Sevgili forum dostlarım az önce internette gezinirken gözüme bu cihaz ile ilgili bir görsel takıldı. Resime daha yakından bakınca gözlerime inanamadım bu cihazda HD yani yüksek çözünürlüklü yayınlarda oynatmada sıkıntı vardı.! Zaten bunu ilk mesajda açık açık üstüne basa basa belirttim ama gözü dönmüş UYANIK satıcılar maalesef ne yapacaklarını iyice şaşırmış olmalılarki bu resmi koymuşlar.Buna inanıp bu cihazdan alan arkadaşlarımız ondan sonra tabii aynen isyanlarda olacak,lütfen artık gözünü 8 açalım.Para delisi satıcıların ilanlarına hemen inanmayalım haa cihaz uydu olayında diğer minix serilerinden kat be kat üstün ama ıp tv de olay farklıdır.! Ben neleri gördüm neler yazık günah hiç kimse parayı sokakta yerde bulmuyor.Bilinçli toplum olalım rastgele bir şeyler almayalım kılı kırk yaralım işimizi görecek gerçekten ihtiyacımız olanları alalım.Sevgilerimle...
![]()
Haydar Bey,
Sen öyle diyorsun da bu ürünün kutusunda bizzat o ipTV logosu var. Next firması bizzat kendi koymuş kutunun üstüne o logoyu.
Hatta bak kutunun arkasında "USB üzerinden farklı formattaki videoları gösterme 1920x1080p video çözünürlüğü" yazıyor ama videoları oynatamıyor.
Son düzenleme: