Neler yeni

Türkçe belgeseller

denizci56

Özel Üye
Özel Üye
Astra 4.9 12322 -V-27500 parametresindeki tüm belgeselleri 7 kanal Türkçe olarak İzlemenizi özellikle tavsiye ederim.Özellikle(Discovery science)kanalını.

dijimehmet

Member
Üye
anıl hocam benım 20000hd ye keyleri yukledim. key menusunde unknown satırı eklenmiş bunun içinde arena sportlar ve feed ler var belgesel kanalları açılmadı. powervu menusu yok

k.ceem

Active member
Üye
menü tv sistemi kırmızı tuş. kırmızı tuş yok ıse 0000 basarak aktif yapın.
Next 2000 HD Minix Internet Machina dan bahsediyoruz değilmi (menü tv sistemi kırmızı tuş. kırmızı tuş yok ıse 0000 basarak aktif yapın) demişsiniz key menüsünü görmek için ancak ben menü tv sistemi kısmını göremedim biraz daha açık belirtirseniz memnun olurum.

haydar1966

Co-Administrator
Yönetici
Co-Admin
Next 2000 HD Minix Internet Machina dan bahsediyoruz değilmi (menü tv sistemi kırmızı tuş. kırmızı tuş yok ıse 0000 basarak aktif yapın) demişsiniz key menüsünü görmek için ancak ben menü tv sistemi kısmını göremedim biraz daha açık belirtirseniz memnun olurum.
Sevgili kardeşim bu seri cihazımızda key menüleri yazılımla GİZLENMİŞTİR hatta bundan önceki MACHİNA serilerindede durum aynıdır.! Yani bizler kullanıcı olarak bu menüyü göremeyiz,bizler sadece BİSS ve CW key girişlerini elle yapabilmekteyiz...

k.ceem

Active member
Üye
Sevgili kardeşim bu seri cihazımızda key menüleri yazılımla GİZLENMİŞTİR hatta bundan önceki MACHİNA serilerindede durum aynıdır.! Yani bizler kullanıcı olarak bu menüyü göremeyiz,bizler sadece BİSS ve CW key girişlerini elle yapabilmekteyiz...
dijimehmet arkadaşımız yazınca bende tereddütte kaldım hatta Next 2000 HD Minix Internet Machina dan bahsediyoruz değilmi diye de o yüzden sordum.

haydar1966

Co-Administrator
Yönetici
Co-Admin
dijimehmet arkadaşımız yazınca bende tereddütte kaldım hatta Next 2000 HD Minix Internet Machina dan bahsediyoruz değilmi diye de o yüzden sordum.
Evet doğrudur aynen aynı cihazdan bahsediyoruz zaten profil resminizde cihazın kendiside var... ( Yalnız şöyle bir durum var son verilen yazılımda gerek sizin cihazda gereksede diğer MACHİNA serilerinin hepsinde BİSS ve CW keyleri elle GİRİLEMİYOR.! Büyük ihtimal yazılım hatası olabilir ona göre geri dönüş yapılmış olması lazım.)

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
@dijimehmet 20000HD modelinden bahsetmiş yani 18500+Plus modelinin Teknosa versiyonlu muadilinden.. Bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş.. Machina ve Next 2000 HD Mini serilerinde manuel sadece biss ve DCW girişi var son verilmiş yazılımlarda ufak bir bug varmış manuel girişte hafızalama olmuyordu, yeni yazılımla düzeltildi, testler bittiğinde yazılımlar sunulacaktır.

ali.besir

New member
Üye
Yayınlar gittimi acaba? Bugün birçok kez aratmama rağmen Discovery'lerin bulunduğu tüm frekanslarda (12322 ve 12360) sinyal yok diyor. Sizde durum nedir?

KARTİNKA

Active member
Üye
Yayınlar gittimi acaba? Bugün birçok kez aratmama rağmen Discovery'lerin bulunduğu tüm frekanslarda (12322 ve 12360) sinyal yok diyor. Sizde durum nedir?
An itibarı ile açık herhangi bir sorun yok.

--------------------

9.0E Eutesat 9B uydusunda.
12034 / 27500 V frekans'ında
RTG int kanalı. Türkçe dil seçeneği var.

okan1903

New member
Üye
Arkadaşlar saygılarımı sunarım. Next 10000 uhd cihazım var çanağı uyduya ayarlatıp cihazda aratmaktan başka bir işlem gerekiyor mu? Pek vakıf olmadığım konular kusura bakmayın...

KARTİNKA

Active member
Üye
0.8W Thor uydusunda 12015 / 30000 H frekansında HISTORY HD ve BBC Earth HD kanalları free server ile izlenebiliyordu, fakat son zamanlarda free serverdeki değişiklikler veya problemlerden jdolayı bir çok uydu'da free yayınlar yok.
Bu kanallarda türkçe dil seçeneği vardı.

Son düzenleme:

KARTİNKA

Active member
Üye
Arkadaşlar saygılarımı sunarım. Next 10000 uhd cihazım var çanağı uyduya ayarlatıp cihazda aratmaktan başka bir işlem gerekiyor mu? Pek vakıf olmadığım konular kusura bakmayın...
Arkadaşım bildiğim kadarı ile 4.9 Astra uydusunda'ki Power VU şifreli yayınlrı cihazınız ile izle izleyemezsiniz.

denizci56

Özel Üye
Özel Üye
İyi akşamlar,Yayınlarda sorun yok hepsi açık.

--------------------

NEXT 10000 UHD 4K ULTRA HD bu uydu alıcısındada Powervu ve diğer yayınları izleyebilirsiniz.