Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Wi-Fi Bağlantı sorunu

mikrobiotiq

New member
Üye
12 Eyl 2026
1
0
1
Cihazda harici USB Wi-Fi (NEXT 7601 A USB WIFI ANTEN) aparatı kullanıyorum. Cihaz açıkken Wi-Fi aparatı sorunsuz şekilde çalışıyor; kablosuz ağları görüyor ve modeme bağlanabiliyor.
Ancak cihazı kumandadan kapatıp tekrar açtığımda Wi-Fi bağlantısı tekrar kurulmamış oluyor.
  • USB Wi-Fi aparatı cihaz tarafından görülüyor.
  • Kablosuz bağlantı ayarlarına girebiliyorum.
  • Modemimin Wi-Fi ağını ve diğer ağları listeliyor.
  • Modeme sürekli olarak bağlanmayı deniyor bağlantı kurulamıyor.
  • Modemi veya Wi-Fi şifresini değiştirmedim.
  • Cihazın fişini prizden çıkarıp birkaç saniye bekleyip tekrar taktığımda ise Wi-Fi bağlantısı tekrar sorunsuz şekilde kuruluyor.

NextKanky HD Gold Cihazın yazılım sürümü V1.210 ve güncel durumda.

• bu sorunla karşılaşan başka kullanıcılar var mı? Varsa çözümü veya uygulanabilecek bir ayar mevcut mu?

Cihaz daha yeni aldım bu durum çok hoşuma gitmedi . Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

wavy

Member
Üye
10 Eyl 2024
39
8
8
bağlantıyı kes deyip yeniden bağlanarak denediniz mi. fişi çıkarmaya gerek kalmadan böyle de düzelebilir. ilk aldığım zamanlar bende de oluyordu. yazılımsal olabilir belki

snn99snn

New member
Üye
23 Nis 2026
7
0
1
Wifi 2000 s var bahsettiğin olay her zaman değil ama arada bir oluyor. Kumanda ayarlar uzerinden wifi kapa aç veya cihaz on off ile düzelmiyor. Mecbur fişi çelip takmak gerekiyor.
Yazılımda bir sıkıntı var sanırım, wifi işlevsiz kalıyor.

Sizin her zaman oluyorsa can sıkıcı

Not: denemedim ama fiş çekmek yerine kumanda üzerinden 10 sn off tuşuna basınca reset atıyor olabilir denemek lazım