Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Türk Telekom'dan Özür Hediyesi

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,008
12,241
113
ALMANYA
Türk Telekom, deprem sonrasında devre dışı kalan mobil şebekesinden dolayı özür diledi ve abonelerine bir özür hediyesi verdi!

depremde-coken-turk-telekom-ozur-ve-hediye.jpg

Dün İstanbul'u etkileyen 5.8 şiddetindeki depremin ardından ülkemizdeki mobil şebekelerde ciddi sorunlar yaşanmıştı. Yoğunluktan dolayı yaşanan sorunlardan en çok etkilenen mobil sağlayıcı Türk Telekom'un yaşadığı kesinti, saatler sürmüştü. Firma şimdi bu kesintiyi telafi etmek için abonelerine ücretsiz internet dağıtacağını açıkladı.

Türk Telekom, yaşanan kesintiden dolayı müşterilerinden "içtenlikle özür dilerken" tüm mobil abonelerine iki ay boyunca aylık 5GB, toplamda 10GB mobil internet tanımlayacağını söyledi. Firma, tüm müşterilerine kesintisiz bir hizmet vermek için "var gücüyle çalışacağını" da sözlerine ekledi.

Depremin saatler sonrasında bile devam eden kesinti, kullanıcılar arasında büyük rahatsızlığa yol açmış, yaşanan durum sosyal platformlarda tartışma konusu olmuştu. Türk Telekom'un hediye internet paketi, canı sıkılan kullanıcıları biraz da olsa yatıştıracak gibi görünüyor.
 

Kaan Sparrow

0
Özel Üye
31 Eki 2012
460
620
93
İstanbul
Tüm forumdaşlardan özür dileyerek Türk Telekom alsın hediyesini münasip bir yerine soksun, en lazım olduğu anda kullanamadığım şebekeyi ben ne yapayım, deprem olmuş aklımız gitmiş, sevdiklerimize ailemizi ulaşamıyor bir haber alamıyoruz, yakında büyük deprem geliyor o zaman ne olacak Allah hepsinin belasını versin, aldıkları paralar haram olsun... Verdiği hediyeyi de alsın münasip bir yerine soksun şerefsizler...
Tekrar forumdaşlardan özür diliyorum...
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Allah bunları bildiği gibi yapsın gözleri doymuyor bir türlü milyonlarca kere lanet olsun.! Bizleri yönetenlerin gözünde zerre kadar bir değerimiz yok maalesef bundan sonra biz bize başımızın çaresine bakacağız.Fayın ucundaki stres had safhada geçen hafta olan ana şok 5.8 in ANA ARTÇI ŞOKU hala olmadı.! Rahmetli Ahmet Mete Işıkara bu konularda çok aydınlatmıştı herkesi.! Bu şu demek oluyor orada çok büyük bir enerji birikimi var ve bir anda zamanı geldiğinde bir anda kendini bırakıp İstanbul'u çok fena SALLAYACAK:! Bilinçli olalım bu işin şakası yok DEPREM ÇANTALARIMIZI hazırlamanın zamanı geldide geçiyor bile...
 

hasan55

0
Üye
5 Şub 2015
491
95
28
Arkadaşlar telekom tabiki suçlu ama asıl önlemleri almayıp hala vatandaşa yalan beyanlarda bulunan ve yarın Allah korusun büyük bir deprem olsa büyük can ve mal kaybına sebep olacak hükümet bunda baş sorumludur.Hala bunca sarsıntıdan sonra önlem alacağımız yerde vatandaşı kaderi ile baş başa bırakanları Allaha havale ediyorum.Bizim yurdumuzda insan sağlığı ve canının büyüklerimiz yani iktidarda olanların için hiçbir önemi yok onlar sadece kendi menfaat ve çıkarlarını düşünürler.Piyasalarda dünya kadar insan sağlığına zararlı ürün ve maddeler var varmı ses çıkaran çernobil faciasında bizlere radyosyonlu çayları gömdük deyip vatandaşa yalan konuşup çayları piyasaya sürüp kendileri içtikleri çayı yurt dışından getirip birde tetevizyonun başına geçip aha bakın ben içiyorum diye vatandaşı bile bie ölüme götüren ve bugün benimde yaşadığım Karadenizde hala kanser olaylarının ve ölümlerinin sorumlusu bu zihniyet değilmi.. Kalın sağlıcakla Allah yardımcımız olsun.
 

girginoz

0
Üye
4 Mar 2015
193
13
18
İzmir/Çeşme
Bırakın evde konuşmayı, aylardır çatıya çıkarak yarım-yamalak görüşebiliyordum. Şikayet yazdım, yeni baz istasyonları planlarında yokmuş. 87 tl cayma bedeliyle başka operatöre geçtim, dünya varmış.
 

zyab1903

0
Üye
13 Ara 2016
123
66
28
Aynı muzdaripliği halen yaşamaktayım, lakin benim cayma bedelim 379 tl.
24 ay kontrat 5 tlye tivibu vs.
Sözleşme bitiş tarihine de 400 gün var

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst