Peki ağalar. alın size bir soru. Şimdi filim torrenti var xxx torrentide var gerçi nasıl kullanılalcak henüz bilemiyorum. şimdi soru şu. diyelim ki oyun downloadı yapacağım torrent olarak. bunun için ekstra bir seçenek mi gerekli yoksa filim torrentinden oyun torrentleri indirebilirmiyim ? sürekli bilgisayarı açık tutmaktan kurtarabilirmiyim ? nasılsa 19500 sürekli bağlı olacak internete.
Edit: imla düzeltmesi.
2. madde eklendi.
2- Peki youtubedaki bir videonun çözünürlüğünü HD (1080 veya 720 P ) videoyu açtığımızda video hangi çözünürlükte çalışır ? veya izlenen videonun çözünürlüğünü nereden ve nasıl seçebilirim?
Youtube da bir klip açayım dedim makine kapanıp açıldı. Ne iş ? Sanırım çözünürlüğü çok seçmeli olan kliplerde sistem çakıyor beyler bilginiz olsun.
3- xxx torrent bağlanamıyorum arkadaşlar. Boot yazıyor cihazda.
hmmm cihazdaki torrent olayı download yapmak için değil hazır listelerdeki kayıtları izletiyor. bunu bilmiyordum. ilginç.
1 .cihaza interneti modemden alırsan bilgisaray ın açık olmasına gerek yok cihaz bir ay sürekli açık olsa bile 1gb kota bile harcamaz
2 .sana verdigim yazılımda sadece .Youtub da sorun yapar bunu sana söylemiştim zaten bu yazılımda tek sıkındı (Youtub da sorun yapar ) ama görüntü kalitesi harikadır onun için bende çıktıgından beri o yazılımı kullanıyorum cihazın kendi yazılımını yüklersen eyer .Youtub da sorun yapmaz ama senin tüm sorunların gene başlar
3. Bu özellikleri kullanabilmek için öncelikle Ağ Ayarları bölümünde DNS ayarlarını yapmamız gerekmektedir.
F1 + 5544 ----------> Torrent Film Seçenekleri..şifre gerekmiyor
F1 + 3322 ----------> xxx Torrent Seçenekleri için istenilen .şiresi.(2011)dir
Kumandamızın yeşil tuşuna basarak DHCP kapalı olacak şekilde ayarlıyoruz.

Bu şekilde cihazımıza Sabit IP vermiş olduk.
DNS1 kısmına şu değerleri giriyoruz: 8.8.8.8
DNS2 kısmına şu değerleri giriyoruz: 8.8.4.
bu sitelere baglanma uzun sürebilir .
.F1 + 5544 ----------> Torrent Film Seçenekleri...BU ÖZELLİK next Superior Plus YAZILIMLARINDA yoktur
Kumandanızdan önce F1 sonra 5544 tuşlarsanız Menüye Torrent film seçeneği eklenir.Bu bölüme gelip kumandadan sarı tuşa bastığınıza önünüze yüzlerce filim gelir istediğinizi seçip izleyebilirsiniz. güncel vizyon filimleri dahil.
F1 + 3322 ----------> xxx Torrent Seçenekleri BU ÖZELLİK next Superior Plus YAZILIMLARINDA yokturKumandanızdan önce F1 sonra 3322 tuşlarsanız sizden bir şifre talep edecektir. şifre olarak 2011 girdiğinizde menüye xxxtorrent menüsü eklenir bu bölümde yer alan xxx filimleri izleyebilirsiniz. böylece cihazda 3 ayrı filim bölümü olmuş olacak..
Son düzenleme: