Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
A.S öncelikle bütçe nedir uyduyu sadece kanal izleme için mi, yoksa şifreli kanalları çözsün platformları izlemek istiyorum youtube olsun yazarsan cevaplar ona göre şekillenir.Selam arkadaşlar
Yeni uydu cihazı almak istiyorum. Bilgi ve tectübelerini bana yol gösterecektir,yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
Next formda next konuşuruzSelam arkadaşlar
Yeni uydu cihazı almak istiyorum. Bilgi ve tectübelerini bana yol gösterecektir,yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
İPTV,Gooleye erişim sağlayan,Youtube,Kodi özellikleri olan çok vasat değil ama çokta yüksek fiyatlı olmasına gerek olmayan güçlü yazılım desteği olan bir cihaz arıyorum
Astra da işime yarayacak cihaz olabilir mi yoksa başka önerir misiniz ?Next İnnova 4k uydu cihazı isteklerinizi karşılayacaktır.![]()
CihazASTRA-19 uydusundaki ALMAN yayınlarını E2 uydu cihazları haricinde izleyemezsiniz.! İSPANYOL paketi ona keza maalesef an itibarı ile paylaşımda açık değildir.! Yalnız belirtmek isterim ALMAN yayınlarını izleyebilmek için E2 sistemi hakkındada oldukça bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Yani son durum maalesef bu şekildedir....
hangi cihazı tavsiye edersiniz alman ve İspanyol paketi dışında csat izleyebilir miyim? Gerçi oldukça bilgi sahibi olmak gerekiyor demişsiniz zor bi sistem anlaşılan neyse teşekkür ederimASTRA-19 uydusundaki ALMAN yayınlarını E2 uydu cihazları haricinde izleyemezsiniz.! İSPANYOL paketi ona keza maalesef an itibarı ile paylaşımda açık değildir.! Yalnız belirtmek isterim ALMAN yayınlarını izleyebilmek için E2 sistemi hakkındada oldukça bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Yani son durum maalesef bu şekildedir....
İptv önerinizIptv al hepsini izle uyduya gerek yok
Hocam sizi bulmuşken bir şey sormak istiyorum , sirius 4.8 uydusu yayındamı , yanındaysa frekans verebilirmisiniz.Forumda varya bannerlara bak