Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Minix HD (Mavi & Pembe) 28.12.2012 Yeni Menülü TEST Yazılımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

compkeeper

0
Üye
4 Kas 2012
26
0
1
Güncellemeyi hala yapmayan arkadaşlara güncellemeyi yapmadan önce kanal listenizı usb belleğe yedek alın güncelleme yaptıktan eski kanal listenizı yükleyebiliyorsunuz . Kumandada yer alan Tv / Av tuşuna kurulum portu olması da güzel olmuş bir de kanal listesi ekrandayken zoom düğmesi ile stil seçme de hoş olmuş ama tuş kullanımı küçük menü kadar işlevsel değil bence mesela hd provider gösterimleri büyük menüde çok karışık .
 

ertan39

0
Üye
15 Ocak 2013
4
0
1
ARKADAŞLAR youtube de bazı videolarda girilince sistem kendini kapatıyor makina belli bir süre sonra tekrar açılıyor bu normalmi? yeni yazılımda youtube düzeltilmiştir diyor bu olay vardıdamı düzeltilti yoksa benim makinada bir problem mi vardır?bilgilendirirseniz sevinirim herkeze saygılar
 

özdil

0
Üye
11 Ocak 2013
4
0
1
ARKADAŞLAR youtube de bazı videolarda girilince sistem kendini kapatıyor makina belli bir süre sonra tekrar açılıyor bu normalmi? yeni yazılımda youtube düzeltilmiştir diyor bu olay vardıdamı düzeltilti yoksa benim makinada bir problem mi vardır?bilgilendirirseniz sevinirim herkeze saygılar
hiç şaşırmadım.öve öve bitirilemeyen next berbat bi cihazmış.sinyal alımı sıfır,görüntü sıfır.
 

salihli

0
Üye
23 Eyl 2012
4
0
1
izmir
Karbon usta ben 21,09,2012 yazılımı uydu üzerinden güncelledim şimdi youtube bazı videolar girince uydu kendini kapatıp açıyor.yardımların için şimdiden teşekkürler.
 

eroole

0
Üye
1 Ocak 2013
1
0
1
youtube ve ip

Karbon usta ben 21,09,2012 yazılımı uydu üzerinden güncelledim şimdi youtube bazı videolar girince uydu kendini kapatıp açıyor.yardımların için şimdiden teşekkürler.

Yeni yazilimi yukledikten sonra cok sevindim. Hersey harika calisiyordu, youtube superdi, ip tv harika idi bir hafta gecti fakat suan youtube veya ip tv izlemeye calistigimda cihaz kapanip aciliyor. Emek cok buyuk ama hala iyilestirme yapilmasi gerekiyor yazilim uzerinde belkide lisans haklarindan dolayi cihaz kendini kapatiyor olabilirmi.
 

alidemirkaya

0
Üye
12 May 2012
4
0
1
Iptv ses sorunu

arkadaşlar yeni yazılım güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık ama ses sorunu var ip tv de acaba kodekler desteklemiyormu çaresi varmı teşekkürler şimdiden
 

tuan

0
Üye
7 Tem 2012
70
1
8
arkadaşlar adı üstünde test yazılımı bazı arkadaşlarımız gözlerini kapatıp öylesine konuşarak cihazları kötülemesinler lütfen önce herkes elindeki cihazın nasıl yazılım yükleneceğini kısaca nasıl kullanılacağını çok iyi öğrensin çamur atmadan önce doğrusuda budur emeği geçenlere teşekkürler cihazda çok güzel yeni yazılımda(kullanmasını bilene)
 

demir

0
Üye
10 Haz 2012
54
1
8
Yeni yazılımı sorunsuz izliyodum.bugüne kadar hiç bi sorun çıkmamıştı. Bugün ekran dondu.kanal listesinin çoğu silindi. Türksat'ta 5 kanal kaldı.astrada 15 kanal kaldı.hotbirdde 70 kanall kaldı.dier uydular silindi.tavsiyem şu ki eski yazılımdan kanal listesi yedeklemeyin.ben ucuz atlattım.Allahtan başka bişey olmadı.biraz zor geliyo taratmak ama en sağlıklısı bu.
Yine de yeni yazılım için teşekkürler
 

fikotr74

0
Üye
17 Ocak 2012
20
1
3
Türksattaki 11986 V 2222 5/6 FARDA TV , NEXT MiNiX HD P embe / mavi serisinde de SES VAR görüntü yok. Freakans arttırıp eksilsemde durum aynı hiç değişmiyor. Bilginize. diğer ARÇELK 510DCI da görüntü var ama MINIX HD de görüntü bir türlü gelmiyor. Anlayabildiğim kadarı ile Görüntü decoder entegresi Bu kanalın MPEG CODEK ini çözemiyor gibi...


Evet dediğiniz gibi bu kanalda sıkıntı var PID değerlerini de kontrol ettim ama cihazda doğru olmasına rağmen sadece ses va o da kesik kesik.. konu ile ilgili AR-GE'ye bilgi verilecektir..


Kod:
FARDA TV Service
11988 H 02222 5/6 DVB-S/MPEG-2
V PID       : 0134 (0308d)
A PID       : 0100 (0256d)
PCR  PID    : 1FFE (8190d)
PMT PID     : 0020 (0032d)
SID         : 0001 (0001d)
TSID        : 0001 (0001d)
ONID        : FFFF (65535d)
V. FORMAT   : 4:3
VİDEO SIZE  : 480 x 576

ilginize Teşekkürler @ karbon.
 
Son düzenleme:

fatih9sekiz

0
Üye
2 Nis 2012
18
0
1
deneme sürümü kurdum sorun yok süper, ıptv de bazı kanalları demeden açmaya çalışdım cihaz donuyor dediğiniz gibi ama sorun yok yinede güzel olmuş... orjinal güncellemeyi ıptv düzeltilmiş haliyle şiddetle bekliyorum... acaba bi tarih varmı yeni orj sürüm için ?
 

sidibelabbes

0
Üye
15 Kas 2012
9
0
1
Dear All and Dear Karbon
A special greetings to you for the great job for this new style for Mini HD (mine is blu) after passing the file and the wonderfull new setting which one of the best that I see.
The only problem is when I want to insert the cccam server cline, when I finish and try to connect, it crash and reboot alone.
Any idea ? or solutions dear Karbon please.
Thanks again and sorry for not to write in Turkish, sorry I am trying to learn
 

impossibly

0
Üye
17 Ocak 2013
1
0
1
slm arkadaşlar önceden şunu söyleyeyim. forumu araştirip bütün çözümleri denememe rağmen en son sürümde bende wifi bağlantisi zaman aşimi vermektedir.bu bir sorun mu yoksa forumda bir arkadaşda ayni sorunla karşilaşmişdi. önceki sürümde çalişir fakat test sürümünde çalişmaz.orjinal next marka wifi alicim.yazilimci arkadaşlara gerekli bilgiyi verirseniz bu konuyuda düzeltsinler
 

mckati

0
Üye
19 Ocak 2013
1
0
1
usb'den bu yazılımı yükledim. herşey gayet güzeldi. sonra cihaz uydudan güncelleme yapmamı istedi. yaptım. güncelleme sonrası görüntü hoşuma gitmedi. tekrar usb'den yükleme yaptım eskiye dönmek için ve döndüm. ne zamanki uydu alıcınısının fişini çekip sabah tekrar taktım, herşey simsiyah oldu. uzaktan kumanda alıcısı sürekli yeşil yanıyor ama hiçbirşeye tepki vermiyor.. :( hiç olmadı bu şimdi. henüz yükleme yapmamış arkadaşlara tavsiyem; yüklemeyin! zira forumdaki arkadaşların buna çözüm olarak verdikleri öneri alıcıya yeni yazılım atmak gibi karmaşık ve ek donanım isteyen bir iş. çok üzgünüm çok..
 

ozan_ronal

0
Üye
2 Tem 2012
23
1
3
izmir
bugün mini pembe cihazı aldım yeni ip tv yazılımınıda yükledim ancak
wifi çok problemli çalışıyor next 18000 hd cx da cihaz açılır açılmaz 10 saniye içinde direk wifi bağlanıyordu ama bu cihazda 1 dk gibi bir sürede bağlanıyor bu yüzden gidip apartı değiştirttim
ama sorun yine aynı ve bazı aparatlarda sinyal seviyesi çok düşük gösteriyor nedense ve
modemin wifi ayarlarından b/g/n ye aldığımda zaman aşımı diye bağlanmıyor arada
direk b tipinde hiç problem görmedim ama bazı kullanıcılar yüksek hızda kablosuz veri aktarması yaptığından N tipi bağlantı tercih ediyorlar buda üsttede yazdığım gibi cihaz zaman zaman bağlantı aşımı diyerek bağlantıda problem yaşatıyor
youtube sorunsuz çalışıyor sadece video nun arada kaç dakika olduğu yazmıyor
ip tv den çıkınca arada kitleniyor cihaz
wifi bağlantısı arada bağlanmıyor b/g/n ye ayarlandığı zaman sadece b tipinde problem yok
ccam güzel acncak biraz daha geliştirilmeli
freeshare de arada donmalar oluyor server kartları arttırılmalı
 

tahsin43

0
Üye
12 Mar 2012
102
3
18
benim bu cihazla ilgili arge çalışmasında bulunanlara bir isteğim olacak. ne olur şu cihazım yazılımına bir el atında. uydulardan kanal seyrederken biz değiştirmediğimiz müddetçe kendi kafasına göre takılp. tüm uyduları seçmesin. tüm uyduların seçimini bize bıraksın. biz hangi uydudaysak sadece o uydunun kanallarında gezelim .motorlu anten kullanıyorum .bazen kanallar arasında rakamla geçmek istiyorum: örneğim 30 uncu kanaldayken hadi direk birinci kanala gideyim diyorum. kumandadaki 1 tuşuna basıp okey deyince. birde bakmışım uydu 7 derece batıya gitmiş. uydu listesinde tüm uydular secili duruma gelmiş ve birinci sıradaki kanal ismi o uyduya ait olduğu için. bizi oraya atmış. oysa türksattaki uydu listemizdeki birinci sıradaki seçimimize gitmesini istemiştik. tabi sinirbozucu bir durum .bazen artık butür sorunla karşılaşmamak için uydunun enerji kaplosunu yani motorunu enerjisini besleyen enerji kaplosunu çıkarıyorum. gereksiz yere uydularda gezmesin diye.bu sorun düzelse iyi bir iş yapılmış olmazmı he ne dersiniz ?
 

esfeka

0
Üye
15 Haz 2012
40
1
8
Aslında bir çok kişi sizin belirttiğinizin aksini ister ki doğru olanda budur. örneğin startv doğan gurubundan ayrılıp doğuş gurubuna geçti ve star yerine aynı frekanstan d shoping kanalı çıkmaya başladı, otomatik aramada yada manuel taramada cihaz bunu uydudan gelen bilgiye göre otomatik olarak değiştiriyor.

90 lık çanakla 900 civarı Astra kanalını izliyorum artı 200 civarı kanaldan da sinyal alıyorum ama aramada bulamıyorum nedendir acaba çanakla mı ilgili yoksa yön problemi mi ?
 

yasargullu

0
Üye
22 Ara 2011
27
4
3
AFYONKARAHİSAR
Slm arkadaşlarNext minix'te 12685H30000 Frekansında sinyal düşüyor 90 lık çanakta normal olmasına nazaran uydu alıcısında buzlama yapıyor. Neden olabilir.




30000
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst