Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Forumun ismi reklam olmasın diye yazmıyorum buraya ancak bu bir teknoloji forumu ve v-bluttein yazılımından vazgeçmişler çok sorun olduğu için.
Buradan tüm forumlara seslenmek istiyorum bunu bizlerde yapabilirmiyiz.
Hangi versiyon
af cikan forum heralde frmexeçünkü o forum batti şu aralar cirpiniyorlar
Madem Forum isimleri veriliyor bende açıklıyayım SDN Forum yani SHİFTDELETE sitesinin formudur asla bu forum batmamıştır özellikle teknoloji konusunda büyükte rağbet görüyor.Konuyu ben açtım diye bazı arkadaşlar bahsettiğim forumun sıradan batmış forum gibi itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor ayıp ayıp.
Konu: Türkiyede ilk defa bir Forumda Genel af çıktı.
Bir konu başlığı ve yazınız-iki yorum biri soru-ve tekrar yazınız (yorumunuz).
Sayın uydu3405 bi konu açıyorsunuz teşekkürler katkıdır diyelimde siz konuyu okudunuzmu merak ediyorum başlık farklı konu farklı arada soru var sonuçda tekrar yorumunuz sadece cevap degerlendirilebilecek forum ismi frmexe degil sdnforum .Fakat sizin yorumunuzu okudum nasıl o kanıya vardınız anlamadım yorum yapan ismi yazmış sebeb bildirmiş doğrudur yanlışdır o farklı
''af cikan forum heralde frmexe çünkü o forum batti şu aralar cirpiniyorlar demiş .
Sizde Madem Forum isimleri veriliyor bende açıklıyayım SDN Forum yani SHİFTDELETE sitesinin formudur asla bu forum batmamıştır özellikle teknoloji konusunda büyükte rağbet görüyor.Konuyu ben açtım diye bazı arkadaşlar bahsettiğim forumun sıradan batmış forum gibi itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor ayıp ayıp.
tekrar tekrar okudum Nasıl bu yoruma vardınız anlayamadım...Kimse Söylediğiniz forum hakkında bişi dememişki .............
Not: konu başlığı ile ilgili siz deyinmemişsiniz ama İlk degildir her sistem degiştiğinde ya ilk db ye veya belli bir zamana dönüldüğü için dönülen zaman ile o gün arasında olan cezalar otomatik kalkar genel af başlığıda sanırım o yüzden.
forum üyesi arkadaşlarımdan bir ricam var.lütfen uydu 3405 ne demek istediğini anladıysanız açıklamasını yaparmısınız .