Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Android Cihazlar icin Guncel uygulamalar.

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Clean Master
hx9UAWTinSn-R_CQleBveiMFoiW7XKxBl1gU0ev4zZ2v5OGxFZJ_k_370vwDzAJ4vho=w300


Açıklama

Basit, Eksiksiz ve Güvenli olan Clean Master, Cheetah Mobile tarafından geliştirilen dünyanın en çok indirilen Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve güvenlik/antivirüs takımıdır. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı korumada eşsizdir.
Bu eksiksiz iyileştirme yöneticisi, Clean Master'ı yükleyen 100,000,000'un üzerindeki kişiye katılın! Cihazınızın tüm sorunlarını düzeltmek, neyin cihazınızı yavaşlattığını öğrenmek ve kötü amaçlı yazılımlardan etkilenip etkilenmediğini bulmak için buradayız.

Clean Master'ın Öne Çıkan Özellikleri - İyileştirme ve Antivirüs

Eksiksiz: Clean Master'ın hedeflerine (önbellek ve kalıntı dosyalar) odaklanabilmesi için milyonlarca uygulamanın gereksiz dosya oluşturma davranışı analiz edildi.
Hızlı ve Kolay: Kullanımı kolay, hızlı ve sade kullanıcı arayüzü, havalı geçiş efektleri
1 Numaralı Antivirüs Motoru: AV-TEST tarafından 1 numara olarak seçildi, profesyonel olarak koruma sağlar. Tarama, diğer ücretli antivirüs uygulamalarına göre %500 daha hızlı, sadece 5 saniye sürer.

Clean Master'ın Özellikleri- İyileştirme & Antivirüs

GEREKSİZ DOSYA TEMİZLEME
Cihazındaki ve hafıza kartındaki performansı geliştirmek ve hafızayı düzeltmek için önbelleği ve artık dosyaları sil.

HAFIZA ARTIRMA

Tüm oyunlarını ve çalışan uygulamalarını hızlandırır, serbest RAM sağlayarak cihazını hızlandırır. Tek Dokunuşla Hızlandır ve Oyun Hızlandırma özelliklerimiz doğrudan olarak anasayfanızdan iyileştirmenizi sağlar.

GÜVENLİK & GİZLİLİK

Sistem taraması yapar, önceden yüklü ve kullanıcının yüklediği uygulamaları virüslerden,truva atlarından, güvenlik açıklarından, reklam destekli zararlı yazılımlardan ve casus yazılımlardan korur. Gizliliğinizi korumak için kişisel ve gizli bilgilerinizi kaldırın.

UYGULAMA YÖNETİCİSİ
Bilinmeyen veya belleği şişiren uygulamaları sil veya önemli olanları yedekle. Bazı rootlu cihazlar uygulamaları hafıza kartına taşıyabilir hemde önceden yüklü uygulamaları ve sistem uygulamalarını silebilir. Seçtiğimiz uygulamalar ilgi alanlarınla eşleşen yararlı uygulamalar bulmana izin verir.

Cheetah Mobile'den Play Store'daki diğer uygulamalar
Battery Doctor (Pil Koruyucu):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en
CM Güvenli Tarayıcı - Hızlı & Güvenli:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.cb

Android icin burdan indirin.​

 
Son düzenleme:

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
WhatsApp masaüstü uygulması

1422543498956.jpg

Cep telefonlarında en çok kullanılan mesajlaşma programı WhasApp'tan büyük yenilik. Masaüstü uygulaması ile artık bilgisayardan kullanılabilcek..
WhatsApp, dev bir adım atarak masaüstü bilgisayardan mesajlaşabilme özelliğini geliştirdi. WhatsApp 'in masaüstü uygulaması şimdilik sadece Google Chrome için yayınlandı.
Uygulama, Android, Windows Phone, BlackBerry ve üzerinden çalışıyor. Apple`ın kısıtlaması nedeniyle henüz İOS kullanıcıları tarafından kullanılamıyor

1422543467531.jpg


Uygulama nasıl çalışır ?
WhatsApp kullanıcı adı / şifre yerine telefon numarası ve SMS doğrulamaları kullanması nedeniyle masaüstünde oturum açmak içinde, telefonunuzda WhatsApp üzerinden QR kod resmini almak zorundayız.

2014 Ağustos ayında aylık 600 milyon aktif kullanıcı sayısını tam 100 milyon artırarak, 700 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştığını bildiren Whatsapp, kullanıcılarından gelen talepler doğrultusundan artık masaüstü bilgisayarlardan da kullanılacak. Böylece etkileşimini daha fazla artıracak olan WhatsApp`ın yakında zamanda kullanıcı sayısının milyarları aşacağı tahmin ediliyor.
WhatsApp Web​
 
Son düzenleme:

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
HDR FX Photo Editor Free

usitQfrOkKEztylQJ0QuruRSxJ0mDaXd1FEltTSdtxvD7mXM68oU3NqpKgC9w2wZ9A=w300


Açıklama
HDR FX Photo Editor size herhangi bir mobil platformda görünüm gibi iyi ve en canlı HDR verir ve bu hepsi sadece tek bir görüntüden gerçekleştirilir. Birçok fotoğraf sitelerinde hayran olduğu çok aynı HDR görünüm elde etmek için sürgüleri kullanın. Doğru ayarlamalar ile HDR etkisi ile profesyonel sonuçlar olabilir.Sonuç profesyonel HDR kamera fotoğraflara benzer olacaktır. Ayrıca birkaç dokunuşlar ile resimlerinizi dramatik siyah ve beyaz etkisi verebilir. HDR FX sepya seçeneği sağlar. HDR efektleri dışında size fotoğraf Eğri ayarlamalar uygulayabilirsiniz. Size ünlü masaüstü fotoğrafı uygulamalar 'araçları ile aynı araçları vermek. Masaüstü app en çok kullanılan aracı biridir eğrisi ayarlanmasıdır. Witt HDR Fx Curve ayarlaması parmak altında şimdi. Kırmızı yeşil ve mavi kanalları eğrisi ayarlamalar rgb kanala doğrudan uygulayabilirsiniz yapabilirsiniz. HDR Fx de Seviyeleri denilen bir başka önemli fotoğraf düzenleme aracı sağlamak. Siyah ve beyaz ton ayarı ayarlarken ya da tek bir dokunuşla gama ayarını uygulayarak profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. HDR FX Başka büyük özelliği, çerçeveleri olduğunu, HDR FX farklı çerçeve seçenekleri onlarca ile geliyor.
Biz şimdi tek bir tıklama ile fotoğraflarınızı önceden tanımlanmış 50 farklı hdr efekti uygulayabilirsiniz, son güncelleme ile yeni özellikler ekledik. Bir etkisi bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız sadece efekti uygulamak ve ayarlama parametreleri üzerinde değişiklik yapmak ve tamamen benzersiz sonuç efektler elde edebilirsiniz edebilirsiniz.
Pro sürümü verir:
Tam çözünürlüklü sonuçlar.
Kırmızı, yeşil, mavi kanal eğrisi ayarlama seçenekleri.
Ayrıca reklamları kaldırır.
Yeni bir özellik eklendi: ÜRÜN

Özellikler
17 yeni bindirme ve bokeh etkileri
Mahsul
50 yeni HDR etkileri
Sonuç kombinasyonu Saydamlık ayarı
Özel algoritması ile sonuçları gibi HDR
HDR Çember kontrolü
Kompozit, eğri seçenekleri (kırmızı, yeşil, mavi Pro özel)
gamma düzeltme
Düzeyleri ayarlama (siyah ve beyaz ton ayarı)
kontrast ayarı
parlaklık ayarı
Flu filtre
Siyah ve beyaz resim
sepya görüntü
Doygunluk ayarı.
Dramatik, siyah ve beyaz sonuçları
Fotoğraflarınıza çerçeve ve sınır koyun.
Sınırlar ve çerçeveler görüntüleri giy
Yeni dokular ile görüntüleri daha dramatik olun
Vignette filtreleri
Yeni araçlar dönüşümü.
Görüntüyü döndür sol ve sağ.
Flip görüntüleri yatay veya dikey.
Düzelt aracıyla düzlefltirmesini ..
Yatay ve dikey çevirin.
Farklı ayar kombinasyonlarını milyonlarca.
Twitter Fotoğrafları Aktar
Facebook İhracat Fotoğraflar
Istediğiniz herhangi bir dizine Ayarlar ekranından saklama konumunu değiştirmek.
Instagram Paylaş Görüntüler
Önce görüntüleri kaydetmek yeniden boyutlandırma.​

Android icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Speak&Translate

id804641004


Tanım
Dünya ile tatil sevinci paylaşmak! ! Kutlamak için herhangi bir dil seçin konuşun ve Çevir dünyanın herhangi bir köşesinde etkin iletişim kurmasına olanak vazgeçilmez ses ve metin çevirmen. Anında 72 dilde yazılmış konuşmaları 40 dilde konuşmak ve tutun!
Özellikler:
Gelişmiş ses tanıma teknolojisi çevirmek veya metin yazmak için gerekenleri dikte edelim app çeviri konuşmak veya ekranda okumak çeviriler kaydeder Faydalı widget ve Bir çevrimdışı ifade-kitap olarak hizmet vermektedir text-to-metin çevirileri için 72 dilde text-to-speech çeviriler için 40 dilde sesten ses çeviriler için 32 dilde Handy paylaşım seçenekleri Speak & gerçekten çeviri deneyimi aerodinamik sağlar Çevir. Kağıt sözlükler veya kişisel insan çevirmenler pahalı hizmetlerin bir yığın olmadan birlikte alın! Şimdi tamamen tek app yardımıyla dil engellerini yok edebilir, bu seninle hep. Konuşma çeviriler Konuşma aşağıdaki diller arasında desteklenir: Afrika, Arapça, Katalanca, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Çekçe, Danca , Flemenkçe (Hollanda), (Avustralya) İngilizce, İngilizce (Kanada), İngilizce (İngiltere), İngilizce (ABD), Fince, Fransızca, Fransızca (Kanada), Almanca, İbranice, Endonezya dili, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, . Malayca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Rusça, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İsveççe, Türkçe :Metin çevirileri aşağıdaki diller arasında desteklenen metin Afrika, Arnavutça, Arapça, Azerbaijiani, Bask, Belarus, Bengalce (Geleneksel), Boşnakça, Bulgarca, Katalanca, Çince (Basitleştirilmiş), Çince, Hırvatça, Çekçe, Danca, Flemenkçe (Hollanda), İngilizce (Avustralya), İngilizce (Kanada), İngilizce (İngiltere), İngilizce (ABD), Esperanto , Estonya, Filipinler, Fince, Fransızca, Fransızca (Kanada), Galiçya, Gürcü, Alman, Yunan, Gujarati, Haiti Creole, İbranice, Hintçe, Macarca, İzlandaca, Endonezya, İrlanda, İtalyan, Japon, Kannada, Korece, Lao, Latin , Letonya, Litvanya, Makedonya, Malayca, Malta, Norveç, Farsça, Lehçe, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Rumence, Rusya, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), Swahili, İsveçce, Tamilce, Telugu, Tai , Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Galce, Yidiş.​

iOS icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
VivaVideo: Free Video Editor

MEiq01cQxf44JyqNL9ycE0yVXjcIKRLiaPFGsgTedBeJsIDog8GpIMrutUzMZaEmcYU=w300

VivaVideo Video Editor & Maker 60+ ülkede No.1 Video Oluşturma App olarak sıralanır tüm dünyada 30 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip. VivaVideo ile, elinizde sanat eserlerini içine günlük anları dönüşümü ve kolayca arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın.
Popüler İşlevleri Tavsiye için:
7 güzellik filtreleri ile Büyülü Özçekim kamera
Animasyonlu çıkartmalar, başlıklar, FX, müzikleri, canlı dublaj ve diğer etkileri ile video kişiselleştirin
Sadece birkaç tıklamayla fotoğrafları ile etkileyici bir MV Yap

Yaratıcı & Fun Video Cam
Yedi güzellik filtreleri ile yepyeni Özçekim kamera
Destek çok yakalama modları: Temel / FX / Komik / Müzik Video / PIP
Destek kayıt Instagram & Vine videoları
60 + serin ve canlı video efektleri Yerleşik ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz!
Benzersiz storyboard çekim tarzı kolayca kendi hikayesini anlatmak için
Hızlı Photo Movie Maker
Albümünüzdeki bir dakikadan daha az büyük bir video slayt oluşturun!

Video PIP (Picture in Picture) Maker
Birçok şık şablonlar, daha komik ve yaratıcı olan klipleri Birleştirme!

Kolay ve Güçlü Video Editor
Bazı güzel ve sevimli animasyon çıkartmalar ekle
Normal ve profesyonel kullanıcılar için hızlı ve profesyonel düzenleme modları sağlayın
Videolarınızı Trim ve klipleri üretmek.
Storyboarding düzenleme, kolay videoları birleştirmek ve montaj yapmak için
Tek bir tıklama çeşitli efektler kullanarak videolarınızı geliştirmek için
Filtreler, FX, geçişler, başlıklar, müzik ve canlı dublaj ile videolarınızı vurgulayın
Tüm düzenleme işlemleri WYSIWYG şekilde anlık Önizlemesi olabilir[/COLOR]
Tüm ÜCRETSİZ indirebilirsiniz!


Android icin burdan indirin.
 
Son düzenleme:

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
UnlimTones

attachment.php

Açıklama
Sen! Başka zil sesi için ödemek zorunda kalmayacaksınız , UnlimTones sınırsız özel zil sesleri, metin sesleri ve iPhone'unuzun müzik kütüphanesi şarkıları kullanarak uyarıları oluşturmanıza olanak sağlar indirip MP3, ve müzik kayıt. Zil uzunluğunu ayarlamak için şık arayüzü kullanın. Sonra kısa bir klibi seçmek için ses dalga tokatlamak, ve melodi hazır. Bu kadar kolay! . Adres defterinizde herkes için özel zil sesleri ve metin sesleri oluşturmaya başlamak UnlimTones istediğiniz zaman zil sesleri, metin seslerini ve uyarıları yapmanızı sağlar, ancak iPhone Ayarlar bölümüne zil sesleri almak için iTunes ile senkronize etmek gerekir: (Not . Bu, hızlı, kolay, ve hatta nasıl size göstermek için bir öğretici var!)

iOS icin burdan indirin.
 
Son düzenleme:

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
WhatsApp+'tan Sonra Telegram+ Vakası!

WhatsApp+(Plus)'ın geliştiricisi şimdi de Telegram+(Plus) adlı uygulamasını Google Play'de yayınladı.
whatsapp telegramGeçtiğimiz haftalarda kullanıcıların WhatsApp tarafından engellenmesine sebep olan WhatsApp+ (Plus)'ın geliştirici rafalense, yeni bir anlık mesajlaşma uygulamasını Google Play'de yayınladı.
1425080180_img20150228013646.jpg



Yeni uygulamasının ismini Telegram Plus olarak belirleyen geliştirici yine çok konuşulacağa benziyor. Tıpkı WhatsApp Plus'ta olduğu gibi ekstra özellikler eklenen Telegram Plus'ta gizli sohbet ekranı, numaranızı gizleme, daha kolay müzik paylaşma olanağı, uygulamanın tasarımında değişiklik yapabileceğiniz renk düzeni, boyut, tema ve benzeri gibi kişiselleştirme olanakları mevcut.

1425079733_img20150228010904.jpg


Android icin burdan indirin.​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Beyaz tuşa dokunmayın

riYdcBXV_-kDeNV2qlnD1Oi3U2EXmgwugK9k1tdy6RmMC-3Wj84nlragBYFXVIHsbg=w300


Dünyaca ünlü orijinal oyun!
Son derece eğlenceli ve bağımlılık yapan bu oyunu herkes oynayabilir.
Özel bir yeteneğe ihtiyaç yok, bu oyunun sizden istediği sadece dikkatli bir zihin ve hızlı parmaklar!

Nasıl Oynanır
Kurallar net: piyanonuzu çalın fakat asla beyaz tuşlara basmayın.
Kolay mı görünüyor? Bir deneyin ve arkadaşlarınıza karşı ne kadar iyi olduğunuzu görün.

Özellikler
Birçok muhteşem oyun modu sayesinde asla sıkılmazsınız
Arkadaşların liderlik tablosu (Facebook/Twitter)
Özelleştirilebilir klasik piyano müzikleri
Çoklu renk temaları ve onlarca renk seçeneği
Sorunsuz oyun performansı
Yüksek çözünürlüklü ekranlar için optimize edildi
Topluluk desteği

Dünya çapında 160.000.000'un üzerinde indirildi.
Google Play Store'da 1.200.000'den fazla beş yıldız aldı.
Kopyalarına ihtiyacınız yok, orijinaliyle eğlenin!
Android icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
WhatsApp Messenger

mp86vbELnqLi2FzvhiKdPX31_oiTRLNyeK8x4IIrbF5eD1D5RdnVwjQP0hwMNR_JdA=w300

Açıklama
WhatsApp Messanger Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilinen bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya (mümkün olduğunda) WiFi bağlantınızı kullanır. Mesaj, resim, sesli not ve video mesajları gönderip alabilmek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yılı ÜCRETSİZ! (sonrasında yıllık/0.99 ABD Doları)
NEDEN WHATSAPP KULLANMALI:

GİZLİ BİR ÜCRET YOK: Siz ve arkadaşlarınız uygulamayı indirdikten sonra, uygulamayı istediğiniz kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza günde bir milyon mesajı ücretsiz olarak gönderin WhatsApp internet bağlantınızı kullanır: 3G/ EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi.

ÇOKLU MEDYA: Arkadaş ve kişilerinize Video, Görüntü ve Sesli Notlar gönderin.

GRUP SOHBETİ: Kişilerinizle grup konuşmalarının tadını çıkartın.

ULUSLARASI ÜCRETLER YOK: Uluslarası eposta göndermek için fazladan bir ücret ödenmediği gibi,
uluslararası WhatsApp mesajları göndermeninde bir maliyeti yoktur. Dünyanın her yerindeki arkadaşlarnızla, telefonlarında WhatsApp Messenger yüklü olduğu sürece can sıkıcı uluslararası SMS ücretleri ödemeden sohbet edin.

PİN VE KULLANICI İSİMLERİNE HAYIR DEYİN: Başka bir PİN veya kullanıcı ismi hatırlamayı neden kafanıza takacaksınız ki? WhatsApp, tıpkı SMS gibi telefon numaranız ile çalışır ve var olan telefon rehberiniz ile mükemmel bir şekilde bütünleşir.

OTURUM AÇMA/KAPATMAYA GEREK YOK: Diğer bir bilgisayar veya cihazda oturumunuzun kapanacağı şaşkınlığına son. Bildirimler ile WhatsApp HER ZAMAN AÇIK ve HER ZAMAN BAĞLI.

ARKADAŞ EKLEMEYE GEREK YOK: WhatsApp, kişileriniz ile otomatik olarak bağlanmak için Telefon Rehberiniz kullanılır. WhatsApp Messager'ı olan arkadaşlarınız otomatik olarak görüntülenir.

ÇEVRİMDIŞI MESAJLAR: Bildirimleri gözden kaçırırsanız veya telefonunuz kapalı olsa bile WhatsApp, uygulamayı bir sonraki kullanımınıza kadar mesajlarınızı çevrimdışı olarak saklar.

VE ÇOK DAHA FAZLASI: Konum paylaşın, Kişi bilgilerini gönderip alın, Özel arka plan belirleyin, Özel bildirim sesleri ayarlayın, Manzara modunda kullanın, Mesaj zaman gösteriminden yararlanın, Sohbet geçmişinizi epostalayın, Toplu Mesaj yayınlayın ve aynı anda birçok arkadaşlarınıza MMS mesajları gönderin ve çok daha fazlasını gerçekleştirin!

Dolaşımdayken, operatörünüz tarafından fazladan ücretlendirebilirsiniz. Detaylar için lütfen mobil operatörünüz ile iletişime geçin.

Android icin burdan indirin.​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
MM8NXvxmoEX5jNZ2zP9lXflZeSXEh-jsmduj5T6_0hx8_4ch2nXv6hREoqNe0jT8PPg=w300

Açıklama
Bu uygulama ile HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) hesaplarınızın durumlarını ve bakiyelerini takip edebilir, hesaplarınızla yaptığınız tüm geçişlerin ücret, geçiş zamanı, ihlal durumu gibi detaylarına erişebilirsiniz.
Hesap oluşturmak için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yükleme işlevi ile ilgili altyapı çalışmaları devam etmektedir. Yakın bir gelecekte ugulamamız bu servisi de destekleyebilecektir.

Android icin burdan indirin.iOS icin burdan indirin.​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Doğal taş hazinemiz parmağınızın ucunda!

dC1Ga4nBJdBYE-Rdx_ToOZa-vmy3kKjfDZ_ZQgFD30lFssj5gi42oB1TFyyAIsL5ZQ=h900
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ekonomide önemli bir hizmete imza attı. İMİB sponsorluğunda hazırlanan Türkiye’nin tüm doğal taş arşivi akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için mobil uygulama ile biraraya getirildi.

TÜRKİYE'NİN DOĞAL TAŞ HAZİNESİ CEP TELEFONUNUZDA
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ekonomide önemli bir hizmete imza attı. İMİB sponsorluğunda hazırlanan Türkiye'nin tüm doğal taş arşivi akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için mobil uygulama ile biraraya getirildi.

Teknolojide yaşanan gelişmeler cep telefonu ve tablet uygulamalarını da hayatımızın bir parçası haline getirdi.

TÜRKİYE'NİN DOĞAL TAŞ HAZİNESİ BİRARAYA GETİRİLDİ
İstanbul Maden İhracatçılar Birliği'nin sponsorluğunda hazırlamış olan "Turkish Stones Catalog" uygulaması Türk doğal taş arşivini akıllı telefon ve tablet kullanıcıların hizmetine sunuyor.
Bu uygulama ile Türkiye'de üretilen ve kataloğa giren tüm Türk doğal taşları kolaylıkla ihtiyaç sahibi kişiler tarafından bulunabilecek. Alıcılar yükledikleri bu uygulama ile cep telefonlarında bütün doğal taşlarımızın resmine ve üretici firmaların iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecekler.

ŞEHİR ŞEHİR BÜTÜN DOĞAL TAŞLARA ULAŞMAK MÜMKÜN
Doğal taşın üretildiği şehir, firma adı, doğal taş adı yada doğal taş rengine göre arama yapmayı sağlıyor. Bu uygulama ayrıca resim arama özelliği ile elinizde bulunan bir taş resminden yola çıkarak katalog içinden benzer veya varsa aynısını bulmakta.
Google Play ve Apple store'da " Turkish Stones Catalog" adıyla bulunan bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Android icin burdan indirin.iOS icin burdan indirin.​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
“Grandstram Wave”, Mobil Telefonlar Üzerinden VoIP Tabanlı Telefon Görüşmesi Sağlıyor

mh_grandstram_wave_gorsel.jpg

Açıklama
Grandstream Dalga kullanıcıları yapmak ve hücresel veri veya WiFi ya aracılığıyla, sesli kendi iş veya dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir Android ™ cihazının (sürüm 4.0+) konut SIP hesapları aracılığıyla aramaları almanızı sağlar ÜCRETSİZ softphone uygulamasıdır. Bu uygulama en fazla 6 SIP hesapları, 6-yönlü ses konferans entegrasyonu destekliyor ve kullanıcıların IP PBX izlemenize olanak sağlar (örneğin Grandstream en UCM6100 serisi IP PBX & UCM6510 IP PBX) 24 adede kadar sanal BLF tuşları ile hız kadranı kullanarak ederken. Grandstream Dalga ayrıca çağrı transferi, LDAP telefon rehberi entegrasyonu ve daha fazlasını içeren gelişmiş SIP telefon özelliklerini destekler. Grandstream Wave, iş ve konut kullanıcıları her zaman SIP hatlarına erişimi ve kolayca pahalı hücresel veri planları kullanmadan iş veya kişisel rehber ile görüşebilirsiniz.

Temel Özellikler ve Teknik Özellikler:
G.711μ / destekler bir, G.722 (HD-ses), G.726-32, GSM, iLBC, Opus ve Speex codec
SIP tabanlı softphone
Android gerektirir 4.0+
hücresel veri bağlantısı veya WiFi üzerinden kullanılabilir
TLS üzerinden SIP ve 128/256-bit SRTP
Güçlü güvenlik özellikleri
6-yönlü ses konferansa kadar 6 SIP hesapları, ve 24 sanal BLF tuşları destekler
tarih ve zil sesleri çağrı, kişiler de dahil olmak üzere mobil cihazlar ile yerel entegrasyon.
Kurumsal, IP PBX entegrasyonu, BLF, çağrı aktarma / pikap dahil olmak üzere özellikleri UCM, LDAP ile kayıt çağrı
Otomatik çağrı yönlendirme zaman ve konum kurallara dayalı
Otomatik NAT keşif, kalinir.Stun ve UPnP dahil
Güçlü NAT seçenekleri
XML sağlama ve 2-D barkod tarama dahil Otomatik provizyon
Opsiyonel marka ihtiyaçları için tamamen özelleştirilebilir deriler ve temalar
Bluetooth, kulaklık, hoparlör ve 3.5mm kulaklık arasında
Sesli kanal anahtarlama
Kullanıcılar arama geçmişinde çağrıları Gelen & Giden aramaların bilgileri görmek ve cevapsız yapabilirsiniz
Telefon Özellikleri: tarih, esnek arama planı, özel zil sesleri, sunucu fazlalık çağrı bekletme, çağrı (koşulsuz / no-cevap / meşgul), çağrı parkı / pikap, çağrı, (DND) Rahatsız Etmeyin ileri susturma, transferi, Tut & fail-over, Meşgul Lamba Field (BLF)
Android icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Messenger

0VYAvZLR9YhosF-thqm8xl8EWsCfrEY_uk2og2f59K8IOx5TfPsXjFVwxaHVnUbuEjc=w300
Açıklama
Hayatınızdaki kişilere anında ve ücretsiz ulaşın. Messenger tıpkı kısa mesaj gibidir ancak her mesaj için ücret ödemeniz gerekmez (veri tarifenizi kullanır).
Sadece Facebook arkadaşları için değildir: Telefon rehberinizdeki kişilere mesaj gönderebilir ve telefon numarası girerek yeni bir kişi ekleyebilirsiniz.

Grup sohbetleri: En sık mesajlaştığınız kişiler için gruplar oluşturun. Gruplara ad verebilir, grup fotoğrafları belirleyebilir ve hepsini bir arada tutabilirsiniz.

Fotoğraflar ve videolar: Doğrudan uygulamadan video, selfie veya başka fotoğraflar çekebilir ve tek dokunuşla gönderebilirsiniz.

Sohbet balonları: Başka uygulamaları kullanırken konuşmanıza devam edin.

Ücretsiz arama: Başka ülkelerdeki kişilerle bile istediğiniz kadar konuşun. (Aramalar Wi-Fi üzerinden ücretsizdir. Aksi halde veri bağlantısı ücretli olabilir.)

Mesajlaşmanın daha da fazla yolu:
Çıkartmalarla canlı konuşmaların keyfini çıkarın.
Konuşmadan ayrılmadan galerinizdeki fotoğraf ve videoları görün; ardından mükemmel olanları seçip gönderebilirsiniz.
Söyleyecekleriniz bitmediğinde sesli mesaj kaydedin.

İlave özellikler:
İnsanların mesajlarınızı ne zaman gördüğünü bilin.
Mesajları veya fotoğrafları konuşmada olmayan kişilere iletin.
İnsanları ve grupları arayarak konuşmanıza çabucak geri dönün.
Yakında olduğunuzda insanların bilmesi için konumu açın.
Kimlerin Messenger'da müsait olduğunu ve Facebook'ta aktif olduğunu görün.
Ana ekranınızdan istediğiniz konuşmaya ulaşmak için kısayollar oluşturun.
Çalışırken, uyurken veya ara vermeye ihtiyaç duyduğunuzda bildirimleri kapatın.
Mesajları hiçbir zaman kaçırmamak için oturumunuzu açık tutun.
Android icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
bqeMtrn1ZqWaoB84VP-2-ZOIZmEpjVoIQfbF4ULtGzeAriDFVaQLobcvh0puuTaOlA=w300

Açıklama
Periskop dünyaya canlı video yayını sağlar. Anında katılmak, yorum ve gerçek zamanlı olarak size kalpleri gönderebilir takipçileri, bildirir canlı gidiyor. Alacağınız daha kalpleri, yüksek ekranda çarpıntı.

Diğer özellikler:
REPLAY: senin yayını sona erdiğinde izleyiciler daha sonra izleyebilirsiniz, sen tekrar için kullanılabilir yapabilirsiniz. İzleyiciler tam deneyimi yeniden yaşamak yorum ve kalpleri ile yayını yeniden oynatabilirsiniz. Replays şu anda 24 saat sürecek. Sen her zaman yeniden oynatma silebilirsiniz.

ÖZEL: Belirli kişilere yayın istiyorsanız, canlı gitmeden önce kilit simgesine basın ve sizin yayına davet etmek istediğiniz kişileri seçin.
TWITTER: Eğer yayın başlamadan önce kuş simgesine dokunarak Twitter üzerinde Periskop yayınları paylaşmayı seçebilirsiniz. Canlı gittiğinizde Twitter takipçileri web üzerinde izleyebilirsiniz, böylece bir bağlantı tweet olacak (veya app)

BİLDİRİMLERİ YÖNET: Periskop size Twitter ağı dayalı takip etmek için insanları önerecektir. Her zaman yeni insanlarla izleyin ya da canlı gittiğinizde bildirilmesini istemiyorsanız onları unfollow edebilirsiniz. Ayrıca (Profili) Periskop Ayarlar bildirim tercihlerini ayarlayabilirsiniz

HEARTS: Periskop sizin izleyiciler olsun kaç kupa izler. Daha fazla kalpleri, yüksek siz "En Loved" listesinde olsun.

Android icin burdan indirin​
.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Fotoğraf Üzerindeki Yazıdan Çeviri Yapma Zamanı.

mh_yandex_ceviri.jpg
Windows ve Mac üzerinden olduğu gibi, iOS, Android ve Windows Phone’a özel uygulamalarıyla da kolayca çeviri yapmaya imkan sağlayan Yandex.Çeviri servisi, artık Yandex’in geliştirdiği Optik Simge Tanıma Teknolojisi’yle donanıyor. Yandex.Çeviri servisinin mobil sürümünde ya da iOS platformunda yer alan Yandex.Çeviri uygulamasında kullanılabilen fotoğraf ya da görsel üzerinde çeviri yapma özelliği, telefonunuzun kamerası vasıtasıyla algılanan yazının anında çevirisini karşınıza getiriyor.

Örneğin bir ilanı, bir menüyü ya da bir açıklama yazısını akıllı telefonunuzun kamerasıyla çekerek çevirinin hazırlanması için doğrudan Yandex.Çeviri’ye aktarabileceğiniz servis sayesinde, çeviri için metinlerin tekrar yazılmasına gerek kalmıyor.

Almanca, Çekçe, Fransızca, İspanyolca, İngilizce, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Rusça, Türkçe ve Ukraynaca olmak üzere 11 farklı dilde yazılan yeteri kadar net ve okunaklı metinleri tanıma kabiliyetine sahip olan Yandex.Çeviri, tanıdığı metinleri servisin desteklediği 46 dilden herhangi birine çevirebiliyor.

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran bu servise ceviri.yandex.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Facebook Lite

KStrddu-PoVWiDAwt-3cYNu-fXkvL85tEFMXkthnUMMieGnXzRTqqO3Knj6jPhLLvu8=h310


Açıklama

Facebook'un bu sürümü veriyi verimli kullanır ve tüm ağ koşullarında çalışır.
Facebook Lite:

1 MB'den küçük boyutuyla çabucak yüklenir

Tüm Android telefonlarda çalışır

Daha az veri kullanır

2G ağları ve yavaş veya kararsız bağlantılar için tasarlanmıştır

Facebook uygulamasının tam sürümü için Android için Facebook'u yükleyin: http://bit.ly/18exgL6

Arkadaşlarınızla haberleşmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Facebook ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.

Facebook hakkında:

Arkadaşlarınıza mesaj gönderin ve grup konuşmaları yapın

Arkadaşlarınız gönderilerinizi beğendiğinde ve yorum yaptığında bildirimler alın

Arkadaşlarınızın neler yapmakta olduğunu görün

Güncellemeler ve fotoğraflar paylaşın

Android icin burdan indirin​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Karayolları Genel Müdürlüğü

fdeY_g6ZNps2fBiJdW7YKoJQXX5STIWyCFDek6PKFnO73j8ksA26OHF_PsNcbCvEKSs=w300

Yeni yol asistanınız!
KGM mobil uygulaması seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyduğunuz birçok konuda size yardımcı olacak.

Gideceğiniz güzergahı harita üzerinde görüntüleyip, yol tarifi alabilir, toplam mesafeyi ve süreyi kolayca öğrenebilirsiniz. Ayrıca gideceğiniz güzergahtaki yol durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yolunuz üzerinde herhangi bir çalışma var mı veya yol herhangi bir sebepten dolayı kapalı mı açıklaması ile öğrenebilirsiniz.

Uzaklık Hesaplama modülü ile iki şehir arasındaki uzaklığı görüntüleyip, illerin ilçelerine olan uzaklığını öğrenebilirsiniz.

Seyahatiniz boyunca size asistanlık yapacak bu hizmetlere ek olarak aracınıza ait OGS/KGS geçiş ihlali olup olmadığını sorgulatabilrsiniz.Kullanacağınız otoyola ait geçiş bilgilerine de akıllı telefonlarınız ile hızlıca erişebilirsiniz. Tüm bölgeler haritası ve Türkiye haritası da cepte!

İyi yolculuklar…


F5POQGAMlXaLsiuOHwCfTTByl6an2VX1ECy1_RXUeCbYHZAx9xJqaib5RNNbTUum7Pes=h310
SjZEp_GKtCNmQvdmz5RjyLO4OUpyV9IB6M5GaW7Mfoxm4FQxFHziymC9kMQYnGa_2nM=h310


Android icin burdan indirin.iOS icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Nba 2k16

rxLSFxfsrw-HHbFHbOXQRBT2B9sj1c7n-YOHzL_-E25p9_TzOdYoPD8_2MGe4yuBcE4=w300

NBA 2K serisinin geri NBA 2K16 ile bugüne kadar en-gerçek yaşama NBA tecrübesi ile. NBA 2K16 Sanal Para Birimi kazanmak için geliştirmeleri, yeni özellikler, güncellenmiş Kadroları ve daha fazla fırsat ile doludur. NBA 2K16 de popüler MyCareer modu yanı sıra pop süper prodüktör DJ Hardal, ünlü yapımcı ve rapçi DJ Khaled, ve efsanevi hip-hop yapımcısı DJ Premier küratörlüğünde yeni bir film müziği içerir. Gelişmiş grafik ve oyuncu modelleri, pürüzsüz hareket ve yeni kontroller ve genişletilmiş cihaz desteği ile birlikte daha gerçekçi artikülasyon sağlayan yeni animasyonlar sayesinde, henüz en otantik NBA mobil oyun deneyimini olmak kesindir!

Özellikler:
Tam MyCareer, Blacktop ve Sezon modları.
Geliştirilmiş grafikler ve oyun performansı
Yumuşak mobil oyun için yeni kontroller
Kazan ve daha Sanal Para Birimi zevk
Euroleague takımları artık kullanılabilir
NBA 2K Mağaza ekipmanları, mahkemeler, VC, güncellenen içerikleri ve daha fazlasını sunuyor.

ma5IeVzJlRM4E_IcS7lFhj6BqEELmP18rSwyloHdnMEwrcn75LvlklT-8LPBHLjIKw=h310

Android icin burdan indirin.​
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
Polis Özel Harekat

T51oPJrzKcVv39dRWwod-6eVTlhYzN9RcHF3TosI79DHaJo26LI2hfx3Wmbd_PU6gKnJ=w300

KSvgzA3bbGoBFts0KGBlcPXuuoro93SukUPIHmBp3B-lATcY4nlblI-lFvZRXzLiuy0=h310

Polis Özel Harekat oyunu ile şehirlerde, dağlarda, kırsallarda bulunan teröristleri yok etmek için, özel olarak eğitilmiş polis özel harekata bağlı seçkin bir polis memuru olacaksınız.
Teröristlerin bulunduğu kamplara girerek onları perişan edeceksiniz, özel silahlarınız ile görünmeden sizi hiç fark etmeden düşmanlarınızı yok edeceksiniz. Özel keskin nişancı silahınız ile görünmeden teröristleri yok edin, birbirinden farklı bölümleri geçin size verilen görevleri tamamlayın.

Android icin burdan indirin.
 

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
4,998
12,213
113
ALMANYA
İngilizce Türkçe Sözlük

CSXXt5Ex4pBFgp4eIPME3tD7DvkwfD4-e_f3LSm6WkXO_0ItGy2IRiP-xZi4YRcz4g=w300

Binlerce sözcüğüyle ve müthiş arama hızıyla mevcut en iyi İngilizce-Türkçe sözlük uygulaması. İngilizceyi en verimli şekilde öğrenmeniz için tasarlandı.

Temel Özellikler
200 binden fazla sözcük ve Anında arama
Örnek cümleler
Sesli telaffuz
Yazım önerileri
Geçmiş kaydı arama
En yüksek arama hızı
Esnek arama (Türkçede veya İngilizcede)
Öğrenme sürecini sosyal ağlar üzerinden paylaşın.

Android icin burdan indirin.
 
Üst