Cihazı 1 aydır kullanıyorum.
Öncelikle görüntü kalitesinden memnunum..daha iyisi can sağlığı..
(hem hd,hem sd)
CCcam'i elle girmekte sorun yaşadım çünkü cccam bilgilerim forumda verilen örnekten biraz farklıydı..onu da usb'den atarak hallettim.
forumda belirtilen,resetleme,internete bağlanmama,güncelleme vs.gibi sorunların hiç birini yaşamadım.
CCcam en az D.......x kadar stabil..hatta daha hızlı diyebilirim..
Mini Kumanda belki daha fonksiyonel olabilirdi..
Kanalları,uydulara göre,şifreleme sistemlerine göre,yayın paketlerine göre kategorilendirebilmek böyle bir cihaz için çok harika bir özellik.
buketler gibi favori listeleri oluşturmak da çok hoş.
Temenniler:
Menü arayüzleri daha estetik olabilirdi.bu durum yeni yazılımla düzenlenebilirmi bilmiyorum ama arayüzler çok kötü..tam çin işi olmuş..
ısınma simdiye kadar problem yaratmadı..ama yumurta pişer ısısında.
Mutlaka bir kanal editörü geliştirilmeli..
eğer mümkünse kilitlenen kanalların tamamı tek şifre ile açılmalı ve kapanmalı..her kanal değişimde şifre girmek sinir bozucu oluyor..
Öncelikle görüntü kalitesinden memnunum..daha iyisi can sağlığı..
(hem hd,hem sd)
CCcam'i elle girmekte sorun yaşadım çünkü cccam bilgilerim forumda verilen örnekten biraz farklıydı..onu da usb'den atarak hallettim.
forumda belirtilen,resetleme,internete bağlanmama,güncelleme vs.gibi sorunların hiç birini yaşamadım.
CCcam en az D.......x kadar stabil..hatta daha hızlı diyebilirim..
Mini Kumanda belki daha fonksiyonel olabilirdi..
Kanalları,uydulara göre,şifreleme sistemlerine göre,yayın paketlerine göre kategorilendirebilmek böyle bir cihaz için çok harika bir özellik.
buketler gibi favori listeleri oluşturmak da çok hoş.
Temenniler:
Menü arayüzleri daha estetik olabilirdi.bu durum yeni yazılımla düzenlenebilirmi bilmiyorum ama arayüzler çok kötü..tam çin işi olmuş..
ısınma simdiye kadar problem yaratmadı..ama yumurta pişer ısısında.
Mutlaka bir kanal editörü geliştirilmeli..
eğer mümkünse kilitlenen kanalların tamamı tek şifre ile açılmalı ve kapanmalı..her kanal değişimde şifre girmek sinir bozucu oluyor..
Son düzenleme: