Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next2071 Bazı Sorular

kossa42

0
Üye
24 Mar 2013
3
1
3
Next 2071 kullanıyorum uydu kumandadan çalışıyor fakat görüntü yok şikayetim vardı servise istediler yazılım yükledik diyerek geri gönderdikten sonra eskisi gibi görüntülü izlemeye başladık tan bir ay sonra yine kumanda normal çalışıyor fakat görüntü yine gitti ne yapmak lazım? selamlar
 

Metinolmetin

0
Üye
24 Eyl 2013
29
19
3
Sorun çözüldü. Usbden kaynakliymis. Ama 4 farklı usb denemistim. Sanirim zamanla hepsinin performansi düşmüş. Harici hard diskle sorun çözüldü.
USB belleği Time Shift olarak kullanırsanız, buğdayı değirmene göndermekten farkı kalmayacaktır. USB flashdiskin işi kısa zaman içerisinde bittiğini göreceksiniz. Nasıl ki SDD'lerde yazma ömrü sınırı vardır, aynı şey USB flash bellekler için de geçerlidir. Zaten düşük performansı gösteren okuma/yazma hızları yüzünden USB Flash diskleri, Time Shift için uygun olmadığı kısa zamanda anlaşılıyor. Bunun için en iyi çözüm: USB arayüzünden çalışan Mekanik HDD'lerdir. Eski PC'den kalma 2.5inch veya 3.5 inch HDD'niz varsa harici güç adaptörü de olan, SATA USB çevirici bir ürün ile çok güzel kullanabilirsiniz.

Ki, ben de yukarıda yazan son satırlardaki gibi, bu şekilde kullanıyorum. Next 2071 cihazda TimeSift özelliği açık halde iken, HD kanallarda en fazla 1 saat arabellek sağlıyor. Bence bu değer çok az. PC'ye bağlı TBS 5980CI uydu DVB kart + DVBViewer PRO uygulamasıyla bu değer HDD'nin kapasitesi kadardır.
 
Son düzenleme:
Üst