Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

WhatsApp’ta gönderilen mesajı silmek için 7 dakikanız var!

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,576
113
Adana
WhatsApp Gönderilen Mesajı Silme Özelliği (WhatsApp Mesaj Silme)
Beklenen bir güncelleme olan WhatsApp’ta gönderilen mesajı silme özelliği aktif durumda.


Genelde bu dünyada hatalarımızla beraber yaşamaya zorlanıyoruz fakat WhatsApp yeni güncellemesi, WhatsApp’ta gönderilen mesajı silme özelliği ile artık ufak utançlarımızı ortadan kaldırma imkânı tanıyacak. Bu aslında uzun zamandır talep edilen bir özellikti ama nihayet uygulamaya eklendi.
Bugünden itibaren en azından bazı kullanıcılar, kazara gönderdikleri mesajları herkes okumadan silebilecek. Silme süresi 7 dakika olarak belirlenirken, WhatsApp’ın SSS kısmı da güncellendi ve WhatsApp mesaj silme işleminin nasıl işleyeceği anlatıldı.
WhatsApp’ta gönderilen mesajı silmek için 7 dakikanız var!
Bu özellik daha önceden sunuluyordu fakat sadece bir ‘illüzyon’ şeklindeydi çünkü mesajı aslında sadece kendi istemcinizden siliyordunuz. Giden kişiler ise kendileri silmedikçe mesajınızı görmeye devam ediyordu ve bu da hatalı durumlarda epey sorun çıkarıyordu.
Bundan böyle ise WhatsApp mesajlarını herkes için silebileceksiniz ve başkası gelecekte okumaya çalışırsa ‘Bu mesaj silindi’ uyarısıyla karşılaşacaklar. Fakat öncesinde bahsettiğimiz gibi WhatsApp’ta gönderilen mesajı silmek için sadece 7 dakikanız olacak.
WhatsApp gönderilen mesajı silme özelliği henüz çok yeni
Tabii bu yeni özellik bir anda gelmeyecek. WhatsApp mesaj silme özelliğini tam hâliyle kullanmak için biraz beklememiz gerekiyor. En başta bu kısmi bir dağıtım ve bu yüzden her kullanıcı henüz erişemiyor. İkincisi, WhatsApp mesaj silme özelliğinin düzgün çalışabilmesi için her iki tarafın da son sürüm WhatsApp’a sahip olması gerekiyor. Aksi takdirde mesajları silseniz de karşı taraf okumaya devam edebilecek.
Muhtemelen yakında WhatsApp’ta gönderilen mesajı silme özelliği bütün kullanıcılara sunulacaktır.


teknokenar.com
 
Üst