Sevgili Forum Dostlarım şurda en fazla 5 gün oldu FREE-SHARE gideli ama TF da forumda maalesef bir kesim varki inanılmaz şekilde başta MACHİNA ve diğer serilere bu yüzden saldırmaya başladı.! Bu forumdanda bir IP-FAN üyesi KARDEŞİM ki kendisini pek çok severim orada ve başka bir forumdada bile SAÇMALAMAYA başlamış.! Hayırdır ne değişti hee yazılımlar gelirken POWERVU lar TANDBERG ler çılgınca alkışlayanlar birden bire bakıyorumda NEXT için firma battı demeye getirmeye başlamışlar.Firma MACHİNA da indirime gidince ve üstüne FREE olayı oluşunca hemen kendilerince noktayı koymuşlar... ''Görünen köy kılavuz istemezmiş'' ''Yangın olmayan yerden duman çıkmazmış'' sizlere helal olsun diyorum başkada bir şey demiyorum.İnsanda biraz utanma arlanma olur ayıptır ayıp.! Neden bilip bilmeden yargısız infaz yapıyorsunuz arkadaşlar bu mudur vefa yoksa bu İstanbul'da bir semt ismimi idi.? Yahu hangimizin 1 dakika sonra çıkmaya garantisi var.? Yada hiçmi hastalanmayacak bu vucut hep makine gibimi çalışacak.? Hiçmi uyku uyumayacak bu vücut.? Kaç seneden beri aralıksız çalışıyor arada bir bir kaç gün gidiyor bu sefer extradan bir kaç gün daha fazla geçti.! Maaşallah hemen NEXT bitti diye yazabiliyorsunuzya helal olsun size ne diyeyim.' POWERVU ilk gelen cihazlardan biri idi bizim cihazlara kaç zamandan beri millet para verirken BEDAVA izlerken iyi oluyor üstüne birde X PANEL ve TANDBERG ekmekli kadayıfı olurken avuçlar patlarcasına alkışlarken olacak işmi şimdi öyle değilmi FREE gidince.! Tuu kaka oldu öyle değilmi şu cihaz bu hali ile, bence hala ilk alınabilecek cihazların en başında gelmektedir.Kimse kusura bakmasın ama ben cihazımı çok seviyorum şu hali ile bile ve ben inanıyorumki, çok kısa bir süre içinde inşaallah durum normale dönünce bu yazıları yazanlar yazdıklarından fazlası ile UTANACAKLAR.!
ÖNEMLİ NOT:Sevgili DOSTLARIM bu yazdıklarımı LÜTFEN hiç kimse üstüne alınmasın SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI fakat O bahsi geçen arkadaşımız ve onun gibiler kendilerini çok iyi biliyorlar.