Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Tunerinden biri arızalı Next Machina 3D cihazı 04 Temmuz 2015 tarihinde servise verdim. Bugün tam 42 gün oldu. Sizce normal mi?
İlk başta servis parça geleceğini söyledi. Daha sonra parçanın geldiği fakat arızalı çıktığı, cihazın İstanbul'a gönderildiği söylendi. Next'i aradım 27 temmuzda cihazın kendilerine geldiği, 11-12 Ağustos gibi cihazın geri gönderileceği söylendi. Bugün servisi aradım - gelmedi, fabrikayı arayıp 5 dakika sonra biz size dönelim dediler. Şu an itibariyle 2 saati geçti. Ne arayan ne soran var.
Tunerinden biri arızalı Next Machina 3D cihazı 04 Temmuz 2015 tarihinde servise verdim. Bugün tam 42 gün oldu. Sizce normal mi?
İlk başta servis parça geleceğini söyledi. Daha sonra parçanın geldiği fakat arızalı çıktığı, cihazın İstanbul'a gönderildiği söylendi. Next'i aradım 27 temmuzda cihazın kendilerine geldiği, 11-12 Ağustos gibi cihazın geri gönderileceği söylendi. Bugün servisi aradım - gelmedi, fabrikayı arayıp 5 dakika sonra biz size dönelim dediler. Şu an itibariyle 2 saati geçti. Ne arayan ne soran var.
Merhabalar sayın arkadaşım..
1.Acaba servisi en son ne zaman arayıp cihazınız hakkında bilgi edindiniz.?
2.Birde servis derken konumunuz DENİZLİ görünüyor MERKEZ yani İSTANBUL'a mı gönderdiniz yoksa sizin oradamı.?
Herkese iyi akşamlar. Haydar Ustam size de.
kayıtlar göre; Denizlideki servisi 24-30 Temmuz, 4-7-12 Ağustos ve en son bu gün saat 15:24 de aramışım. 0 216 - 592 98 00 no.lu Next telefonunu da 07 Ağustos'ta aramışsın diyor telefon. Yukarıda belirtiğim gibi 4 Temmuz'da Denizlide servise verdim. Servis İstanbul'a göndermiş. Gidiş o gidiş.
45 gün ben niye, neyi bekledim ki? Bu Machina 3D denilen cihazda birinci tuner ile ikinci tuner arasında özellik, işlev vs. vs. fark var mıdır? Servise dedim ki " ikinci tunerde diseqc uyduları ayırmıyor, a'da Türksat seçili iken sinyal var ancak b'de Hotbird uydusundan sinyal alamıyorum. Bence 2 nci tuner arızalı" dedim. Zira 1nci tunerde böyle bir sıkıntı yaşamadım. ;1nci tunerde merkezi sistemden bağlı tüm çanaklardan sinyal alıyor iken 2 nci tunerde sadece Türksattan sinyal alabiliyorum. Dolaysıyla 2 tuner arasında fark var mı.? Yok ise hem buradaki servis, hem de YE beni 45 gün boşu boşuna oyaladı mı?
![]()