Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Şenol Güneş A Milli Takım'ın başına geçti

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,577
113
Adana
Türkiye Futbol Federayonu, Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına getirildiğini açıkladı. Tecrübeli teknik adam, göreve 1 Haziran 2019'da başlayacak.

senol-gunes_9841.jpg


Mircea Lucescu ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu yeni teknik direktörünü buldu.

Federasyon, şu anda Beşiktaş'ın başında bulunan 66 yaşındaki teknik direktör Şenol Güneş'le 4 yıllık anlaşma yapıldığını resmi internet sitesinden duyurdu.

kralspor8247.jpg


İşte TFF'den yapılan açıklama:
LİG BİTİNCE GÖREVE BAŞLAYACAK.

"TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Şenol Güneş ile 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2022 Dünya Kupası'nı kapsayacak şekilde 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Sayın Şenol Güneş ile yapılan bu anlaşmanın Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz."

Lig sonuna kadar Beşiktaş'ı çalıştıracak olan tecrübeli teknik adamın siyah-beyazlı kulüple sezon sonunda sözleşmesi bitecek.


ensonhaber.com
 

hüseyin22

0
Üye
9 Mar 2018
135
425
63
73 yaşındaki lucesku gitti 66 yaşındaki şenol geldi...yıllarca milli takımı başarıdan başarıya koşturup almadık kupa bırakmıyan terim 65 yaşında...köy ihtiyar heyeti gibi...bu adamlar herşeye doymuşlar zaten,paraya doymuşlar şöhrete doymuşlar,etraflarında pervane olan yalakalara doymuşlar,hırsı heyacanı şefki gitmiş bu adamlardan bu saaten sonra ne köy olur nede kasaba...iki gün önce galatasarayın tozunu atan hataysporun genç teknik direktörü gibi birinci ve ikinci liğte nekadar genç ve yetenekli antrenörler var..niçin bunlara milli takımın yolunu açmıyorsunuz,körün bellediği gibi 2-3 isim arasında döndürüp duruyorsunuz...atatürk'ün ülkeyi gençlere emanet ettiğini her 19 mayısta bizlere hatırlatıyorlar,sporu futbolu ihtiyarlara yaşlılaramı emanet ettiki sporumuzun köşebaşlarında hep bir huzurevi sakiniyle karşılaşıyoruz...bu kafayla bu düzenle bir arpaboyu yol alamadık...bundan sonrada zor alırız...
 

tomyblack

0
Özel Üye
12 Ağu 2016
809
1,736
93
France
Senol Gunes'i cocuklugumda, gencligimde ve simdide takip ediyorum, hayirli olsun, oyuncu yetistirme konusunda basarilidir. Lakin huseyin22 isimli arkadasimizin yorumuna katilmamak mumkun degil, enerjisini takima yansitacak, caliskan, ilkeli ,basarili genc antrenorleri ne yapacagiz hep yardimci olarak kenardami kalacaklar.
 
Son düzenleme:

osnakli

New member
Üye
28 Şub 2019
8
0
1
Şimdi bizim takımı küme hattından kimse alamz yukarılara daha:) ilk mesajım kartalıma olsun

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst