Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Işletim Sistemi Windows Core OS Geekbench

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,010
12,242
113
ALMANYA
Microsoft'un çok sık dedikodusu yapılan yeni işletim sistemi Windows Core OS'tan gelen bu sızıntı gerçek ise, işletim sistemi çok yakın demektir!

windows-core-os-geekbench-gorundu.jpg

Microsoft'un dedikodusu sıkça yapılan, modüler bir yapıya sahip olduğu iddia edilen işletim sistemi Windows Core OS, şimdi de Geekbench web sitesindeki raporlarda göründü.

Geekbech 5 testlerinin sonucunda bir sanal makinenin Windows Core System (64-bit) ile çalıştığı gözleniyor. İşletim sisteminin hız testi sitelerinde görünmesi, çıkışının çok yaklaştığının işareti olabilir. Test raporu, Core OS'un varlığından başka önemli bir ipucu vermiyor. Yazılım bir sanal makinede çalıştığından, Core OS'un gerçekte hangi cihazlarda denendiğini söylemek de mümkün değil.

Yeni işletim sistemi, Microsoft'un 2 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte ortaya çıkabilir. Aynı etkinlikte Core OS'u kullanacak çift ekranlı Surface'in (kod adı Centaurus) de çıkma ihtimali var.
 

cihat34

New member
Üye
31 Eki 2019
5
1
3
İstanbul
Windows'un en büyük problemi hız değil güvenlik, bunun üzerine yoğunlaşsalar gelecek sistemler daha başarılı olabilir aslında
 
Üst