C cellat-tr 0 Üye 27 May 2013 8 0 1 27 Kas 2013 #1 Next TWINdiamond HD aldım TRT HD ses yok görüntü var diğer cihazım Next 18000 HD CX de problem yok neden olablir
Next TWINdiamond HD aldım TRT HD ses yok görüntü var diğer cihazım Next 18000 HD CX de problem yok neden olablir
Karbon Administrator Yönetici Administrator 22 Eki 2011 7,177 2,485 113 27 Kas 2013 #2 cellat-tr' Alıntı: Next TWINdiamond HD aldım TRT HD ses yok görüntü var diğer cihazım Next 18000 HD CX de problem yok neden olablir Genişletmek için tıkla ... Cihazın çözünürlük ve Dil(ses) seçeneği ayarlarını değiştirerek kontrol edin ve kanalı silip tekrar taratın,bazı değişiklikler oldu TRT paketlerinde.. Kolay gelsin.
cellat-tr' Alıntı: Next TWINdiamond HD aldım TRT HD ses yok görüntü var diğer cihazım Next 18000 HD CX de problem yok neden olablir Genişletmek için tıkla ... Cihazın çözünürlük ve Dil(ses) seçeneği ayarlarını değiştirerek kontrol edin ve kanalı silip tekrar taratın,bazı değişiklikler oldu TRT paketlerinde.. Kolay gelsin.
C cellat-tr 0 Üye 27 May 2013 8 0 1 27 Kas 2013 #3 Karbon' Alıntı: Cihazın çözünürlük ve Dil(ses) seçeneği ayarlarını değiştirerek kontrol edin ve kanalı silip tekrar taratın,bazı değişiklikler oldu TRT paketlerinde.. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Karbon hocam sorun kalmadı cihaz güncellemesi yaptı uydudan düzeldi.Size bir sorum daha olacak alman kanallarıı göstermiyor ZDF vs bununla ilgili bilginiz varmı ayrıca yardımını için teşekkür ederim hayırlı akşamlar
Karbon' Alıntı: Cihazın çözünürlük ve Dil(ses) seçeneği ayarlarını değiştirerek kontrol edin ve kanalı silip tekrar taratın,bazı değişiklikler oldu TRT paketlerinde.. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Karbon hocam sorun kalmadı cihaz güncellemesi yaptı uydudan düzeldi.Size bir sorum daha olacak alman kanallarıı göstermiyor ZDF vs bununla ilgili bilginiz varmı ayrıca yardımını için teşekkür ederim hayırlı akşamlar