Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

TCL QLED akıllı televizyon satışa çıktı! İşte fiyatı

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,577
113
Adana
Ülkemize resmi olarak yeni gelen markalardan biri olan TCL, fiyat performans bakımından iddialı ürünler ortaya koymasıyla tanınıyor. Firma Türkiye’de akıllı televizyonlarını satmaya başlamıştı. Ancak Türkiye’de ilk kez TCL QLED akıllı televizyon gördük. Cihaz satışa çıktı ve fiyatı da rekabetçi olarak tanımlanabilir.

1603672016955.png

TCL akıllı televizyonları rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çekiyor
Günümüzde döviz kurlarında yaşanan artış nedeniyle pek çok teknoloji ürünün de fiyatı yükseldi. Bu durumdan akıllı televizyonlar da payına düşeni aldı. Bu durumu da göz önüne aldığımızda TCL, akıllı televizyonlarını tüketicilerin ilgisini çekebilecek şekilde fiyatlandırıyor.

55C715 55” model kodlu TCL QLED akıllı televizyon; 6.999 lira fiyatı ile tüketici karşısına çıktı. Bu cihazın özelliklerine bakarsak; ilk olarak 4K çözünürlüğünde ve 55 inç büyüklüğünde olduğunu görüyoruz. Televizyonun en dikkat çeken noktası ise yüksek parlaklık ve renk çeşitliliği ile öne çıkan QLED teknolojisi oluyor diyebiliriz. Ayrıca cihaz Android işletim sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

tcl-qled-akilli-televizyon-satisa-cikti-iste-fiyati-3.jpg

Diğer yandan HDR 10+ desteğine sahip cihaz; görüntünün daha canlı, gerçekçi görünmesini sağlayan Dolby Vision ve izleyiciye daha etkileyici bir ses deneyimi sunan Dolby Atmos ile geliyor. Özelliklerini kısaca hatırladıktan sonra televizyonun fiyatına tekrar bakacak olursak; bu fiyat aralığında pek fazla QLED akıllı televizyon göremiyoruz. Bu alandaki birkaç alternatiften biri olan model, tüketicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

shiftdelete.net
 
Üst