Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Call of Duty hakkındaki son gelişmeler

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Yeni Call of Duty: WWII ön sipariş bonusları açıklandı

300 liraya ön sipariş verip, 10 liralık bonus almak.





Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare oyunlarını aktif olarak oynuyorsanız, size güzel bir haberimiz var. Bu haberimiz, aslında Call of Duty: WWII ön siparişleri hakkında. Çünkü, eğer Call of Duty WW2 için şimdi ön sipariş verirseniz Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare için toplamda 1000 CP para birimine sahip olacaksınız. Bu 1000 CP, her iki oyuna da eşit bir şekilde dağıtılacak ve iki oyun arasında veya başka oyunlarda bu para birimini kullanamayacaksınız. Ayrıca söylemeden de geçmeyelim, Activision tarafından yapılan bu teklif sadece 7 Ağustos 2017 tarihine kadar geçerli. Eğer 300 liraya ön sipariş verip, 10 liralık bonus almak istiyorsanız, tam zamanı!
cod-ds1-670x352-constrain.jpg

Bahsettiğimiz bu para birimi sayesinde Supply Drop açabiliyorsunuz ve bu kutular içerisinden, basit logolardan, silahlara kadar birçok farklı şey çıkabiliyor. Size verilecek olan 500 CP ise en fazla 2-3 kutu açmanıza olanak sağlayacaktır. Yani, büyük bir hayal kırıklığı efendim.
Call of Duty: WWII hakkında en son, “20 Temmuz 2017 tarihinde tamamen tanıtılacak olan Call of Duty: WWII zombi modu için geçen gün oyunun geliştiricileri, Twitter üzerinden yeni bir görsel paylaştı. Oyuncuları, tanıtılacak olan zombi modu için heyecanlandırmaya çalışan geliştirici, bu amacında da başarılı olmuş gibi görünüyor. Sizlerin de aşağıdan görebileceği bu Call of Duty WW2görselinde, muhtemelen bir beyin görüyoruz fakat görselin ortasındaki o siyah şey nedir, tam olarak çözemiyoruz. Eğer bu konuda yorumlarınız varsa, bizlerle paylaşmayı unutmayınız!” demiştik.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII zombi modu, FPS olarak oynanmaya devam edecek

Bazı Call of Duty severler, bu modun TPS olacağını düşünüyordu. Fakat geliştirici ekip, açıklamayı yaptı.


Birçok Call of Duty oyuncusu tarafından merakla beklenen Call of Duty: WWII, seride artık bir gelenek haline gelen zombi modunu da içerisinde bulunduruyor. Oyunun geliştirici ekibi, daha önceden bu mod hakkında ufak tefek açıklamalarda bulunmuştu ama hiçbir zaman tam bir zombi modu tanıtımı görmemiştik. Bu zombi modu tanıtımı, 20 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Her neyse, zombi modu hakkında daha önce yapılan açıklamalardan bir tanesi de, bu modun Dead Space oyununa benzeyecek olmasıydı. Bu, oldukça mantıklı ve güvenilir bir açıklamaydı çünkü Call of Duty WW2 zombi modunu geliştiren ekip içerisinde eski Dead Space geliştiricileri bulunuyor. İşte tam da bu açıklamalardan ötürü, bazı Call of Dutyseverler, Call of Duty: WWII zombi modunun TPS olarak oynanacağını düşünmüştü. Çünkü Dead Space bir TPS oyunu idi.


225547_screenshot_01_l.jpg

Oyuncular, bu modun TPS olacağına inanırken, beklenen açıklama Twitter üzerinden sonunda geldi. Call of Duty WW2 geliştiricisi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu modun ve oyunun neredeyse tamamının FPS olacağını belirtti. Oyunda tek bir TPS bölümü bulunacak, o da seriye ilk defa katılacak olan sosyal alan olacak. Yani, oyuncular Destiny oyunundaki gibi, oyunun tamamını FPS olarak oynayacak ama sosyal alana girildiği zaman karakterimizi TPS olarak yönlendireceğiz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII zombi modu hakkında yeni görseller paylaşıldı

Oyunun geliştiricisi Sledgehammer Games tarafından sosyal medyada paylaşılan görseller, oldukça kanlı.


Sledgehammer Games, Call of Duty: WWIIoyununu yaparak seride 9 yıl sonra ilk defabir İkinci Dünya Savaşı oyunu yapacak. Oyun hakkında her geçen gün yeni fotoğraflar vebilgiler öğreniyoruz. Yeni paylaşılan fotoğraflar ise Call of Duty serisinin vazgeçilmez modu haline gelen zombi moduhakkında. Call of Duty WW2 zombi modunda, Nazi zombileriyle savaşacağız. Aslında zombi moduyla ilgili video 20 Temmuz 2017tarihinde resmi olarak paylaşılacaktı ama dün yaptığımız haberle, videonun sızdırıldığınıpaylaşmıştık. Bu yeni Nazi zombi modunun ismide belli olmuştu: Call of Duty: WWII – Army of the Dead. Ancak bu sızdırılan video birçok yerden kaldırıldı.


C-XcxT3XoAALTbC.jpeg

Sledgehammer Games, Call of Duty WW2 zombi moduyla ilgili görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşılan görüntülerden bu seneki zombi modunun da, her zamanki gibi oldukça kanlı geçeceğini görebiliyoruz. 20 Temmuz 2017tarihinde, 2017 Comic-Con International: San Diego konferansında resmi olarak yayınlanacak zombi modu, canlı olarak yayınlanmayacak. Call of Duty: WWII; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 3 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunla ilgili yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: Modern Warfare Remastered için yeni bir ek paket göründü

Activision, Remastered başlıklı bir oyuna, Remastered bir ek paket getiriyor. Yine.


Öncelikle sadece Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte satılan, sonradan da tek başına satılmaya başlayan Call of Duty: Modern Warfare Remastered, şu an 40 Dolar değerinde bir fiyat etiketine sahip. Ayrıca oyun için halihazırda bir adet harita ek paketi de çıktı. Bu ek paket, orijinal oyuna da çıkmıştı. Yani Call of Duty: Modern Warfare Remastered için çıkan Variety Map Pack, aslında Remastered başlıklı bir ek paket idi. Hem de 10-15 Dolar arası bir fiyat etiketine sahipti. Şimdi ise Activision, bu Remastered oyuna, ikinci bir Remastered ek paket çıkartmaya hazırlanıyor olabilir. Ortaya çıkan kanıtlara göre bu ek paketin adı Regroupolacak ve içerisinde Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunlarından haritalar bulunduruyor olacak.


Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered-Download-For-Free.jpg

Fransız bir perakendecinin listelemesine göre, ki bu listeleme şu an kaldırıldı, Call of Duty: Modern Warfare Remastered için gelecek bu ek paketin içerisinde Terminal, Estate, Highrise ve Domeharitaları bulunacak. Bu 4 harita da, dediğimiz gibi Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunlarından alınıyor. Yani, yeniden yapılan bir şey değil. Yine Remastered. Bahsettiğimiz bu ek paketin fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmese de, bizler düşünüyoruz ki, bu ek paket muhtemelen Call of Duty: WWII çıkmadan piyasaya sürülecektir. Çünkü Call of Duty: WWIIçıkışı ile birçok oyuncu, bu oyuna yönelecektir.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII – Nazi Zombies hakkında verilen tüm bilgiler

Call of Duty: WWII – Nazi Zombies videoları, görselleri, karakter bilgileri, oyun modu detayları ve çok daha fazlası!


Geçtiğimiz akşam, Call of Duty: WWII – Nazi Zombies resmi olarak bir video ile tanıtıldı. Bu video yayımlanana kadar zaten Call of Duty WW2 – Nazi Zombies hakkında hiçbir şey bilmiyorduk. Yayımlanan video ile Activision ve Sledgehammer Games ekipleri, hem bu mod için yeni görseller yayımladı, hem de oyun modu hakkında detaylar verildi. Bu haberimizde ise Call of Duty: WWII – Nazi Zombies hakkında verilen tüm bilgileri sizlere sunmaya çalışacağız. Bu bilgiler arasında Call of Duty WW2 – Nazi Zombies videoları, görselleri, karakter bilgileri, oyun modu detayları ve çok daha fazlası bulunuyor!


IMAGE_3_2x.jpg



  • Call of Duty: WWII – Nazi Zombies modunun resmi adı henüz belli değil. Sızdırılan bilgilere göre bu modun adı, Army of the Dead olabilir.
  • Perk ve Mystery Box özellikleri geri dönecek.
  • Call of Duty WW2 – Nazi Zombies modu, daha önceki hiçbir zombi modu ile bağlantılı değil.
  • Modun haritasında birçok farklı tuzak bulunacak ve oyun içerisinde karşılaşacağımız özel görevler, bugüne kadar görülmüş en zor zombi modu görevleri olacak.
  • Zombi modunun hikayesi, tamamen gerçek bir olaydan alınmış olacak. Bir bay ve bayan, çalınan bir resmin peşine düşecek, canlarını feda etmeye hazır olacak.
  • Marie Fisher, Birleşik Devletler için ajan oluyor ve kardeşi olan Klaus’a bakıyor.
  • Şeytan, The Doctor tarafından yaratıldı.
  • Oyun içerisindeki her karakter, oldukça zengin bir hikayeye sahip.
  • Oyunun ilk haritası Almanya, Mittelburg bölgesinde geçiyor.
  • Oyundaki karakterlerin adı Jefferson Potts, Olivia Durant, Drostan Hynd ve Marie Fischer. Bu karakterler yine aynı sıra ile, Ving Rhames, Elodie Yung, David Tennant ve Katheryn Winnickisimleri tarafından oynanıyor.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII oyunundaki kamuflajlar hakkında bilgi verildi

Animasyonlu kamuflajlar şimdilik oyunda yok gibi görünüyor.


Call of Duty: WWII, günümüzün en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. Son oyundaki çöküşten sonra büyük değişiklikler ve yenilikler ile tekrar karşımıza çıkan serinin yolda olan oyunu hakkında ortaya çıkan her yeni bilgi, ister istemez insanı biraz olsun heyecanlandırıyor. Call of Duty WW2yapıtının haberimize konuk olmasının arkasında yatan sebep ise, oyun hakkında yepyeni bir bilginin, oyunu geliştiren ekipten bir isim olan Michael Condrey‘in Twitterüzerinden duyuru niteliği taşıyan gönderileri oldu.


CallofDuty_WWII_Screen2_WM-1.jpg

Michael Condrey, Call of Duty: WWII‘nin çoklu oyuncu modu ile ilgili olan soruları, Twitter üzerinden cevapladı. Sorulan sorular arasında, serinin hayranları tarafından merak edilen animasyonlu kamuflajların oyun içerisinde bir yere sahip olup olmayacağı ile ilgiliydi. Geliştirici ekibin bir parçası olan Michael Condrey’in yaptığı açıklamalara göre ise, maalesef animasyonlu kamuflajlar oyun içerisinde bulunmayacak, fakat kendini oyuna adamış olan oyuncular için, tema açısından uygun olan kamuflajların bulunacağını da dile getirdi.
Cevap ve açıklama niteliği taşıyan Twitter gönderilerinde, “2. Dünya Savaşı, cesaret ve acımasızlık dolu bir savaştı. Bütün ganimetler sadece kozmetik olacak ve biz çoklu oyuncu modu dünyasını sürükleyici ve inandırıcı yapmaya çalışıyoruz. Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu için bu özelliklere sahip animasyonlu kamuflaj bulamadık. Sonuç olarak, şu anda çoklu oyuncu modunda animasyonlu kamuflaj bulunmuyor.” şeklinde durum izah edildi Michael Condreytarafından.
Yapılan açıklamalar, muhtemelen en çok da kendini oynadığı oyuna adayan oyuncuları üzmüştür. Çünkü, o oyunu uzun süredir oynadığını göstermek isteyen insanların fazlasıyla işine geliyordu bu tarzdaki aksesuarlar. Fakat, tahminlerimize göre, her ne kadar cafcaflı kamuflajlar olmasa da, yine deözel kamuflajlar Call of Duty: WWII içerisinde bizlerle olacaktır.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII özel beta süreci hakkında yeni bilgiler verildi

Bu Call of Duty WWII betası boyunca, oyundaki tüm karakter sınıflarını ve özel yeteneklerini deneyebileceğiz mesela.


Call of Duty: WWII özel beta sürecinin başlamasına tam 1 ay kala Activision ve Sledgehammer Games, yaptıkları yeni açıklamalar ile bu beta süreci hakkındaki yeni detayları verdi. Bu detaylardan en önemlisi, bahsettiğimiz beta sürecinde, oyundaki tüm karakter sınıflarını deneyebilecek olmamızdı. Açıklamalara göre her sınıfa ait 1 adet de özel bir yetenek olacak. Mesela, Armored Divisionsınıfında LMG Bipod III yeteneği olacak. LMG Bipod III sayesinde silahımızı, bir noktaya yerleştirip, daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Ayrıca, Armored III sayesinde birçok şok bombasına ve taktik ekipmanına dayanıklı olacağız. Son olarak, daha az alev ve patlayıcı hasarı alacağız. Peki, geri kalan 4 sınıfın özellikleri neler? Onlar da Call of Duty WW2 haberimizin devamında!


36106006256_96f6b6643c_b.jpg

Mountain Division, Call of Duty: WWII özel beta sürecinde deneyebileceğimiz ikinci sınıf olacak. Bu sınıfın benzersiz özelliği ise Sniper Sharpshooter III olarak geçiyor. Sniper Sharpshooter III sayesinde kendi etrafımızı bloklayıp, keskin nişancı tüfeği ile nişan aldığımız zaman, fazladan nişan alma yardımı ile karşılaşacağız. Ayrıca düşmanların isimlerini de görebileceğiz ekranımızda. Mountain III sayesinde ise oyuncular tarafından kontrol edilen Scorestreak ödülleri tarafından görülemeyeceğiz. Ayrıca Recon Aircraft özelliği de bizleri göremeyecek. Eğer Airborne Division olmak isterseniz de, SMG Suppressor III sayesinde tüm SMG silahlarınıza susturucu gelecek. Airborne III sayesinde de daha hızlı hareket edebileceksiniz.
Bu 3 Call of Duty WW2 karakter sınıfı da sizlerin ilgisini çekmediyse, daha saldırgan olan bir Expeditionary Division sınıfı bulunuyor. Expeditionary Division sınıfı, Shotgun Incendiary Shells III sayesinde pompalı tüfeğine düşmanları yakan mermiler takabilecek. Expeditionary III sayesinde ise ölen düşmanlardan ekipman, mermi alabileceksiniz. Ekstradan bomba alma seçeneğiniz de olacak. Son olarak, Infantry Division olmak isterseniz de Rifle Bayonet IIIyeteneği sizleri bekliyor. Rifle Bayonet III sayesinde silahınızın ucuna bıçak takıp, onunla saldırabileceksiniz. Infantry III sayesinde ise silahınıza ekstra bir modifiye özelliği, daha fazla şarjör ve nişan alırken daha hızlı koşma özelliklerine kavuşuyoruz.


36012297081_f931483fe2_b.jpg
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: Infinite Warfare kısa bir süreliğine ücretsiz

Bakalım kimler bu Call of Duty Infinite Warfare etkinliğinden yararlanmak isteyecek?


Eğer dilerseniz, Steam üzerinden 30 Temmuz 2017 tarihine kadar, ücretsiz bir şekilde Call of Duty: Infinite Warfare oynayabilirsiniz. Activision cephesinden gelen yeni bir haberle öğrendiğimiz bu durum, PC oyuncularına güzel bir avantaj sağlarken; eğer oyunu bu ücretsiz etkinlikte beğenirseniz, indirimli bir fiyata da satın alabileceksiniz. 30 Temmuz 2017 tarihine kadar oyun, %50 indirim ile satılacak. Ücretsiz Call of Duty Infinite Warfare hafta sonu etkinliğinde ne yazık ki oyunun sadece çoklu oyuncu modunu deneyebileceksiniz. Senaryo ve zombimodları, oyunu satın almadığınız sürece kilitli kalacak.
Call-of-Duty-Infinite-Warfare-feature-2-672x372.jpg

Activision, Call of Duty Infinite Warfare hakkında daha önce, “Bana soracak olursanız, oyunumuz oldukça güzel bir oyun. Fakat oyunun güzel olduğu kadar, zamanlaması da yanlıştı. Geliştirici ekip, oyunun zamanlaması ile kötü bir iş çıkarttı ve serinin severlerinin beklediğini veremedik. 3 yıllık bir geliştirme ekibinin avantajları çok açık. Yenilikçi olabilmek için daha fazla zaman var. Oyunu, daha iyi bir seviyeye çıkartmak için daha fazla zaman var. Fakat aynı zamanda da, iki şey arasındaki dengeyi sağlamak çok zor bu şekilde: Yenilikçilik ve serinin temellerinden kopmamak.” demişti.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII ana menüsü paylaşıldı

Böylece oyun hakkında birkaç yeni şey de görmüş olduk.


3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını yapacak olan Call of Duty: WWII, bugün ana menüsü ile karşımıza çıktı. Bahsettiğimiz bu ana menü, bir görsel olarak, oyunun yapımcısı tarafından, Twitter üzerinden paylaşıldı. Sizlerin de hemen aşağıdan göz atabileceği bu görsele göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu içerisinde klasik çevrim içi maçlar, rekabetçi maçlar, özel maçlar, günlük maçlar, son oynanan maçlar ve zombi modu olacak. Senaryo modu ise görünmüyor. Bu mod muhtemelen daha farklı bir menüde. Ayrıca, oyunun sosyal alanına da bir tık ile gidebildiğimizi görebiliyoruz bu görselden. Eğer PlayStation 4 üzerinden oynuyorsanız, “Options” tuşuna basmanız yeterli olacak.


DF4OOxPUwAEqRyU.jpg

Call of Duty WW2 ile 2. Dünya Savaşı’nın en önemli savaş alanlarında savaşın

Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20. yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamdaarkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunu oynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty: WWII’nin ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
Call of Duty: WWII özel betasında muharebeye katılan ilk askerler arasında olarak büyük prestij kazanın. PlayStation 4’te Standart veya Dijital Deluxe sürümü ön siparişi verin ve betaya ilk siz erişim hakkı kazanın. Call of Duty: WWII özel betası 25 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor. İlk deneyenlerden olmak için hemen ön sipariş verin.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII beta sürecine katılanlara Private Beta Combat Pack hediye

Private Beta Combat Pack sayesinde, bir süre boyunca benzersiz gözükebilirsiniz.


25 Ağustos 2017 tarihinde PlayStation 4 platformunda başlayacak olan Call of Duty: WWII beta sürecine katılan oyunculara, oyun çıktığı zaman özel hediyeler verilecek. Activision tarafından gelen açıklamalar ile birlikte öğrendiğimiz bu bilgiye göre, betaya katılan oyunculara Private Beta Combat Pack verilecek ve bu Private Beta Combat Pack isimli ögenin içerisinde bir adet başlık, bir adet emblem ve 1 adet de profil kartı bulunacak. Bu üç öge de tahmin edebileceğiniz gibi, sizin Call of Duty WW2 beta sürecine katıldığınızı belirten şeyler olacak. Dilerseniz hemen aşağıdaki görselden, bu ögelere sizler de göz atabilirsiniz.


DGQNPEaU0AA1uxc.jpg

Call of Duty: WWII beta süreci hakkında daha önce, “Call of Duty WW2 özel beta sürecinin başlamasına tam 1 ay kala Activision ve Sledgehammer Games, yaptıkları yeni açıklamalar ile bu beta süreci hakkındaki yeni detayları verdi. Bu detaylardan en önemlisi, bahsettiğimiz beta sürecinde, oyundaki tüm karakter sınıflarını deneyebilecek olmamızdı. Açıklamalara göre her sınıfa ait 1 adet de özel bir yetenek olacak. Mesela, Armored Division sınıfında LMG Bipod III yeteneği olacak. LMG Bipod III sayesinde silahımızı, bir noktaya yerleştirip, daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Ayrıca, Armored III sayesinde birçok şok bombasına ve taktik ekipmanına dayanıklı olacağız. Son olarak, daha az alev ve patlayıcı hasarı alacağız.” demiştik.


--------------------

Call of Duty: WWII, doğru zamanda yapılmış olan, doğru bir oyun

Call of Duty: WWII hakkındaki bu yorumu biz değil, Activision yapıyor.


Nisan 2017 ile Mayıs 2017 sırasında ilk ve resmi olarak görmeye başladığımız Call of Duty: WWII, Call of Duty: Infinite Warfare oyunundan sonra FPS oyuncularına bir cennet gibi gelmişti. Activision, daha önce bu konuda bir açıklama yaparak Call of Duty: Infinite Warfare oyununun yanlış bir zamanda çıktığını, farklı bir zamanda çıksa daha başarılı olabileceğini belirtmişti. Ekipten gelen yeni açıklamalara göreyse, Call of Duty: WWII oyunu doğru zamanda yapılmış olan, doğru bir oyun. Tabii ki bunu Activision bazı şeylere dayanarak söyleyebiliyor. O şeyler de, Call of Duty WW2 duyuru videosunun, tüm Call of Duty videoları arasında en çok beğeni alan video olması. Ayrıca, yine aynı duyuru videosu, ekibin YouTube kanalındaki en fazla organik görüntülenmeye sahip olan video.
CODWWII_Portrait_Wide-ds1-670x377-constrain.jpg

Call of Duty: WWII hakkında daha önce, “3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox Oneplatformları için çıkışını yapacak olan Call of Duty: WWII, bugün ana menüsü ile karşımıza çıktı. Bahsettiğimiz bu ana menü, bir görsel olarak, oyunun yapımcısı tarafından, Twitter üzerindenpaylaşıldı. Sizlerin de hemen aşağıdan göz atabileceği bu görsele göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu içerisinde klasik çevrim içi maçlar, rekabetçi maçlar, özel maçlar, günlük maçlar, son oynanan maçlar ve zombi modu olacak. Senaryo modu ise görünmüyor. Bu mod muhtemelen daha farklı bir menüde. Ayrıca, oyunun sosyal alanına da bir tık ile gidebildiğimizi görebiliyoruz bu görselden. Eğer PlayStation 4 üzerinden oynuyorsanız, “Options” tuşuna basmanız yeterli olacak.” demiştik.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisindeki askerler ve yükleme ekranları

Call of Duty: WWII oyunu hakkında birçok yeni görsel sızdırıldı.


Call of Duty: WWII oyununun çıkmasına sadece birkaç ay kala, oyunun resmi Reddit sayfası üzerinden, oyuna ait birçok farklı görsel sızdırıldı. Bu görsellerin bazılarında, oyunun çoklu oyuncu modu yükleme ekranları bulunurken, bazı ekranlarda da askerler bulunuyordu. Özellikle bu askerli görsellerden bir tanesinde, siyahi ve bayan bir asker gözüküyor. Bu asker de daha önce birçok kez oyundaki gerçekçiliği bozuyor adına sorun olmuştu. Bizim açımızdan hiçbir problem olmasa da, birçok oyuncunun bu durumundan rahatsız olabileceğini şimdiden söyleyebiliriz sanırım. Dilerseniz bahsettiğimiz tüm Call of Duty WW2 bu asker görsellerine ve yükleme ekranı görsellerine, hemen aşağıdaki galerimizden göz atabilirsiniz.


bs7z99ibdmdz.jpg

Yeni oyun nesli için baştan tasarlanan bu oyunda, popüler Call of Duty serisinin çıkış noktası olan 20.yüzyılın en büyük savaşına ve bu savaşın etkileyici arka planına geri dönün. Zorbalığa yenik düşmesine ramak kalan dünyada özgürlüğü korumak için mücadele eden sıradan bir asker olarak Avrupa’nın engin savaş sahnesinde heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Çevrim içi ortamda arkadaşlarınızla birlik olun ve hikaye odaklı, işbirliğine dayalı bağımsız mücadele modunu oynayın. Göz alıcı ve sinematik görsellerle bezeli Call of Duty: WWII’nin ana modu sizi modern tarihin en önemli çatışmalarını yaşamaya davet ederken, etkileyici çevrim içi çok oyunculu mod en unutulmaz savaş alanlarında yaşanan çarpışmaları anbean yaşamanıza fırsat sunuyor.
Almanya’nın Bavyera bölgesindeki karlı Mittelburg köyünde Axis güçleri tarafından çalınan paha biçilemez sanat eserlerini kurtarmaya çalışırken kan dondurucu, karanlık ve gizemli bir yolculuğa çıkın. Ancak dikkatli olun; bu köyde karanlık bir gizem ve inanılmaz bir gücün anahtarı saklı. Call of Duty: WWII özel betasında muharebeye katılan ilk askerler arasında olarak büyük prestij kazanın. PlayStation 4’te Standart veya Dijital Deluxe sürümü ön siparişi verin ve betaya ilk siz erişim hakkı kazanın. Call of Duty WW2 özel betası 25 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor. İlk deneyenlerden olmak için hemen ön sipariş verin
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII zombi modu hakkında yeni detaylar açıklandı

Mesela, Call of Duty: WWII zombi modunu oynarken Tesla silahlarını kullanabileceğiz.


GameInformer, Ağustos 2017 boyunca dergisinde ve internet sitesinde Call of Duty: WWII oyununa yer verecek. Bu da demek oluyor ki, bu ay boyunca sürekli yeni Call of Duty WW2 yeni bilgileri göreceğiz. İşte bu bilgilerden ilki de Call of Duty: WWII zombi modu hakkında oldu. GameInformer, dergisi üzerinden birçok yeni Call of Duty WW2 zombi modu özelliğini açıkladı. Bu özellikleri bizler hemen aşağıda madde madde sunacağız. Dilerseniz rahatlıkla göz atabilirsiniz.


Zombies_CC_main.jpg



  • Zombi modu, İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarında geçecek.
  • Zombi modunda oldukça dinamik bir oynanış göreceğiz. Mesela, yeni bir bölge açmak için, sürekli hareket ederek, belli bir noktada zombi öldürmemiz bile gerekebilecek.
  • Call of Duty: WWII içerisindeki zombiler Dr. Straub tarafından yaratıldı. Bu zombiler yaratılırken birçok farklı alet ve işkence sistemi kullanıldı.
  • Call of Duty WW2 zombi modunda bol bol senaryo ögeleri ile karşılaşacağız.
  • Oyunda birçok farklı zombi tipi bulunacak. Daha yavaş zombiler, hızlı zombiler, elleri olmayan zombiler veya güçlü zombiler gibi.
  • Zombi modunda kullanacağımız ekipmanlarımızı özelleştirebileceğiz. Ayrıca, kalıcı bir Perk sistemi de olacak. Bunu, Gobblegums gibi düşünebilirsiniz. Kalıcı Gobblegums.
  • Zombi modunda seçebileceğimiz 4 sınıf olacak: Offense, Control, Support ve Medic.
  • Camları tamir etme oyunda olacak.
  • Zombi modu hem dalga dalga işleyecek, hem de mekan temelli görevler olacak.
  • Modu oynarken özellikler kazanabileceğiz. Bu özellikleri R1 veya L1 ile kullanabiliyoruz.
  • Süper zombiler olacak.
  • Tesla silahları oyunda olacak.
  • Easter Egg sistemi inanılmaz zor olacak.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisindeki günlük ve haftalık görevler açıklandı

Bu görev sistemi bizlere önceki Call of Duty oyunlarını hatırlattı.


Eğer Call of Duty: WWII oynarken bol bol çoklu oyuncu modunda takılacaksanız, sizlere iyi bir haberimiz var. Çünkü geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modunda günlük ve haftalık görev sistemi bulunacak. Bu görevleri oyunun HQ bölgesinden alabileceğiz. Görevleri bitirdikçe de daha kolay Supply Drop açabileceğiz. Sistem bu şekilde açıklanınca, günlük ve haftalık görevlerin aslında Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare içerisinde bulunan kontrat sistemine benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Peki, konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
sh-overview.jpg

Call of Duty: WWII çıkışını 3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için gerçekleştirecek. Ayrıca oyunun özel bir Xbox One X ve PlayStation 4 Pro desteği sunacağı da biliniyor. Daha fazla Call of Duty WW2 haberi için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.


--------------------

Call of Duty: WWII içindeki Headquarters bölgesine düşman askerler saldırabilecek

Headquarters bölgesini sosyal bir alan zannedebilirsiniz ama İkinci Dünya Savaşı içinde olduğunuzu da unutmayın.


Call of Duty: WWII, çok uzun zamandır kullanılmayan bir özelliğe ev sahipliği yapacak: Sosyal alanlar.Call of Duty WW2 içerisindeki sosyal alanın adı Headquarters olacak ve Headquarters içerisinde 48 oyuncu aynı anda durabilecek. Bu sosyal alanda birçok farklı şey yapabilecek oyuncular. Mesela, kutu açabileceksiniz, yeni silahlar deneyebileceksiniz, diğer insanların prestij olduğuna tanıklık edebileceksiniz fakat tüm bunlar gerçekleşirken, bir yandan da gözünüz kulağınız düşman askerlerde olmalı. Çünkü Call of Duty: WWII geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre Headquartersiçerisinde dinamik olaylar yaşanabilecek.


Screen-Shot-2017-08-09-at-5.13.32-PM-1021x580.png

GameInformer ekibine konuşan Call of Duty WW2 geliştiricileri, Headquarters bölgesindeki ilk dinamik olayın, havadan gelen bir saldırı olduğunu belirtti. Yani, Headquarters bölgesinde alarm çaldığı an, oyuncuların uçaksavar silahlara koşup, havadan gelen saldırıyı engellemeleri gerekecek. Engellemezlerse ne olacak, henüz bilemiyoruz. Tabii bu Headquarters içerisinde yaşanabilecek tek bir olay. Eminiz ki bundan daha fazlası vardır. Zaten GameInformerekibine göre, oyunun geliştiricileri, sezonluk etkinliklere göre bu alana yeni dinamik olaylar ekleyecek. Mesela, kış geldiğinde Headquarters içerisinde 48 oyuncunun da kartopu savaşı yapabileceğini düşünebilirsiniz.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisinde son seviye oyunculara özel silahlar olacak

Battlefield 1 içerisinde de benzer bir sistem bulunuyor. Call of Duty: WWII oyuncuları yabancılık çekmeyeceklerdir.


Call of Duty: WWII çoklu oyuncu modu içerisinde 5 farklı karakter sınıfı olacak, aynı Battlefield 1içerisinde olduğu gibi. Yapılan yeni açıklamalara göre bu 5 sınıfı da ayrı olarak seviye atlatabileceğiz, aynı Battlefield 1 içerisinde olduğu gibi. Peki, bu 5 sınıf son seviyeye ulaşınca ne olacak? Prestij mi? Hayır, oyuncuları daha değerli bir ödül bekliyor olacak. Call of Duty WW2 geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre, her 5 sınıfın da son seviyesinde, her sınıfa ait özel bir silah olacak. Bu silahları sadece son seviye oyuncular kullanabilecek, aynı Battlefield 1 içerisinde olduğu gibi yani.


Screen-Shot-2017-08-09-at-5.07.15-PM-1021x580.png

Tabii bu işin küçük bir detayı var, bir Call of Duty WW2 karakter sınıfının son seviyesine gelip, özel bir silahı açtığınız zaman, o silahı diğer tüm sınıflarda da kullanabiliyorsunuz. Call of Duty: WWIIiçerisinde silahlar, karakter sınıflarına özel olmadığı için böyle bir derdiniz bulunmuyor. Fakat geliştirici ekip, bu özel silahların tam olarak ne olduğunu açıklamadı, bu yüzden biraz boşlukta kaldık. Yine de tüm bunlar sizin için yeterli değilse, HQ alanında oyuncuları benzersiz kılacak ögeler de olacak oyunun içerisinde. Bu ögeler, belli karakter sınıfını seviye atlattığınız zaman sizlere sunulacak. Bunların da bir detayı bulunmuyor ama madalyalar varsa ödül olarak, duruma oldukça uygunolacaktır.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisindeki Headquarters bölgesinden canlı yayın veya turnuva izleyebileceksiniz

Elektronik spor takipçileri Headquarters içerisinde bolca zaman geçirecek gibi.


Eğer Call of Duty: WWII oynayacaksanız ve aynı zamanda da elektronik spor dalını takip ediyorsanız, Call of Duty: WWII içerisindeki Headquarters bölgesinde çok fazla zaman harcayacaksınız demektir. Çünkü oyunun geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre Headquartersiçerisinde oyuncular, tiyatrodan canlı yayınlar, turnuvalar ve en yeni Call of Duty haberlerini izleyebilecekler. Ayrıca oyuncuların rahatça takip edebileceği bir sıralama da Call of Duty WW2içerisindeki Headquarters bölgesinde olacak.


Screen-Shot-2017-08-09-at-5.01.07-PM-1021x580.png

Call of Duty: WWII içerisindeki Headquarters hakkında daha önce de, “GameInformer ekibine konuşan Call of Duty WW2 geliştiricileri, Headquarters bölgesindeki ilk dinamik olayın, havadan gelen bir saldırı olduğunu belirtti. Yani, Headquarters bölgesinde alarm çaldığı an, oyuncuların uçaksavar silahlara koşup, havadan gelen saldırıyı engellemeleri gerekecek. Engellemezlerse ne olacak, henüz bilemiyoruz. Tabii bu Headquarters içerisinde yaşanabilecek tek bir olay. Eminiz ki bundan daha fazlası vardır. Zaten GameInformer ekibine göre, oyunun geliştiricileri, sezonluk etkinliklere göre bu alana yeni dinamik olaylar ekleyecek. Mesela, kış geldiğinde Headquartersiçerisinde 48 oyuncunun da kartopu savaşı yapabileceğini düşünebilirsiniz.” demiştik. Headquarters gerçekten eğlenceli olacak gibi görünüyor.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisinde Legendary ve Epic seviyesinde silahlar olacak

Bu seviyelerdeki silahlar şimdilik sadece kozmetik. Fakat gelecekte neler olur, bilemiyoruz.


Call of Duty oyunları içerisinde uzun zamandır Supply Drop mantığı bulunuyor, hepimiz biliyoruz. Bu Supply Drop içerisinden de birçok farklı kozmetik öge kazanabiliyoruz. Bu sistemin Call of Duty: WWIIoyununa taşınacağı da kesindi. Bugün ise Call of Duty WW2 geliştirici ekibi, GameInformer aracılığı ile oyunda Legendary ve Epic seviyesinde silahların olacağını duyurdu. Bu seviyedeki silahları şimdilik sadece Supply Drop yöntemi ile kazanabileceğiz gibi görünüyor. Ayrıca, oyunun çıkışında da bu Legendary ve Epic seviyesinde silahlar, İkinci Dünya Savaşı temasına uygun olarak çıkacak. Fakat sonrasında ne olur, tahmin etmek oldukça kolay aslında. Sezonluk etkinlik temalarına bürünmüş yeni Legendary ve Epic seviyesinde silahlar oyuna eklenir, yine bir cümbüş yerine döner Call of Duty: WWII.


Screen-Shot-2017-08-09-at-4.54.43-PM-1021x580.png

Eğer Call of Duty WW2 oynarken kolayca Supply Drop açmak istiyorsanız, oyundaki günlük ve haftalık görevleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda, “Eğer Call of Duty: WWII oynarken bol bol çoklu oyuncu modunda takılacaksanız, sizlere iyi bir haberimiz var. Çünkü geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modunda günlük ve haftalık görev sistemi bulunacak. Bu görevleri oyunun HQ bölgesinden alabileceğiz. Görevleri bitirdikçe de daha kolay Supply Drop açabileceğiz. Sistem bu şekilde açıklanınca, günlük ve haftalık görevlerin aslında Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare içerisinde bulunan kontrat sistemine benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Peki, konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?” demiştik.


--------------------

Call of Duty: WWII içerisinde, herkesin önünde Supply Drop açabileceğiz

Herkesin önünde Supply Drops açma, size sosyal puan kazandıracak.


Call of Duty: WWII oynuyorsunuz, en çok kullandığınız silahın Epik seviyesindeki bir kamuflajı yeni oyuna eklendi. Bu kamuflajı sadece Supply Drop içerisinden çıkartabiliyorsunuz. Hemen kredi kartınıza sarıldınız, 200 TL değerinde COD Points aldınız. Hepsini Supply Drop için harcayacaksınız. Fakat tam bu anda içinize bir boşluk hissi geldi, “Ne oluyor ya?” dediniz. Belki de Activision’ın hipnozundan yavaş yavaş kurtuluyorsunuzdur. İşte tam o sırada aklınıza, “Ya ben 200 TL’lik Supply Drop’ları herkese göstere göstere açayım da, havam olsun.” şeklinde bir mantık oturdu ve Activisionpatronlarının yüzünde de bir gülümseme oluştu. Bu durumu oyun içerisinde sıkça yaşayabilirsiniz çünkü Call of Duty WW2 geliştiricilerinden gelen yeni bir habere göre, Call of Duty: WWII içerisinde, herkesin önünde Supply Drop açabileceğiz.


Screen-Shot-2017-08-09-at-4.37.11-PM-1021x580.png

Peki, herkesin önünde Supply Drop açmak ne işe yarayacak? Önce havanız olacak ama havanız batsın efendim. Geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre, Headquarters içerisinde Supply Drop açarak, sosyal puan kazanabileceksiniz. Bu sosyal puanınız yükseldikçe de Supply Drop içerisinden daha nadir eşyalar çıkmaya başlayacak. Muhtemelen sosyal puan kazanmanın tek yolu bu olmayacaktır. Headquarters içerisindeki dinamik olaylara katılma, herkesin önünde prestij olma gibi şeyler de oyunculara sosyal puan verecektir. Fakat şimdilik elimizde daha fazla bilgi bulunmuyor. Yeni Call of Duty WW2 haberleri için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII çoklu oyuncu modu hakkında yeni detaylar

Mesela, Headquarter içerisinde dev gibi bir tiyatro bulunuyormuş ve oradan herkes canlı yayın veya turnuva izleyebiliyormuş.


Call of Duty: WWII çıkışını Kasım 2017 içerisinde yapacak ama oyunun kapalı özel betası sadece birkaç hafta sonra başlayacak. Oyunun beta süreci başlayana kadar da muhtemelen sürekli oyun hakkında yeni bilgiler almaya devam edeceğiz. İşte bahsettiğimiz bu yeni bilgilerin en yenisi, dün akşam GameInformer cephesinden geldi. GameInformer ekibi, Call of Duty WW2 hakkındaki birçok detayı oyunculara sundu. Bu detaylar genellikle oyunun çoklu oyuncu modu ve özellikle de oyunun sosyal alanı hakkındaydı. Eğer dilerseniz tüm yeni bilgilere, sizler de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. Oldukça ilginç bilgiler bulunuyor.


Screen-Shot-2017-08-09-at-5.01.07-PM-1021x580.png

Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modu hakkında yeni detaylar


  • Gibraltar isimli daha önce gösterilmemiş bir harita, oyunun beta sürecinde oynanabilir olacak. GameInformer, kısa bir süre sonra bu haritanın bir oynanış videosunu paylaşacak.
  • Headquarter içerisinde bir tiyatro alanı bulunacak. Bu alanda, oyuncular tiyatroda oturup, o an gösterilen canlı yayını ve turnuvayı izleyebilecekler.
  • Headquarter içerisinde VIP Prestige Area isimli bir alan olacak. Bu alana normal oyuncular giremeyecek. Sadece prestij seviyesindeki oyuncular alınacak. Oyuncular, prestij olurken de sosyal alanda büyük bir kutlama yapılacak. Havai fişekler bile atılacak.
  • Call of Duty: WWII geliştiricileri, oyun içerisindeki sosyal puana çok önem veriyor. Sosyal puanlar sayesinde ganimet kutularından daha yüksek seviyeli eşyalar çıkartabileceğiz. Sosyal puanımız ise görev yaptıkça veya sosyal aktivitelere katıldıkça yükselecek.
  • Headquarters içerisinde Battle Pit olacak. Battle Pit içerisinde oyuncular 1’e 1 savaşabilecek. Diğer oyuncular da bu savaşı izleyebilecek. Battle Pit başlamadan iki oyuncu da 1 adet silahın kullanımını engelleyecek. Oyuncular isterse boks karşılaşması bile yapabilecek.
  • Oyuncular, iki maç arasında Headquarters alanını ziyaret edebilecek.
  • Headquarters sadece TPS bakış açısına sahip olacak. Oyuncunun silahı, sırtında asılı olacak.
  • Call of Duty WW2 geliştiricileri, Headquarters alanına büyük bir umutla bakıyor.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty Dünya Lig Şampiyonluğu 2017 kazananı belli oldu

Oyun oynarken para kazanmak? Hem de ün sahibi olmak? İkisi de gayet mümkün aslında.


Hangi oyuncu istemez ki oyun oynarken hem para kazanmayı, hem de ün sahibi olmayı? Eminiz ki bunu neredeyse oyuncuların hepsi istemiştir. Hatta günümüzde bunu başarmak çok daha olası desek yanılmış olmayız. Bir YouTube içerik üreticisi olabiliriz ya da kendimize güveniyorsak oyun turnuvalarına katılabiliriz. Biz bugünkü yazımızda oyun turnuvaları örneği üzerinde duracağız. Özellikle de yakın zamanda gerçekleşen Call of Duty Dünya Lig Şampiyonluğu 2017 ve kazananı, OpTic Gaming hakkında konuşacağız.
optic-gaming-eswc-esports-cod-paris-cwl-626x314.jpg

32 adet takımın katıldığı bu amansız turnuvada OpTic Gaming, turnuvadaki rakiplerinin üstesinden birbir gelerek şampiyonluğu kazandı. Tüm hafta sonu süren turnuvada finale OpTic Gaming ile Team EnVyUs kaldı. İki takım kıyasıya rekabet verdi. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan OpTic Gaming, sonraki karşılaşmayı 3-0 alarak şampiyonluk koltuğuna oturdu. OpTic Gaming ile diğer dereceye giren takımların kazandıkları ün hakkında konuşmaya gerek yok fakat kazandıkları ödüller hakkında bahsedebiliriz. Birazdan göreceğiniz miktarlar sizi hayrete düşürebilir, şimdiden uyarmak isteriz.
Call of Duty Dünya Lig Şampiyonluğu 2017 Ödülleri


  • 1. OpTic Gaming // $600.000
  • 2. Team EnVyUs // $200.000
  • 3. Luminosity // $100.000
  • 4. Rise Nation // $80.000
  • 5. & 6. FaZe Clan ile eUnited // takım başına $55.000
  • 7. & 8. Spylce ile Ghost Gaming // takım başına $35.000
  • 9. & 10. & 11. & 12. Epsiolan esports, Team Infused, Enigma6 Group, Team Allegiance // takım başına $25.000

Bu etkinlik, Call of Duty: Infinite Warfare için son etkinlikti. Ödül miktarlarından görebileceğiz gibi Activision tonla para dağıttı etrafa. Hatta Activision, 4 milyon dolardan daha fazlasını vererek Call of Duty tarihindeki en büyük ödül miktarını dağıtmış oldu. Tabii şimdi herkes önümüzdeki Call of Duty: WWII elektronik spor sezonunu bekliyor. Turnuvaya kimler katılacak, kimler zafer kazanacak ve ödül miktarları herkesin merak konusu.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
GameInformer, tüm Call of Duty: WWII kapalı beta içeriğini oynadı

Yaklaşık 10 dakikalık bu görüntüler ise haberimizde.


Önümüzdeki hafta içerisinde kapalı beta süreci başlayacak olan Call of Duty: WWII, bu beta süreci içerisinde 4 oyun modu, 3 harita ve 5 karakter sınıfı içerecek. GameInformer da yayımladığı yeni oynanış videosu ile birlikte tüm bu saydığımız içerikleri oynadı. Ekip, her haritayı, her oyun modunu ve bazı karakter sınıflarını, yayımladıkları 10 dakikalık videoya sığdırmayı başardı. Peki, oyunun kapalı betası nasıl görünüyor? Hemen söyleyelim: Klasik bir Call of Duty oyunu gibi. Tabii ki Call of Duty WW2 ile bazı köklü değişiklikler geliyor. Mesela Scorestreak özelliklerinin kullanımı biraz daha görselleştirilmiş ve sosyal alan mevzusu var. Fakat temele baktığımızda klasik bir Call of Dutygörüyoruz. Aksini de bekleyen var mıydı, bilmiyoruz.


Stronghold_Metadata_Image.jpg

Daha önce Call of Duty: WWII kapalı betası hakkında, “Activision ve Sledgehammer Games yaptıkları yeni bir açıklama ve yayımladıkları yeni bir video ile Call of Duty: WWII kapalı beta sürecini detaylandırdı. Videodan önce açıklamalardan bahsedelim isterseniz. Yapılan açıklamalara göre Call of Duty WW2 kapalı beta süreci içerisinde oynanabilir 3 çoklu oyuncu haritası olacak. Bu haritaların adı ise Pointe Du Hoc, Ardennes ve Gibraltar olacak. Bu üç harita içerisinde 3 farklı oyun modu oynayabileceksiniz. Bu oyun modları ise Team Deathmatch, Domination ve Hardpoint olacak. Tabii oyuncular normal çoklu oyuncu modu haricinde, yepyeni bir mod olan War moduna da giriş yapabilecek War modunda ise sadece Operation Breakout olacak.” demiştik.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII özel betasına nasıl girilir?

Call of Duty: WWII için gerçekleştirilecek olan özel beta hakkında merak ettiğiniz her şey bu yazımızda.


Call of Duty: WWII çıkışını gerçekleştirmeden önce kısa bir süre boyunca kapalı beta sürecinde kalacak. Oyuncular ise şimdiden bu beta sürecine katılmanın yollarını arar oldu. Bunu da bizler fark ettik ve sizlere bilgilendirici bir içerik hazırlayalım dedik. Bu yazımız sayesinde Call of Duty WW2 özel betası hakkındaki birçok bilgiye ulaşabileceksiniz. Mesela, Call of Duty: WWII özel betasına ne zaman, nasıl girilir gibi birçok sorunun cevabını bulabileceksiniz. Dilerseniz giriş kısmını çok uzatmadan, sizleri asıl içerik ile baş başa bırakalım!


23147ba7-03d4-4f8a-8e05-df13b3e1cc6e.jpg

Öncelikle bahsetmiş olduğumuz bu beta sürecinin ne zaman yaşanacağını söyleyelim. Activision ve geliştirici ekip, Call of Duty: WWII özel betasını 2 haftaya yayacak. İlk haftanın betası sadece PlayStation 4 oyuncularını kapsayacak ve 25 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak ve 28 Ağustos 2017 tarihinde sonlanacak. İkinci beta haftası ise hem PlayStation 4, hem de Xbox One oyuncularını kapsayacak ve 1 Eylül 2017 ile 4 Eylül 2017 tarihleri arasında yaşanacak. PC oyuncularını ise herhangi bir beta süreci beklemiyor. Peki,bu beta sürecine nasıl giriş yapabileceksiniz? Sorunun cevabı aslında çok basit: Ön sipariş.
Eğer Call of Duty WW2 için dijital ön siparişinizi Xbox Store veya PlayStation Store üzerinden verdiyseniz, herhangi bir koda ihtiyacınız olmayacak. Beta başlamadan önce direkt olarak betayı indirebileceksiniz. Fakat oyunun kutulu bir sürümüne ön sipariş verdiyseniz beta başlamadan önce elinize bir kod geçmeli. Bu kod, ürüne ön sipariş verdiğiniz yer tarafından size gönderilecek. Eğer elinize bir kod geçmezse, satın aldığınız yer ile iletişime geçmelisiniz. Bu özel beta sürecine katılmak aslında sadece ön sipariş ile kısıtlı gibi görünse de, birçok oyuncu beta kodlarını satışa çıkartabilir. Birkaç dolara farklı siteler üzerinden satın alabilirsiniz bu beta kodlarını. Fakat ne kadar güvenilir olur, bilemiyoruz.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII için canlı yayın duyurusu yapıldı

Call of Duty: WWII’nin özel beta sürecindeki seviye sınırı da geliştirici tarafından açıklandı.


Gamescom 2017 etkinlikleri başladığından beri haberlerine doyamadığımız Call of Duty: WWIIhakkında yeni haberler de var. Call of Duty WW2 geliştiricisi Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII için bir elektronik spor gösterisi düzenleyeceğini söyledi. Sledgehammer Games tarafından duyurulmuş olan elektronik spor gösterisi, 23 Ağustos 2017, yani bugün, İstanbul saatleri ile akşam saat 9:00’da başlayacak. Canlı yayın esnasında, oyun içerisindeki yeni elektronik spor özellikleri ile beraber, Flak isimli yeni haritayı da göreceğiz. Haberimizin sonunda bulabileceğiniz video da, oyun içerisindeki CODCaster isimli modun bir parçası olan SKYCAM isimli özelliği gösteriyor.
Beta-Schedule-Asset_1280b-681x383.png

Peki, Call of Duty WW2 oyununun özel beta aşaması sürecinde, oyuncular en fazla kaçıncı seviyeye kadar ulaşabilecek?

Ayrıca, bildiğiniz üzere Call of Duty WW2 için oyunun özel beta aşaması 25 Ağustos 2017 tarihinde başlıyor ve hatta şu anda ön yüklemeler açıldı bile PlayStation 4 platformları için. Sledgehammer Games tarafından gelen haberlere göre, oyunun özel beta aşamasındaki seviye sınırı 20, fakat bu seviye sınırı, beta süreci boyunca değişiklik gösterebilir, ama yine de 25 Ağustos 2017 tarihindeki beta başlangıcında, seviye sınırı 20 olacak. Call of Duty: WWIIiçerisindeki sınıfların da kendilerine ait bir seviye atlama sistemi var ve bu sistemin de oyunun özel beta aşaması süreci boyunca yükselebileceği en yüksek seviye, ne yazık ki sadece 5.


--------------------

Reddit üzerinden Call of Duty: WWII için PC betası onaylandı

Ayrıca, Call of Duty: WWII’nin genel merkezi hakkında da bir fragman yayımlandı.


Call of Duty: WWII için çok önemli bir isim olan Michael Condrey, Call of Duty WW2‘nin PCkullanıcıları için de bir beta aşamasının yolda olduğunu, Reddit üzerinden onayladı, fakat yolda olan beta aşamasının ne zaman başlayıp, ne zaman biteceği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Zaten E3 2017 etkinlikleri esnasında da Activision ekibi tarafından, “PC beta detayları daha sonraki tarihlerde duyurulacak.” demişti ve anlaşılan hala o tarihe yaklaşamadık. Eğer geliştirici veya yayımcı ekip tarafından Call of Duty: WWII‘nin PC beta aşaması hakkında daha detaylı bilgi verilirse, hemen sizlerle paylaşacağız.


large.jpg

Ayrıca, Call of Duty WW2 içerisinde büyük bir yenilik olarak nitelendirilen genel merkez için de bir fragman yayımlandı.

Bütün bunlar dışında, haberimize bir de Call of Duty WW2‘deki o ünlü genel merkez konuk oluyor. Call of Duty‘nin resmi YouTube kanalına 22 Ağustos 2017 tarihinde yüklenen bir video ile, oyun içerisindeki genel merkez tanıtıldı. Ayrıca, videonun açıklamasında, genel merkez içerisinde neler yapabileceğimiz konusunda da bilgi verildi. Verilen bilgilere göre, atış poligonunda ısınabilir, tiyatroda elektronik spor maçlarını izleyebilir ve çok daha fazlasını yapabiliriz. Oyundaki büyük bir yenilik olan genel merkez, ne yazık ki oyunun özel beta aşamasında bulunmuyor, fakat yayımlanan fragman, bizlere bu genel merkezin nasıl göründüğü konusunda bilgi sahibi olmamıza yardımcı oluyor.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII ikinci özel kapalı betasında seviye sınırı 40 olacak

Ayrıca beta hakkında başka önemli bilgiler de paylaşıldı.


25 Ağustos 2017 tarihinde PlayStation 4 üzerinde beta süreci başlayan Call of Duty: WWII, bizler tarafından oldukça sevildi. O kadar çok sevildi ki, betanın ilk gününden 20. seviye sınırına ulaştık. Bu benim için oldukça büyük bir olay çünkü tek bir günde o kadar fazla oyun oynama adetine sahip değilim. Ardından, Activision ekibinden yeni bir açıklama geldi ve beta sürecine birkaç yeni eşyanın eklendiğini ve böylece de seviye sınırının 25 olduğunu söyledi. Tabii hemen 25. seviyeye de ulaştık ve artık yapacağımız bir şey kalmadı. İkinci beta haftasını ve oyunun resmi çıkışını beklemek haricinde tabii. İşte Activision da bugün ikinci Call of Duty WW2 özel betası hakkında açıklama yaptı.


call-of-duty-wwii-screen-03-ps4-eu-15jun17.jpg

İkinci özel Call of Duty: WWII özel betası, 1 Eylül 2017 tarihi ile 4 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu beta sürecindeki seviye sınırı muhtemelen 30 veya 35 olacak. Betanın son günlerine doğru ise, aynı bu beta sürecinde yapıldığı gibi seviye sınırı yükselecek ve bu sınır 40 olacak. İkinci beta haftası başladığı zaman seviye sınırı tam olarak ne olacak bilmiyoruz ama beta bittiği zaman bu sınırın 40 olacağını biliyoruz. Bunun haricinde, eğer ilk beta haftasına katıldıysanız, bu betadaki ilerlemeleriniz ikinci haftaya taşınacak. Fakat betalardaki ilerlemeleriniz ana oyuna taşınmayacak. Bu tahmin edilebilir bir durumdu zaten.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII, Xbox One X desteği ile güçlenebilir

Artık gözler Activision’da.


Xbox denilince en öne çıkan isim olan Mike Ybarra, Xbox One X için özel içerikli oyunların olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar, yakın bir tarihte oyuncuların beğenisine sunulacak olan Call of Duty: WWII‘yi de ilgilendiriyor. Microsoft‘un öne çıkan ismi, geliştirici ekiplerin Xbox One X üzerinde daha muhteşem görseller sunup sunmama kararını, Microsoft saflarının tamamen geliştirici ekiplere bırakma şeklindeki düşüncelerinden bahsetti. Ayrıca, yaptığı açıklamalara Call of Duty WW2’nin Xbox One X desteği konusunda bilgileri de ekledi.
call-of-duty-wwii-screen-03-ps4-eu-15jun17-600x338.jpg

Mike Ybarra, “Sanırım, genel olarak bu kararı geliştiricilerin vermesini teşvik etmek istiyoruz.” şeklinde yorum yaparak, oyunların, yolda olan güç canavarı konsolun bütün gücünü kullanıp kullanmamasının geliştiricilere bağlı olduğu konusunda yorum yaptı. Bu yorumların üzerine, “Tabii ki Xbox One X‘in daha iyi görselliği ve belki de daha yüksek FPS‘i olacak… Bu geliştiricilere bağlı. Bu, onların ne yapmak istediğine göre değişir.” diye de ekledi.
 

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
Call of Duty: WWII özel betasının ikinci hafta içeriği duyuruldu

Ayrıca Activision, Headquarters benzeri sosyal alanların yeni Call of Duty oyunlarında da olabileceğini belirtti.


Eğer bir PlayStation 4 oyuncusuysanız ve Call of Duty: WWII için ön sipariş verdiyseniz, geçen hafta sonu gerçekleştirilen özel kapalı betaya da muhtemelen katılmışsınızdır. Bizler tarafından çok sevilen bu beta süreci şu an kapalı fakat önümüzdeki hafta sonu tekrar açılacak. Çünkü Activision bu beta sürecinin 2 hafta olacağını belirtmişti. İşte dün akşam gerçekleştirilen bir canlı yayın sırasında da Call of Duty WW2 geliştiricileri, oyunlarının ikinci özel betasının içeriklerini açıkladı.
sh-overview-1.jpg

Yapılan açıklamalara göre ikinci Call of Duty: WWII özel betasında Aachen isimli yeni bir harita bulunacak, bayrak kapma modu olacak, seviye sınırı yükseltilmiş olacak, M1A1 Carbine silahı, Flamethrower ve Mortar Strike isimli Scorestreak ödülleri eklenmiş olacak. Ayrıca deneme amaçlı olarak Team Deathmatch modunun final skoru 100 yapılacak. Domination modundaki düşman öldürme puanları da 100‘e çekilecek.
Tabii tüm bu Call of Duty WW2 beta içeriği haricinde Activision bazı açıklamalar da yaptı. Bildiğiniz üzere bu oyun içerisinde, seride ilk defa dev gibi bir sosyal alan bulunacak. Headquarters isimli bu sosyal alanda oyuncular prestij olabilecek, ganimet kutusu açabilecek ve çok daha fazlasını yapabilecek. İşte Activision da tam bu konu hakkında konuştu ve eğer Headquarters ilgi görürse, yeni Call of Duty oyunlarında da buna benzer sosyal alanların eklenebileceğini belirtti. Tabii şöyle küçük bir durum var. Biz şu an konuşurken bile diğer 2 Call of Duty geliştirici ekibi, 2018 ve 2019 seneleri için yeni oyunları geliştirmeye başladılar bile. Oyuncuların Call of Duty WW2 hakkındaki geri dönüşleri, bizce biraz geç olacaktır. Yani muhtemelen, en azından 2018 senesinde çıkacak Call of Duty oyunu için şu an bir sosyal alan geliştiriliyor olabilir


--------------------

Activision: “Yeni Call of Duty oyunları yine İkinci Dünya Savaşı temalı olabilir.”

Ayrıca Activision, Call of Duty içerisindeki zombi modunun apayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmesi hakkında da yorumlar yaptı.


Call of Duty: WWII ile İkinci Dünya Savaşı temalı bir oyun göreceğiz. Uzun zamandır oyuncuların istediği de buydu zaten. Gelecek zamanda geçen savaşlardan sıkılmıştık. Fakat Activision, gelecek zamanlarda geçen oyunlar ile bizi bunalttığı gibi, şimdi de eski zamanda geçen oyunlarla bizi bunaltabilir. Çünkü yapılan yeni açıklamalara göre 2018 ve 2019 senesinde çıkacak ve şu an geliştirilme aşamasında olan bu yeni oyunlar, yine İkinci Dünya Savaşı temalıolabilir veya geçmiş bir tarihteki farklı bir konuyu ele alabilir. Mesela Soğuk Savaş veya Vietnam.


CallofDuty_WWII_Screen1_WM-1021x580.jpg

GameInformer ekibine röportaj veren Activision sözcüsü, “Biliyorsunuz, önümüzdeki senenin oyunları için şimdiden bir yorum yapamam. Fakat Call of Duty: WWII oyununu tek seferlik bir oyun olarak görmüyoruz. Serinin gelecek oyunları yine aynı dönemde veya tarihsel gerçekçilik taşıyan başka bir dönemde geçebilir. Bana soracak olursanız, tek bir dönemi 1’den fazla kez ziyaret edebiliriz. O dönemlerde keşfedilmesi gereken çok fazla şey var.” dedi bu konu hakkında.
Activision, bu açıklamaları ile aslında uzun bir süre eski zamanda geçen oyunlar yapacaklarını onaylamış oldu. Birinci Dünya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı, Vietnam ve Soğuk Savaş bir yana, ekip eğer isterse aynı dönemden 1’den fazla oyun çıkartabilir. Belki Call of Duty: WWII ardından, aynı dönemde geçen ikinci bir oyun görebiliriz. Çünkü biliyorsunuz Call of Duty: WWII, İkinci Dünya Savaşı döneminin tüm cephelerini ele almıyor.


Screen-Shot-2017-08-09-at-5.36.29-PM-1021x580.png

Tabii bir de Call of Duty oyunlarındaki zombi modları var. Birçok oyuncu, bu zombi modları için oyunları satın alıyor ve bu yüzden de yine aynı oyuncular, bu zombi modunun ayrı bir oyun olarak çıkmasını talep ediyorlar. İşte Activision, yine GameInformer ekibine verdiği röportajda bu konuya bir yorum getirdi ve, “Call of Duty zombi modları ayrı olarak satılmamalı çünkü bu modlar, birlikte satıldığı zaman bir bütün oluşturuyor. Elimizde istatistikler var, oyunlarımızı en uzun süreli oynayan oyuncular, tek bir modu değil, iki farklı modu oynuyor. Bu modlar zombi veya çoklu oyuncu oluyor. Bazen de senaryo ve zombi, çoklu oyuncu ve senaryo gibi. Oyunlarımızı 3 farklı türü seven oyuncular da oynayabiliyor, bunu bozmak istemeyiz.” dedi.
 
Üst