanda nasıl ayarlanır gezmediğim yer kalmadı varmı bunun bir ayarı??
Sn.Arkadaşım maalesef piyasada bir kaç çeşit AKILLI KUMANDA satılmaktadır,ancak her kumanda o işi yapacak diye bir şey yoktur.Benim size nacizane tavsiyem NEXT firmasını arayın ve cihazınız için işinizi görecek kumandanın çeşidini size söylesinler.Ve aynı zamanda nasıl yapılacağı konusundada sizi aydınlatsınlar çünkü aynı zamanda kumanda bulmakla iş yine hallolmuyor.O kumandalar çalıştırdıkları cihazların KOD nolarını girince işte o zaman iş görmeye başlıyorlar.
Hocam tv LG32la620s uydu cihazı malum cool serisi aldım ama cihazdan çıkan akıllı kumandayı tv ye tanıtamadım bu kod denilen olayı nereye girip tanımlayacaz anlamadım gitti
Bu işlemi sırasıyla uygula:Akıllı kumanda nasıl ayarlanır gezmediğim yer kalmadı varmı bunun bir ayarı??
tamam o zaman yaptım ve hiçbir sonuca ulaşamadım malesef:grumpy:
Eğerki doğru kodu girdiğinizden eminseniz boşuna uğraşmayın elinizdeki kumanda ne yazikki cihazla uyumlu değildir...En iyisi size söylediğimi yapın yarın next merkez servisi arayın doğru kumandayı size size söylesinler.Alın kumandayı arayın tekrar servisi sizi bire bir yönlendirsinler böylece bu olayıda bu şekilde halletmiş olursunuz.! Yazık günah boşuna üzüyorsunuz kendinizi sabah ola hayrola....