peki bu super yazilimla uzaya cikacakmiyiz) anca youtube duzelir fazla umutlanmayin saygilar.
muhtesem yazilim yakinda cikacak insallah
NEXTe guveniyorum
saygilar
Son düzenleme:
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
peki bu super yazilimla uzaya cikacakmiyiz) anca youtube duzelir fazla umutlanmayin saygilar.
çıksada youtube düzelecek başka bişey düzelmeyecek ben inanmıyorumArkadaslar yazilim cikacak, ve tum sorunlar giderilicek
yazilim c
yukarıda yazdıgımı oku anlarsıncok beklersiniz cok yazilim cikmaz cikacaginida zannetmiyorum bosu bosuna bekleyip durmayin kendi yaziliminizi kendiniz yapi veya ole kullanin ben yazilim icin ugrastiklarini bile sanmiyorum varsa yokya 18500 anlamadim gitti
çıksada youtube düzelecek başka bişey düzelmeyecek ben inanmıyorum
next i aradım cihazı sordum yotube icicn düzenleme yazılımı verilecek dedi sadece yotube mi düzltildi dedim chazın baska sornu yok özellik eklenmeyecek dedi next arge bölümü telefona bakan kisi next firmasının kendi cihazından haberi yok..
yazılım beklemek aptallık bu firmadan
bu arada cihazın eksiklerin bilenlerin next argeye telefonla ulasmasını istiyoruz
var arkadaş teknik bilgisi olan,yapabileek ustalarda var ama kodlar kapalı müdahale etme şansın yok .birçok arkadaş bu yazılımı geliştirip bizlere sunacak ama dedigim gibi kotlar kapalı,vede açmıyorlar yapabilecegimiz hiç bişey yokBu yazılımı istenilen şekilde yapabilecek bir babayiğit yok mu bizi next argesinden kurtarsın veya uyan ve istenilen özellklere sahip bir muadil cihaz yazılım söylesin yapsın
next i aradım cihazı sordum yotube icicn düzenleme yazılımı verilecek dedi sadece yotube mi düzltildi dedim chazın baska sornu yok özellik eklenmeyecek dedi next arge bölümü telefona bakan kisi next firmasının kendi cihazından haberi yok..
yazılım beklemek aptallık bu firmadan
bu arada cihazın eksiklerin bilenlerin next argeye telefonla ulasmasını istiyoruz
var arkadaş teknik bilgisi olan,yapabileek ustalarda var ama kodlar kapalı müdahale etme şansın yok .birçok arkadaş bu yazılımı geliştirip bizlere sunacak ama dedigim gibi kotlar kapalı,vede açmıyorlar yapabilecegimiz hiç bişey yok
Bütün cihazlara ''Yeni Menülü Test Yazılımı'' çıktı 19500 serilerine çıkmadı arkadaşlar sizce düşündürücü değilmi .sebebi ne olabilir acaba...