- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,460
- 113
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar,cıhazım yeni yazılımı bu gün uydudan kendisi direk güncelledi, ben cok beyendim tv nin görüntüsü bile değişti, yanlız bir sorunum var favori kaydı yaptım, fakat favoriden normal kanallara tekrar geçiş yapamadım, bir dost yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla...
teşekkürederim, karbon kardeş birde ben önceki günkü güncellemeden sonra tp listesini bulamıyorum bu konudada yardım ederseniz çok sevineceğim.
Saygılarımla...
evet görüntü ses kayması nihayet birisi daha çıktı bu konuda yalnız olduğumu düşünmeye başlamıştımyeni güncellemenin görüntü ses kayması var
hele ki show tvde! neden böyle ya çok sinir bozucu... diğer kanallarda da bazı programlarda çok hafif belli belirsiz bi uyumsuzluk oluyor bazen olmuyor fln.. anlamadım nedir problem...evet kessinlikle bazı kanallarda ses ve görüntü kayma sorunu var
kanalları yedekle diye bir bölüm olması lazım usb ile kanalları yedekle ondan sonra yazılım at usb den atman daha iyi burdaki linktenSelam arkadaşlar bir sorum olacaktı ben cihaza hiç güncelele yapmadım ve uydudan güncelemek istiyorum şimdi günceleme kısmına girdiğimde başlat diyorum ve flasha yüklemek için ok i tuşla diyor bu gereklimi yani usb mi takmam gerekiyor yoksa devam etmeliyim ? Birde bir arkadaşın yazısını okudum güncelleme yaptıktan sonra uyduları görememe gibi bir durum varmı bende 3 uydu varda ? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara tşkler.