Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

SAT>IP Özelliği

muhunal

New member
Üye
18 Mar 2021
5
0
1
Merhabalar,
2071 için sayfasında
Next 2000 HD Internet Machina'nın Yeni Özelliklere Sahip H265 HEVC Modelidir.
diye yazıyordu. next ye 2000 hd internet machina'da da;

SAT IP KULLANIMI
2000 HD DONANIMSAL DESTEKLİ SAT/IP özelliğine sahiptir bu özellik en basit haliyle uydu alıcınızın kanal listesindeki aynı TP içindeki hd yada sd vb etkilere göre( 1-8) kanalın cihazın bağlı bulunduğu dahili ağa bu yayınları stream ederek yollamasıdır bu şekilde ağa bağlı diğer kullanıcılar(2000 hd ler) yada özel yazılımlar IPTV bölümünden bu yayınları anten gerekmeden HD kalitede izleyebilir. UPLOAD bant genişliği sınırlamalarından dolayı AĞ dışına normal koşullarda erişilemez. İleriki yazılımlarda bu yayınlar ağdaki 2000 ler dışında cep tel ve tabletlerden de izlenebilecek,

diye bölüm vardı. ona güvenerek next 2071 aldım üst versiyon olduğunu düşündüğüm için.

Sorum şu;
2071e sat ip özelliği gelecek mi, çünkü aldığımdan beri uzun süredir bekliyorum sanırım hala gelmedi. cihazın kanal değiştirebildiğim web arayüzünden herhangi bir kanalın play tuşuna tıkladığımda file not found ( dosya bulunamadı) hatası veriyor chrome.

Eğer planlanmıyorsa yani gelmeyecekse değeri düşmeden bunu elden çıkarayım. ayrıca bildiğiniz sat>ip özellikli Türkiyeden satın alabileceğim bir cihaz var mı? hiremcolarda var deniyor linux tabanlı olanlarında ama emin olmadan almayacağım bu sefer. cevaplarınız için teşekkürler.
 

rewn

New member
Üye
9 May 2021
24
12
3
bende next 2000 int. mac. var daha önce next 2000 fta hd vardı, next 64 hd, machine 3d cihazlar aynı seri bile olsa özellikler farklı menü görünümü aynı, bu sorduğunuz soruyu firmadan birisi varsa yanıtlayabilir, tüketici olan bizlerin bunu sadece tahmin etmemiz mümkün olabilir. Eğer mesai saatinde firmayı ararsanız gerekli bilgi ve yardımda bulunan temsilciler var.
enigma2 cihazlarda bu özellikler daha faal kullanılıyor, eğer bilginiz varsa orta düzey bir enigma2 cihaza bir çok özellik yükleyebilirsiniz.
şuan next 2000 int. machine cihazı inceliyorum her şeyini yeni aktif ettim ve iks stabil, stalker 10 ad, xtream 10 ad pcden veya telefondan da yükleniyor ağ bağlantısıyla ve cihaz performansı gerçekten çok iyi. enigma2 cihazın arayüzüne bağlanıp başka bir oda da vlc player ile izlenen kanalı izlemeniz mümkün, stream özelliği, kanalı değiştirip gene izlemeniz enigma2 de mevcut.
konu biraz uzun ama en başta özellik ne ise cihazda onun üzerine fazla bir ekleme yapılmaz. cccam hızı, youtube oynatma, stalker sayısı, görüntü düzeltme gibi temel yazılım düzenlemesi yapılır.
linux cihazlar iki çeşitir: kapalı kaynak kodlu(firma tarafından yazılım verilir), açık kaynak kodlu(enigma2,)
 
Son düzenleme:
Üst