Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next64 Joker uygulamasına usb ile iptv_m3u yükleme

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
Next64 V1.139 yazılımından itibaren iptv menüsüne xtream yerine JOKER uygulaması eklendi.
Joker uygulamasına iptv dosyanızı usb ile yüklemek için ekteki dosyayı indirin ve not defteri ile açın, dosyayı resimdeki gibi düzenleyip kaydedin. Usb cihazınıza takın, "İPTV JOKER" Uygulamasına girin ve usb'den yükle deyip dosyanızı yükleyin.

xpanel.cfg dosyasını indir - download

Not:
1-cfg. dosyasına en fazla 10 adet hesap eklenebilir.
2-Anlatım Joker uygulaması içindir, xtream uygulamasını kullananlar, ekteki dosyada adres başına "J" harfi yerine "X" yazmalıdır.

rLn1ne.jpg

Son düzenleme:

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
usb ile de elle de link yüklüyorum ama bağlantı kurulamıyor diyor.(v1.171 yazılım)
Ağ ayarlarını/ internet bağlantınızı kontrol edin, ağ kaynaklı bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsiniz, örneğin ben turknet kullanıyorum internet servis sağlayıcı olarak ve güvenli internet aile profili seçince cihazda internet olmasına rahmen bağlanmıyor. youtube ve diğer internet uygulamaları çalışıyormu cihazda?

bilo41

New member
Üye
28 Mar 2020
9
0
1
next 64
joker uygulaması
USB ile yüklemek için örnek Xtream formatı;
X: URL PORT KULLANICIADI ŞİFRE

USB ile yüklemek için örnek Web M3U formatı;
U: M3UURL
yükleme olmuyor, cihazı sıfırladım olmadı.elle girdiğim xtream adreslerimde siliniyor. daha önce oluyordu

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
next 64
joker uygulaması
USB ile yüklemek için örnek Xtream formatı;
X: URL PORT KULLANICIADI ŞİFRE

USB ile yüklemek için örnek Web M3U formatı;
U: M3UURL
yükleme olmuyor, cihazı sıfırladım olmadı.elle girdiğim xtream adreslerimde siliniyor. daha önce oluyordu

X YERİNE J Yazarak tekrar deneyin, üste yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım.

nkeklik

New member
Üye
9 Ağu 2020
4
6
3
Merhaba. Bende yüklemeyi denedim. Ancak USB bellek göründüğü halde xpanel.cfg dosyasını görmüyor

nkeklik

New member
Üye
9 Ağu 2020
4
6
3
Merhaba. Bende yüklemeyi denedim. Ancak USB bellek göründüğü halde xpanel.cfg dosyasını görmüyor
Next64 V1.139 yazılımından itibaren iptv menüsüne xtream yerine JOKER uygulaması eklendi.
Joker uygulamasına iptv dosyanızı usb ile yüklemek için ekteki dosyayı indirin ve not defteri ile açın, dosyayı resimdeki gibi düzenleyip kaydedin. Usb cihazınıza takın, "İPTV JOKER" Uygulamasına girin ve usb'den yükle deyip dosyanızı yükleyin.

xpanel.cfg dosyasını indir - download

Not:
1-cfg. dosyasına en fazla 10 adet hesap eklenebilir.
2-Anlatım Joker uygulaması içindir, xtream uygulamasını kullananlar, ekteki dosyada adres başına "J" harfi yerine "X" yazmalıdır.

rLn1ne.jpg

kurt81

0
Üye
6 Ara 2015
3
4
3
Bellek içindeki dosyayı görmeme olayı bendede var. Bunu nasıl düzeltiriz bilgisi olan varmı yeni yazılımını yüklemeye çalıştım cihaz USB görüyor ama içindeki dosyaları görmüyor...