N Next17 0 Üye 8 Haz 2013 20 0 1 11 Kas 2013 #1 Merhabalar Arkadaşalar Cihazım gece kanaltürk'ü açmıyor gündüz tek sorun yok, Atv hd - AHaber sinyal seviyesi bir türlü sabitlenmiyor. Canak değişimi yaptım fakat sorun ayanı sizce bu sadece bende mi yoksa tüm TwindDiamondlarda mı var.
Merhabalar Arkadaşalar Cihazım gece kanaltürk'ü açmıyor gündüz tek sorun yok, Atv hd - AHaber sinyal seviyesi bir türlü sabitlenmiyor. Canak değişimi yaptım fakat sorun ayanı sizce bu sadece bende mi yoksa tüm TwindDiamondlarda mı var.
M Moktay42 0 Üye 17 Kas 2012 19 0 1 13 Kas 2013 #3 bende de nvtspor star frekanslarında, çekmeme problemi var aynı cihazda. bu sorun cihazdan değil merkezi sistemdeki switch yada lnb den kaynaklanıyor.
bende de nvtspor star frekanslarında, çekmeme problemi var aynı cihazda. bu sorun cihazdan değil merkezi sistemdeki switch yada lnb den kaynaklanıyor.
siiera 0 Özel Üye 22 Ara 2011 275 158 43 13 Kas 2013 #4 Moktay42' Alıntı: bende de nvtspor star frekanslarında, çekmeme problemi var aynı cihazda. bu sorun cihazdan değil merkezi sistemdeki switch yada lnb den kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla ... ntv yayının haricinde 11628 atv çekmiyor ise çanak anten yönündendir veya kablodan
Moktay42' Alıntı: bende de nvtspor star frekanslarında, çekmeme problemi var aynı cihazda. bu sorun cihazdan değil merkezi sistemdeki switch yada lnb den kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla ... ntv yayının haricinde 11628 atv çekmiyor ise çanak anten yönündendir veya kablodan
N Next17 0 Üye 8 Haz 2013 20 0 1 14 Kas 2013 #5 siiera' Alıntı: lnb veya sivişten yapar Genişletmek için tıkla ... aynısını bi deniyim, inşallah düzelir. Bir diyorum ki . harddisk bağlasam nasıl olur kaç gb kaar kaldırır acaba . deneyen varmı hiç..
siiera' Alıntı: lnb veya sivişten yapar Genişletmek için tıkla ... aynısını bi deniyim, inşallah düzelir. Bir diyorum ki . harddisk bağlasam nasıl olur kaç gb kaar kaldırır acaba . deneyen varmı hiç..