Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
çözümü yok demek ,Aynı sorunu bende tivibu go uygulamasında yaşadım sorun cihaz rootlu olduğundan kaynaklanıyor içerisindeki işletim sistemi aosp yani rootlu bunun çözümünü bulamadım sakın rootu kaldırmaya kalkışma cihaz birdaha açılmıyor bilginize
Selam sanırım Google sertifikasından dolayı o uyarıyı veriyor. bende netflix uygulamasını güncellediğimde bu cihazla uyumlu değil diyor. tv+ netflik prime video ve çoğu güvenlik acısından Google sertifikası istiyor play protecth dogrulaması yapamıyor sertifikasızdır.Bizim uyanık satıcıları hileli apk ları göstermelikTV+ üyeliğim var , telefon ve android tvde sorunsuz çalışıyor ,
next q ,playde çalıstıramadım , ''bu cihaz güvenlik kriterlerini karşılamıyor ''
diye uyarı veriyor, sıkıntı nerede
Cihaz L1 lisanslı dır. Netflix te sıkıntı yok.Selam sanırım Google sertifikasından dolayı o uyarıyı veriyor. bende netflix uygulamasını güncellediğimde bu cihazla uyumlu değil diyor. tv+ netflik prime video ve çoğu güvenlik acısından Google sertifikası istiyor play protecth dogrulaması yapamıyor sertifikasızdır.Bizim uyanık satıcıları hileli apk ları göstermelik( ben o yüzden cihazım çöp oldu uydu alıcısı olarak kullanıyorum. sertifikalı cihaz aldım gayet güzel. L1 sertifikasıyla Google sertifikası bir değil. L1 dijital icerik oynatma özelliğine sahip anlamındadır. Google sertifikası güvenlik amaçlıdır.