Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Suicide Squad yaş sınırıyla geliyor

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,520
22,577
113
Adana
James Gunn’ın yönettiği ve 2021’de vizyona girmeyi beklenen yeni Suicide Squad filmi için belirlenen yaş sınırı açıklandı. Yönetmen Twitter’da yaptığı açıklamayla filmin +18 yaş sınırıyla yayınlanacağını ve aileler için uygun olmayacağını ifade etti.

1610286398547.png
Yeni Suicide Squad filmi birçok yeni ismi bünyesinde barındıracak
2016 yılında çıkan ilk Suicide Squad filmi izleyenler tarafından beğenilmemiş, bir hayli eleştiriye maruz kalmıştı. Bu defa farklı bir yol izlemek isteyen DC, yönetmen koltuğuna Guardians of the Galaxy serisinden tanıyacağımız James Gunn’ı oturtmuştu. Twitter’da “Umarım Suicide Squad +18 yaş sınırıyla gelir” yazan bir hayranın tweetinin altına Gunn “Evet, +18 yaş sırıyla geliyor” dedi. Böylelikle yönetmen şimdiden filmin kanlı geçeceğini doğrulamış oldu.

yeni-suicide-suquad-filmi-icin-18-yas-siniri.jpg

Yakın zamanda Deadpool ve Logan gibi başarılı filmlerin +18 yaş sınırıyla geldiğini düşünüldüğünde, bu bilgi filmi bekleyen kitleyi bir hayli mutlu etmiş gibi duruyor. Sinemaların yanı sıra HBO Max platformunda da yayınlanacak olan filmin yönetmeni Gunn, ilk yapımdaki başarısızlığı bir kenara atmak için yapımın ismini The Suicide Squad olarak adlandırmıştı.

Herhangi bir aksilik olmaması durumunda 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girecek filmin kadrosunda ise oldukça tanıdık isimler bulunuyor. İlk filmde Harley Quinn rolünü canlandıran Margot Robbie’nin yanı sıra, Idris Elba, John Cena ve Sylvester Stalone gibi dünyaca ünlü isimler yeni filmde boy gösterecek.

shiftdelete.net
 
Üst